torstaina, syyskuuta 10, 2015

Apple mokasi rankasti - ei tuonut ipadin ios:ää Apple tv:seen, vajaa tvos ja kallis iphone 6s plus                       Apple - päivitys San Francisco Specia Event-
Apple mokasi nyt rankasti

     - ei tuonut ipadin ios:ää apple tv:seen  - vajaa tvos.
     II


iPad pro voi olla megasuccee omalla segmentillään


- ammatilaisten leveilylaite ja graafikoille ihan aito sveitsiläinen linkkuveitsi

Applen puhdas ilkeys antaa nyt vain kalleimmalle mallille cellular 4G toiminnon.

  • 4-speaker audio system that automatically balances depending on how you hold the iPad
Hurjia väitteitä - a9 a9x processor
Mutta markkinointi-imago romahti


    Nokia-konservatismin-tasolle rasismissa & sovinismissa:


- Who the hell thought it would be a good idea to demo an Apple product by having a man Photoshop a woman's smile? I still can't believe that happened

Apple on vakavan microsoft-viruksen vammauttama ja syöksykierre näkyy monessa seikassa perinteisessä osx-sarjassa kömelyytenä ja hitautena. 

Applen johto on täynnä virkamies-jobs-klooneja, jotka vain matkivat messiasta. 

Apple on vain muutamassa yksityiskohdassa leader  - ja enimmäkseen vain imago teaser.
Muut ovat matkineet tarpeeksi ja A on menettänyt johtoasemansa.


  


  III

Applen uusi plus puhelin rautana nousee android-valioiden tasolle (näyttö jäi jälkeen, kamerakin kysymysmerkki) ja on vain ohjelmien, selkeyden ja käyttöjärjestelmän ansiosta yhä se suuri imagoilluusio ja rahanimuroija. Paitsi että Applen osake laskee laitteiden ja osx-laatutason laskiessa. 
Elävä ja värisevä feedback-näyttö Taptic Engine antaa sitä Apple elämystä mitä ihmiset fantasioivat applesta - ymmärtävä ja vastavuoroinen.
Tämä on tärkeää ja noudattaa alkuperäistä Applen ylivoimaista käyttäjäajatusta:

       Apple’s iMovie app on the iPhone 6S can also edit video in 4K.

eli kuvaa ja editoi elokuvateatterilaatuinen dokumentti missä vain.


New chip? Check. (A 64-bit A9, with a new transistor architecture and the motion coprocessor built in; Apple senior VP Phil Schiller claimed that it’s 70 percent faster than its predecessor, the A8, for CPU-centric tasks, 90 percent faster on graphics.)


ios voitaisiin portata kaikille deluxe android-raudoille ja Apple voisi lopettaa vanhan maailman ajattelun rautakauppiaasta. Nyt muut valmistajat ovat oppineet Applelta niin paljon että rauta ei eroa applen konsepteista paljoakaan.
  Nokian

  tulisi todella panostaa ohjelmiin ja pikku sovelluksiin iphone-efektin luomiseksi, käyttäjäkokemus on no 1 kun Nokia käytää brändiaan uuteen nousuun. Nokian ensimmäinen demo on kokeilussa.event


http://www.forbes.com/sites/miguelhelft/2015/09/09/liveblog-all-the-news-from-apples-special-event/

 

4K


Dokumenttikuvausta kännykällä, jota ihmiset eivät pelkää, joka laadultaan paremmin kelpaa suoraan elokuvateatterin kankaalle. Muun valmistajan Stereomikki tai erillinen tallennin olisi hyvä lisä hankkia vakavaan kuvaukseen.

 4K video recording, 
stepping up from 1080p in the iPhone 6. The iPhone 6S and iPhone 6S Plus will be the first iPhones capable of recording video in full 4K resolution and among the first phones on the market with such capabilities, though Samsung’s Galaxy S5 launched with 4K video recording support in early 2014. The benefits of 4K video recording include compatibility with the latest consumer television sets, improved stability and clarity, as well as benefits during post-production editing. Apple is likely to highlight 4K as one of the new iPhone’s premier additions for marketing purposes.

http://9to5mac.com/2015/08/27/iphone-6s-camera-12-megapixels-4k-selfies/


ja yllättävää, 


Applen johdon sota Googlea vastaan tuottaa ihmisille hallintavaltaa, muuten Apple ei yksilöitä ajattelisi ilman android maailman painostusta :
Applen iOS-mobiilialustan uusi 9-versio sisältää uuden ominaisuuden, joka sallii sisältöä estävien sovellusten asentamisen. Mainosten estosovellukset ovat muuttaneet ansaintalogiikkaa, ja nyt sama tulee mahdolliseksi ensimmäistä kertaa myös iOS-ympäristössä.

 


Apple on yhä huikea voittaja markkinaosuuksista ja voittomrginaalista  sekä imagokentällä - mutta Applen Mac OSX ja macbookkien sekä Mac Pro koneiden hardware on taantunut todella pahasti epäpätevien johtajien taitamattomuuden takia. 

iOs on tietysti pääpainopiste ja ehkäpä Apple aivan tahallaan tekee OSX:stä tuhnun jotta ios pakotetaan kaikkiin Applen laitteisiin. Apple maccien uusi osx käyttöjärjestelmä on hyvin hyvin epävarma ja raskas,

Apple Music järkyttävän alkeellinen ja puutteellinen sekä ios-appsit eri tekijöiltä laiskasti tehtyjä akunkuluttajia. Pörssissä laskua lisää odotettavissa yllättävästä kömpelyydestä.

Voittaja mutta microsoft-tauti ja Nokia-elitismi on valtaamassa Applea.

Applen vakoiluyhteistyö Amerikan imperialismin kanssa on masentavaa ja epäeettistä eeppisellä tasolla. iPhonen kamerakin on nyt kaukosammutettavissa valtion fasistien toimesta. Hikipajat puurtavat ja ihmiset uupuvat voitonteon kapitalismissa.
 

Applen johto keskittyy rakennusarkkitehtuuriin sekä elitismiin nokialaisittain, joka luo tukahduttava hierarkiaa ilman taitojen tunnustamista eli Applen sisällä noustaan nuolemalla eikä viisaudella.

ios:n uudet fuzzy logic toiminnot voivat pitää applen voittajana mutta suurten firmojen ohjelmointikoodin löysyys on laitettava kuriin.
 Apple on aina tuskastuttavan hidas  päivittämään hardwarea ahneudessaan voitonteon maksimoinnissa. imacit ja macbookit ovat nyt laadultaan hyvin epäilyttäviä rahastusautomaatteja.
#‎
iphone‬ ‪#‎iphone6s‬plus ‪#‎apple‬


Apple TV kokee pian ison muodonmuutoksen

Nokian todellisuus avautuu julkisuudessakin eikä vain profeetallisessa blogissani jo 2007:  

Takavuosien kännykkäjätti Nokia kompastui lopulta ongelmiin johtamisessa ja yrityskulttuurissa.
Näin väittää uusi tutkimus (pdf), joka on tehty Insead-kauppakorkeakoulussa Ranskassa. Tutkimuksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Talouselämä.


Apple video audio Tascam wifi kännykkävideokuvauksen avuksi
Tuote:

58871


Valmistaja:

Tascam


Valm. tuote:

DR-22WL


Hinta
137 €


LS 12

Tallentimet › Mobiilitallentimet


Tuote:

9159


Valmistaja:

Olympus


Valm. tuote:

V409131TE000


Hinta
159,90 €


Ei kommentteja: