lauantaina, heinäkuuta 02, 2016

Maanpetos sotaa kohti silmiemme alla: maihinnousun valmisteluKansanedustajat vetoavat ryhmäkuriin kun väistävät vastuuta ja keskustelua ja johtopäätöksiä sadasta asiasta. Perustuslaissa ei puhuta ryhmäkurista vaan vain kansanedustajan vastuusta, vain. Kun keskustelet kansanedustajan kanssa hän esiintyy kirkkain otsin kuin olisi ilman vastuuta Puolue-äidin sylivauvana.

Heillä on varaa hymyillä
 Kansanedustaja, eduskunnan puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja Mika Kari (sd.) vaatii selkeää parannusta eduskunnan tiedonsaantiin ulko- ja turvallisuuspolitiikassa... - DEMOKRAATTI.FI
Kansanedustajien ja virkamiesten korruptioidentiteetti suojataan hyvin yksinkertaisella ylimielisyydellä, hegemonia-pokalla : "Tiedämme että tämä on ongelma. Yritämme miettiä kuinka tähän tarttua". Tämä on kirkkokulttuuria: papit suojelevat eliittiä, mafioita, pedofiilejä, epätasa-arvoa, kunnallista korruptiota, huijarisaarnaajia, CIA-organisaatioita Lions & Rotary & rapparit mutta näyttelevät vain huolestunutta ja voivottelevaa kulissioperaattoria. "Voi kun voisimme tehdä jotakin, emme voi tehdä mitään, monella on tämä huoli..."Maihinnoususopimus II   laiton tämäkin perustuslain silmissä
  • – Puolustusministeri Jussi Niinistö on eilen antamassaan haastattelussa kertonut Suomen ja Britannian solmivan lähiviikkoina uuden puolustusyhteistyötä koskevan sopimuksen. Asia ei ole ollut ulkoasiainvaliokunnan eikä puolustusvaliokunnan käsittelyssä, vaan valiokuntien jäsenet joutuivat jälleen kerran lukemaan asiasta lehdistä. 


   "Tiedonsaantiongelma" kansanedustajilla?

Kaunis sana valittu korvaamaan kenraalien ja CIA-operaattoreiden vallankaappausta.

Tämähän on virkamiesten ja kenraalien virkarikos johon vastataan erottamalla valehtelijat, salaliittolaiset ja salaisten sopimusten valmistelijat jotka toimivat kansanedustajien ohi.


  • Sande Parkkonen: Mulla on Mika Karille yks kysymys; MIKSI ANNAT JATKUA? Herra olis voinu puuttua näihin perustuslain, rikoslain ja puolueettomuuslakien vastaisiin rikoksiin muutenkin.

Vanhasen hallitus ja eduskunta asettivat poikkeuslain voimaan, jolla 5 ministeriä saa kaapata vallan ja hajottaa eduskunnan. Kysytkö, miksi massamedia ei nosta tästä keskustelua?

"EU-politiikalla" puolustetaan vain Amerikan ja Lontoon geopolitiikkaa, neokolonisaatiota.
Suomi seuraa Ruotsin esimerkkiä. Puolustushallinto valmistelee kahdenvälistä sopimusta puolustusyhteistyöstä Yhdysvaltojen kanssa.
WWW.KALEVA.FI

Tuen antaminen esiteltiin tuen saamisena.
  


Isäntämaasopimus läpi harhautuksella. Tuen antaminen esiteltiin tuen saamisena.
VASTAVALKEA.FI|HENKILÖLTÄ TAUNO O. MEHTÄLÄ


  II


CIA:n ja huumekaupan takia.
Afganistan, Meksiko, Suomi, Viro. Turkki. Israel = ISIS huumekauppa ja öljykauppa.
ISAf NATO CIA ja Turkin kenraalien mafia suojelee 90% maailman oopium-tuotannosta Afganistanissa, jossa myös väh 2000 miljardin kaivosalueet.  CIA:n moneymachine, killing machine. 

 Tämä Meksikon verikaruselli on strateginen väline ja fakta, jonka paljastuksista päätoimittajat kieltävät toimittajia muistuttamasta;  
Meksikossa 95% huumekaupasta on virkamiesten, CIA:n ja DEA:n - tatuoitujen jengien huumekauppa on vain lavastus massamedian kautta. Vasemmistolaisia, opettajia, professoreja, opiskelijoita ja humanisteja, demokraattista muutosta vaativia kohtaan kohdistuu valtionterroria, joka on organisoitu "ulkoistetusti" CIA:n tavallisten taktiikoiden mukaan. American way of life. 
Yli kaksikymmentätuhatta henkilöä on kadoksissa Meksikossa. 
- VASTAVALKEA.FI  |HENKILÖLTÄ RIIKKA SÖYRING


"Länsimaiset arvot" "Tiedämme länsimaiset arvot
mutta vetoamme vain sinun lapsenuskoosi
emmekä katso mitä eliitin todellisuus on
salaliitoissa" 

Siellä tulee kaikenlaista infoa länsimaisittain jotta voidaan näytellä vapaata tiedonvälitystä mutta vain muutama prosentti ihmisistä osaa ohittaa hegemonian eli painotuksen ja ymmärtää että pienimmät uutiset ovat tärkeimpiä, koko kuvan määrittäjiä . Nyt en muista dokumenttiohjelmaa jossa tämä avattiin -- mitään massamediajohtopäätöksiä ei syntynyt siitäkän dokumentista kuten ei eruoopplaisen terrorin laajimmasta muodosta, Naton gladioterrorismista joka jatkuu yhä terrorismilavastusten lietsomiseksi jyrkempiä poliisivaltioita kohti.Suomen läpi kulkee huikea määrä huumeita poliisin ja tullin avustamana. Tullin otimintaa rajoitetaan ja tullin työntekijät ehkä vain valehtelevat itselleen ettei valtio voi olla mafian ohjauksessa.
"Journalistit" näyttelevat kuin olisivat unohtaneet senkin korruption. 

   III


Suomalaiset sotilaat ovat mukana hyökkäyssodissa Malissa, Afganistanissa, Irakissa, ties missä ja sitä ei kutsuta maanpetokseksi?

Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja vihjasi syyllistymisestä maanpetokseen.  VERKKOUUTISET.FI


Kenraalit ja ministerit järjestävät valiokuntien ohi "isäntämaasopimuksen" eli maihinnoususopimuksen ja sei ei ole iso maanpetos?

Tämä on lapsellista peliä prioriteettien sekoittamiseksi.- " Suomen ulkopolitiikan hautajaiset Etyjin 40 vuotispäivillä - Sauli Niinistö menee historiaan Suomen tuhoajana. Niinistö viettää Suomen, Paasikiven ja Kekkosen elämäntyötä ETYKiä tuhoamalla sen. Kaksi viikkoa sitten oli kiusallista katsoa kun hän kömpelösti Moskovassa alkoi opettaa Venäjää tavoille, kun Putin yritti tehdä kauppa kummankin hyödyksi. Niinistön temput eivät vain vaikuta häneen, vaan kielteisesti myös koko Suomen kansaan.  Niinistö on vain kaavion käsikassara, kun omaa Suomen tahtoa ja linjaa ei ole. " Peter IiskolaTasavallan presidentin kansliasta vahvistetaan Uudelle Suomelle ulkoministeri Timo Soinin (ps.) lausunto, jonka mukaan Venäjän s
UUSISUOMI.FI Väestönsiirto ja pakolaismoralismi on vain ideologinen suoja Amerikan geopolitiikalle, hyökkäyssodille.  

   IV


 Me elämme fasismissa:Länsimetron hallitus ei halua antaa julkisuuteen pöytäkirjojaan. Asiakirjoista pitäisi selvitä, miten poliitikot ja virkamiehet ovat valvoneet hanketta, jonka aikataulut ja…
YLE.FI|HENKILÖLTÄ JARNO LISKI
Ja mikään puolue tai järjestö ei nosta tästä oikeusjuttua?


Fasismi tarkoittaa eliitin taloudellista hegemoniaa demokratian ohittaneena fasistisena systeeminä, jossa ns katufasismia ohjaa vain rahaeliitti, ei katuideologia.

Massamedia ei esitä aito fasismin historiaa joka on rahaeliitin historia.

Valtioiden tuhoaja, yhteiskunnan tuhoaja

by Corporate Europe Observatory The current struggle in France over labour law reforms is not just between the Government and trade unions – a European battle is waged. The attacks on social rights…
OFF-GUARDIAN.ORG
Tämä ei ole valevasemmistoa
- vaikka onkin vielä hämmentynyt EU:n olemuksesta mutta omasta natiivista linjastaan ei ole hämmentynyt. Labour vastustaa EU:n vaatimuksia tuhota yhteiskuntakeskeinen valtio mutta silti kannattaa EU:ta - tämä on ristiriita mutta josta brexit vapauttaa jos toeutuu.  

video
Democracy no longer exists in the West. In the US powerful private interest groups, such as the military-security complex, Wall Street, the Israel Lobby, agribusiness and the extractive industries of energy, timber and mining, have long exercised more control over government than the people. But now...
US11.CAMPAIGN-ARCHIVE1.COMReport Shows How War Profiteers Are Now Refugee Profiteers, Too -https://t.co/6tmqw37mCT
As Europe comes to terms with a Brexit vote fueled in large part by anti-immigrant hate-mongering, a new report exposes how war profiteers are influencing EU…
GOO.GL/XBAMW7 
  

Ei kommentteja: