tiistaina, syyskuuta 01, 2015

Sokeus historialle: rkp-kokoomusfasismin amnesia vs pikkunatsifobia


Kun vauhkotaan pikkunatsien kielenkäytöstä niin on äärettömän vaarallista unohtaa todellinen fasismin pesä ja historia Suomessa. Perintö isolla P:llä.

Kokoomus- ja RKP-piirit ovat juhlineet 95 vuotta juhlissaan sisällissodan joukkomurhaajia ja SS-miehiä kunniavierainaan. Mannerheim tappoi 4 kertaa enemmän kansalaisia  kuin Stalin  tai Hitler suhteessa väkilukuun. 

Sisällissodan aloittajaksi on leimattu äärioikeistolaisessa kouluopetuksessa "punaiset", työläiset ja työttömät vaikka valkoiset, etupäässä suomenruotsalainen eliitti, aloittivat salaiset asekuljetukset 1917, tekivät saksalaisten kanssa sopimuksen Suomen alistamiseksi Saksan veromaakunnaksi ja palkkasivat kasakat rynnimään eduskuntasaliin pelottelemaan vasemmistokansanedustajia. Samalla kansa kuoli nälkään kun suomenruotsalainen eliitit esti lahjomalla ja uhkailulla eduskunnan päätökset.

Tästä sisällissota alkoi. Ja valheet.

Oikeistovaltio jatkoi 1918 valtioterrorismia, joukkomurhien terrorismia 20-luvulla rajan yli Neuvostolittoon ja Mannerheim lupasi 1919 jyrätä Pietarin ranskalaisille ja englantilaisille ja ottaa vastuun ja seuraamukset suomalaisten kontolle. 

 
Mannerheim ja Erkko sopivat natsiliitosta ja sodan aloittamisesta Neuvostoliittoa vastaan viimeistään 1935 natsien kanssa.
 
Tämä on tiedetty aina mutta vasta nyt tutkijat uskaltavat puhua julkisesti. Ranskalaisia arkistojen sisältämästä Suomalaisten fasistien toiminnasta natsien kouluttajina ja sukellusveneteknologian kehittäjinä suomalaisten verorahoilla ei vielä puhuta kovin julkisesti.

Rauhansopimusten vastaisesta teknologian kehitystyöstä Turussa n. 1927 lähtien on YLE:ssä näytetty dokumentti joskus 2003 mutta  on suurimpia tabuja osoittamaan Suomen laitonta liittolaisuutta Saksan kanssa. n. 2011 julkaistu suomalaisten panssariaseitten kirja myös mainitsee salaisesta teknologiaprojektista. Hys hys, antaa fasistien väärentää historiaa ja pidetään julkisuus puhtaana jotta olisi talvisodan henki RKP:n salaisena aseena suomenruotsalaisten todellista historiaa ja valtiontuhoamista suojaamassa.

Kekkosen natsivaiheista ja sen salaamisesta ei vedetä mitään johtopäätöksiä. Suomen ulkopolitiikka on aina ollut fasistien hallussa slaisena ulkopolitiikkana ja demarien siunaamana. Olihan demarien suuri johtaja ja CIA:n korruption aloittaja itsekin natsi ja sotarikollisena tuomittu. II
Jonkinlainen sananvapaus saatiin ensimmäisen kerran Suomeen kun Suomi hävisi liittoutuneille 1945. 

Sitä ennen Suomi oli fasistinen valtio ja 1922 asti pakkouskonnolla muokattu kolonisaatiomekanismi.

Kekkonen jatkoi natsien palkkalistoilla aloittamaansa fasistin uraa ja esti useiden kirjojen julkaisun sekä otti YLE:n kontrolliinsa päästämällä vasemmistosta esille vain naurettavan teatterimaisen osuuden ilman avoimia poliittisia keskusteluja ja historiakeskusteluja. Totaalinen yleisen median sensuuri ja kulissi Kekkosen luoman Neuvostoliittofobian eli "YYA"-hysterian takia Kekkosen vallan maksimoimiseksi. Tietysti vasemmiston julkaisemia kirjoja ei valtamediassa tuotu julki tai leimattiin valheilla.


III


Nyt Helsingin Kasarmitorin torille ollaan veronmaksajien rahoilla pystyttämässä panssarivaunumuistomerkkiä natsiliiton ja suomalaisen fasismin kunniaksi - oliko se +300000 e tähän fasistien takinpesuun ja brutalsimin ylistykseen.

Suomi on syvällä fasismin sisäänajossa euroterrorilla ja valtion itsenäisyyden tuhoamisella kuten on ollut 1918 ja 1935.

Armeija on alistettu natolle Amerikan salaisia sotia tukemaan (Africom, Mali, Afganistan ym), kenraalit ovat saaneet kaapata ulkopolitiikan  ja Suomen alistamisesta puhutaan turvallisuuspolitiikkana.
  
   Työläisten on ymmärrettävä, että hyvoinvointivaltio ja terveydenhuolto saatiin vain lakkoilemalla 70-luvulla, Kekkonen ja hallitus ei sitä lahojttanut

http://finnsanity.blogspot.fi/2015/05/suomalaiset-fasistit-ja-valtio-terroria.html

Ei kommentteja: