maanantaina, syyskuuta 28, 2015

Kuinka valtamedia pommittaa aivojamme suggestiolla journalismia raiskaten* päivitetty iii


Miettikää tätä logiikkaa.

Toimittaja luo hahmon  " ruokapöytäämme istuneen syyrialaisnaisen "


joka muka selittää koko sodan ja poliittisen nihilismin kauhun. Kun luodaan tämä suggestiofokus, lukija pakotetaan emootio-suggestioon jossa vain impulssisääli merkitsee ja ohjaa, eivät tosiasiat ja politiikka hyökkäyssodasta ja kaaoksesta Suomen hallituksen siunaamana.

Lue semanttisesti ja taktisesti  sillä tämä ei ole uutisointia vaan rajaavaa vaikuttamissuggestiota:

"Isis tulee meille vain median kautta, mutta
    ruokapöytäämme
istuneen syyrialaisnaisen elämässä se on jokapäiväinen uhka."


 Toimittaja puhuu ruokapöydästä ja ISIS hyökkääjistä

eli kysymys ei ole journalismista vaan hyökkäyksestä aivoihimme, suggestiomanipulaatiosta tunnesorkkaraudan avulla. Hyvin oppikirjanmukainen manipulaatiopraxis.
 
Toimittaja ei vetoa faktoihin syy-seuraus -tasolla vaan tunneshokkeihin.
 
Vastaanottajan tehtävä ei ole olla poliittinen tai ajatteleva vaan vain emotionaalinen, välittömästi reagoiva, spektaakkelissa ohjattava alamainen, ei syy-seurauksia pohtiva, ei-poliittinen "ihminen". Hyökkäyksen poliittinen rahoitus on täysin hävitetty emotionaalisesta shokista.

Lukijalle ei anneta poliittisten syy-seurausten aikuisen asemaa vaan emotionaalisen pumpun rooli faktojen ohi maailmaan, jossa on vain kärsimystä ja "tuntematonta uhkaa", ei syy-seurauksia Suomen politiikasta.

Suggestio rajaa, se on suggestion tärkein päämäärä ja keino on tukkia vastaanottaja emotionaalisilla shokeilla.


Tässä luodaan hyvin sairas asetelma suggestiopommina,
kuten meitä joka päivä pommitetaan:

ISIS pyhittää jotakin jonka takia emme saa ajatella itsenäisesti. ISIS esitetään itsenäisenä entiteettinä mitä se ei ole:  Läntisen liittouman partainen palkka-armeija ei ole missään tapauksessa itsenäinen entiteetti. 
Pakolainen esitetään ajattelun ja johtopäätösten alkuna vaikka pakolainen on vain seuraamus Amerikan hyökkäyspolitiikasta,  imperialismista. Logiikan ehtoja rikotaan lippu heiluen sillä suggestoivan puheen ehtona on logiikan ehtojen rikkominen ja faktojen merkitysten vääristäminen.

Tämä ei ole edes passiivinen "konflikti" vaan hyökkäyssota.

Passiivisella suggestioasemoinnilla lukija pommitetaan ja asemoidaan uskomaan että on vain ilmiö, jolla ei ole syyllisiä "vaan nyt halutaan läntinen ratkaisu ja voimannäyttö". Konfliktia esitetään ratkaistavaksi konfliktin laajentamisella: Assad ja valtio ei saa puolustautua vaan maassa täytyy järjestää YK:n sopimusten vastainen vallankaappaus - jota hyökkäävät palkkasotilaat ovat siis tekemässä. Epämoraalista ja laitonta esitetään moraalisena.

Suggestio käänteistää kaiken: natsisaksassa heikot olivat suurin vihollinen, ei Saksan kansaa tarumatisoineen hirvittävän laman aiheuttanut pankki- ja keinotteluleliitti tai 1 maailmansodan verenhimoinen kolonisaatioeliitti.

On vain tuntematon paha, jonka uhrit ovat pääosassa, eivät terroristien hyökkäyksen rahoittajat Amerikka, saudit, Israel ja  natohaukkamaat. Natomaat olivat 2006 lähtien kouluttamassa terroristeja aloittamaan Libyan vallankaappausken aloittamista ja samat tyypit tietysti heiluvat Irakissa ja Syyriassa ja muissa terrorikampanjoissa Amerikan sotatalouden tähden. 
 


  Muistakaa tausta ja lähtöasetelma:

a) Suomi ei auta Syyriassa olevia ihmisiä tai hyökkääjiä vastaan puolustautuvaa Syyrian armeijaa - sillä Suomi hyväksyy terroristien hyökkäykset Syyriaan puhumalla ulkomaalaisista hyökkäjistä ja palkkasotilaista väärällä semantiikalla "kapinallisiksi". Tämä ei ikinä ole ollut sisällissota natomaiden kouluttamilla terroristeilla.

b) Suomeen roudataan enimmäkseen miehiä, jotka kieltäytyvät taistelemasta  Syyriaan hyökkääviä vastaan ja toimittajat lietsovat tätä  säälimyrskyä kuitenkin naisten kautta, c) eivätkä pohdi, että miksi miehet eivät suostu taistelemaan Syyrian puolesta Amerikan johtamaa saudi-terrorirahoitusta ja hyökkääjiä vastaan. d) Koko kampanja pyrkii selkeästi peittämään Amerikan syyllisyyden vetoamalla alkukantaisiin vietteihimme todellisuutta ja tosiasioita vastaan.

e) Kärsimystä käytetään perusteena rahoittaa lisää sotarikollisten hyökkäysten jatkamiseksi, ns al qaeada isis palkkasotilaita "kapinallisia" "Assadia vastaan" - eikä kärsimystä käytetä terroririntaman hyökkäyksen lopettamisen markkinoimiseen. 

f) Sääliporno unohduttaa lukijalla  yhden lähelle tulevan todellisuuden osa: Suomeen roudatuista miehistä on hyvin suurella todennäköisyydellä osa Amerikan kouluttamia hyökkääjäainesta,  myös terroristeja tai jotka vielä harkitsevat asiaa siirtolaislomallaan lobbauksen kohteina Amerikan, Israelin ja saudien masinoimalla kansainvaelluksen masinoinnilla. g) Media ei kerro paljastuksista, joissa Israel ja saudit suoraan rahoittavat ja kouluttavat hyökkääjiä ja Amerikka peittelemättä kehuu al qaed -hyökkäjiä ja tiputtaa israelin ohjaamalle isis-palkkasotilaille varusteita,

h) Syyriaan hyökkääjät julmuuskaaoksen keskellä esitetään hollywood-elokuvan mukaisesti dramaturgisena haamuarmeijana "suuremman pahan" vastustajana, joten sotarikollisillakin on moraalinen oikeus tuhota valtio ja pommittaa kaupunkeja YK:n sopimusten vastaisesti, aivan kuten Kiovalle on annettu lupa pommittaa siviilejä koska pommittajat ajattelevat amerikkalaisen ja London City-geopolitiikan mukaisesti. Saddam oli käyttökelpoinen kolonisation "suurempi paha" - ja CIA:n kouluttama agentti.  

i) Aivan identtinen manipulaatio olisi, jos natsivirkamiehet olisivat julkaisseet Lontoon lehdissä ison keskiaukeamamainoksen jossa olisi kuva kuihtuneista ja hakatuista mustalaisesta, juutalaisesta ja rauhanaktivistista ja otsikkona olisi "Maksakaa meille, jotta voimme vähentää tarpeetonta kärsimystä". Mutta historia on oudompi ja julmempi kuin voimme käsittää: israelin valtiota vaativa sionistinen maailmanneuvosto oli kieltänyt liittoutuneita julkistamasta tietoa keskitysleireistä, jotta se säilyisi loppuhuipentumana.


Manipulaatiolla ei ole rajoja eikä oikeita tunteita, kuten voimme ymmärtää.
Median tunteet eivät ole tunteita vaan vääristäviä vääristymiä. 

    
Manipulaatioterrorin tärkeä osa  on korruptio, ovat virkamiehet,  jotka siirtyvät ideologisen uusliberalistisen lobbauskoneiston palkkalistoille

http://www.vihrealanka.fi/uutiset-kotimaa/lobbareita-vahtiva-järjestö-moittii-suomea-carl-haglundin-miltton-siirto-selvä

 

"Isis tulee meille vain median kautta, mutta
 ruokapöytäämme
istuneen syyrialaisnaisen elämässä se on jokapäiväinen uhka."

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/onneksi-emme-ymmarra/f4ZTegvJ


ISIS ei tule vain median kautta vaan maahanmuuttoviranomaisten avulla tuntemattomia lihaksikkaita treenattuja nuoria miehiä roudataan nyt Suomeen, jotka kieltäytyvät taistelemasta maansa puolesta terroristeja vastaan - Amerikan käskystä.


Ten Popular Mind Control Techniques Used Today
 

   Baudrillard  vuonna 1992 

"Kyse on toisenlaisesta rikoksesta ihmiskuntaa vastaan, miljoonien ihmisten fantasmojen, affektien ja herkkäuskoisuuden ottamisesta panttivangiksi television avulla [nykyisin voi ajatella: koko valtamedian avulla]. Kyse on kiristys- ja simulaatiorikoksesta. Millainen rangaistus tällaisesta panttivankien ottamisesta määrätään?"Freudilainen "yliminä" voisi vaikka ihan hyvin olla suomalainen keksintö. Suomalainen kansanpsyyke on saanut ominaisuutensa seurauksena seitsemänsataa vuotta historiassa jatkuneesta alistussuhteesta ruotsinkieliseen hallintoon. Kansallinen yliminä kontrolloi edelleen kaikkea mitä suomalainen saa ajatella tai tehdä. 
 

 
 http://alkonkassalla.blogspot.fi/2015/09/alamaisasenteet-ja-massainvaasio.html Mona Walterin luento uskonnonvapaudesta peruttiin muslimeja loukkaavana
Military Document Confirms Pentagon

Control Of Hollywood
FBI:n tehtailemat terroristitlainaus         teoria kaiken mielettömyydestä : 
"  Baudrillard

selittää nykyhetken tapahtumat näin;

 Neljännen maailman mailla on pitkään ollut inhimillisen kärsimyksen monopoli. Kärsimys ja kurjuus ovat länsimaisten ihmisten lemmenlääkettä. Länsimaiset ihmiset kuluttavat ja ahmivat köyhien itselleen tuottamia katastrofeja. Toisten äärimmäinen kärsimys on länsimaisten kevyttä viihdettä. Neljännen maailman maat pitävät tiukasti kiinni monopolistaan samoin kuin länsimaat eivät anna ydinaseiden levitä. Jossain kohdassa aineenvaihdunta sekoaa ja virukset tunkeutuvat etelästä pohjoiseen. Tapahtuu modernin raju täyskäännös. Köyhät eivät siirry, eivätkä edes pyri siirtymään länsimaisiin ihanteisiin ja siihen moderniin, jota he ovat tähän asti vältelleet. Länsimaat sen sijaan liukenee neljänteen maailmaan. Syntyvässä tilassa länsimaiset ihmiset ovat yhtä toimintakyvyttömiä kuin neljänsien maiden ihmiset yli-inhimillisiä neroja.
Eräs kysymys kuuluu: onko tämä se käsikirjoitus, jolla esimerkiksi Suomen hallitus jo nyt toimii?Weaponizing MigrantsWritten by Anne Williamson


Amerikka puhuu al qaeda terroristeista nyt avoimesti ystävänä ja välineenä Syyrian hyökkäyksen tähden

Iltalehti:"Itävaltalaistutkijan mukaan Syyrian presidentti Bashar al-Assad voitaisiin syrjäyttää sotilasvallankaappauksella"

Eli hyökkäyssodan kaaos ratkaistaan vieläkin laajemalla korruptiolla ja terrorismilla.

Amerikka ja London city imperialismi on vastuussa kaaoksesta, ne ovat vihasi aidot kohteet, miksi olisit hiljaa suurimmista terroristeista.


Uusin arvio lännen terrorista:Still Uninvestigated After 50 Years: Did the U.S. Help Incite the 1965 Indonesia Massacre?

 


#syyria #soini #sipilä #juhasipilä #hallitus #ssshallitus #demarit #keskusta #ulkopolitiikka #valtamedia #massamedia #yle #sanoma oyj #hs #hesari #nyt #suomi #finland #syria #ukraine #ukraina #nato #france psykoanalyysi koulu VKTS korruptio EK EVA


Ei kommentteja: