sunnuntaina, syyskuuta 27, 2015

On aivan turha ihmetellä äärioikeiston nousua oikeiston väärentämän suomihistorian äärelläMassiivinen massamedian tukema itsepetos jatkuu "talvisodan hengestä" suomenruotsalaisen eliitin sensuurieetoksen käsikirjoittamana.  

On aivan turha ihmetellä äärioikeiston nousua kun suomalaisen fasismin ja varsinkin suomenruotsalaisen rahaeliitin historia kielletään ja sensuroidaan oikeiston väärentämässä suomikuvassa. Kekkonen oli rotuoppia ajava natsi natsien palkkalistoilla ja viime kesänä Hesari vielä vannoi artikkelissaan että suomalaiset Hitlerin ihailijat eivät olleet natseja sodan aikanakaan.

Aivan uskomatonta skitsoidisuutta ylläpidetään yhä yllä oikeistohegemonian voimilla.  kasvavaa skitsoidisuutta valehtelemalla "syyrialaisista pakolaisista kun suomeen virtaa elintasopakolais-miehiä Irakista. 
Menkää ja kysykää ulkoministeriön arkistosta Mannerheimin kirjeitä Hitlerille ja saatte kuulla että ne ovat (lainvastaisesti) sensuroituja, niitä ei saa lukea kuten ei Kekkosen päiväkirjaa sisällisodan teurastajana.

 Hesari julisti 2014 että suomalaiset Hitlerin ihailijat eivät olleet natseja eivätkä ajamassa Suomea talvisotaan saksan maailmanvalloituksesta hurmioituneena ja Ruotsin laajan natsi-kauppasuhteen puolustamiseksi:" Harvan suomalaisen valtiomiehen ura kestää kriittistä tarkastelua Esimerkiksi voi ottaa J. K. Paasikiven. Hänen toimintansa vaikkapa vuoden 1918 kuningasseikkailussa oli maanpetoksellista. Suomea miehittäneet saksalaiset tekivät Paasikivelle tarjouksen, jonka hän hyväksyi. Saksalaiset lupasivat Suomelle Itä-Karjalan ja Paasikivelle kreivin arvon, jos hän suostuu siihen, että Suomesta tulee Saksan vasallivaltio, jota johtaa saksalainen kuningas. Paasikivi oli siis ensimmäinen suur-Suomi-haihattelija. Kun lukee kansallisarkistossa Paasikiven julkaisemattomia päiväkirjoja 1920- ja 1930-luvuilta, näkee, että hän on useimmiten täysin pihalla asioista. Hän haluaa perustaa itsensä kaltaisista miehistä ylähuoneen, joka kaappaa eduskunnan vallan. -- Aarno Laitinen  
http://blogit.iltalehti.fi/aarno-laitinen/2012/08/27/paasikivi-ja-kekkonen/


Eliitin fasismi talvisodankin taustalla:


Jatkosota oli Saksan hyökkäyssotaa
Sisällissota kokoomus keskusta rkp persut sdp cia kekkonen mauno koivisto mannerheim 1918 oikeisto histroiantutkija historiantutkimus ...


Ei kommentteja: