tiistaina, syyskuuta 01, 2015

Nyt on räjähtänyt neljäs kemikaalivarasto Kiinassa - valuuttasota

Nyt on räjähtänyt neljäs kemikaalivarasto Kiinassa. 


Tämä ei ole sattumaa. 

Stanislaw Lem kirjoitti 1970-luvulla ensimmäisen kerran täsmällisesti jatkuvan sodan doktriinin astuvan taloussodan kiinteäksi osaksi, minirobottien avulla. 

Suomikin on sodissa ja sotatilassa Amerikan vaatimana salaisella ulkopolitiikalla - tuottamassa kauhua ja pakolaisia pakolaisasian mediasuojalla, sympatialla. 

Jugoslaivan sodassa oli myös suomalaisia kuolemanpartioita ja tarkka-ampujia kaaosta luomassa mikä on suurimpia tabuja toimittajien sensuurimediassa ja poliittisessa petoshistoriassamme politiikan kaappauksessa, epädemokratiosinnin vaiheissa. Hajota ja hallitse. Hajota todellisuudentaju ja esitä äärioikeistolainen nato-vihreät toivon puolueena, hipstereiden toivona. Meidät on uitettu seuraavan vaiheen fasismiin.

Me Kansalaiset Olemme Suomessa poliittisesti idiootteja eliitin terrorin ja valheiden takia, traumahistorian taakka on valtava huonomuistisuutemme, tiedostamattomuuden ja kolonisaatioterrorin ja eliitin tuottamien nälkävuosien jäljiltä.

Euro on suunniteltu pelkästään dollari-imperialismin jatkeeksi ja suojaksi - TTIP on seuraava vaihe valtioiden ja demokratian tuhoamisessa. Tietysti valtioiden oma etu ja järki vaihtoehtoisissakin energiamuodoissa on haitaksi dollarikeinottelijoille ja öljydollarin doktriinille.

Eliitti vapautetaan kaikesta vastuusta ja köyhät esitetään kaiken vastuun ottajiksi, myös köyhät ottavat maahanmuuttajat naapureiksi.

Rikkaat rikastuvat nyt lamalla ja veronkierrolla ja vaativat köyhiä maksamaan elintasonsa ylläpidon "kipeillä ratkaisuilla".

70-luvun kipeät ratkaisut olivat veroprogressio eliitille ja oma raha ja oma tulli.

Ratkaisut koko kansantalouden painottamiseksi ovat olemassa mutta eliitti on keksinyt taas feodaaliajan jatkuvan sodan mallin ja kansan verottamisen eliitin ja keinottelijoiden hyväksi.

Historian tuntemus riittää selittämään miksi on tuotettu tahallinen "kestävyysvaje" ja pohoismainen malli on hylätty ja rajoja ollaan vavaamassa halpatyövoiman pakottamiseksi.
"Eurooppa maksaa hirvittävää hintaa tästä hirviömäisestä itsepetoksesta"   - Paul Krugman 


Alkuperäinen kirjoitus luettavissa: www.ylioppilaslehti.fi/2014/10/tervetuloa-lukukausimaksut/ :

Yhdysvallat ja Euroopan unioni ovat neuvotelleet vapaakauppasopimusta kesästä 2013 asti. Sen myötä saisimme todennäköisesti heittää hyvästit maksuttomalle koulutukselle. 

http://www.rothschild.fi/hyvastit-ilmaiselle-koulutukselle/ 

Ei kommentteja: