sunnuntaina, syyskuuta 13, 2015

Jeremy Corbyn voitto ja vasemmistoliiton tappioMitä "Long Playn" viheroikeistosmurffit eivät ikinä kirjoittaisi oikeiston syövyttävästä anti-journalismin tilasta, mm. YLE:n suggestiojournalismista . 

Tässä Erittäin tärkeä esimerkki journalismista. 
Median sodankäynti käytti hysteerisen elitististä leimaamista ja valheita, jolla kansaa suggestoitiin tuntemaan eliitin vihaa  - median totaalinen valheiden liitto feodaaliajan kirkkokontrollimalliin: 


Jeremy Corbyn’s Victory Highlights the Power BTL


Corby on rauhan mies kun vasemmistoliitto on natonatsien ja euroterrorin uskollinen äänenkannattaja.

Suomessa vasemmistoliitto on puolueliittinsä panttivanki totaalisen halvaannuttavassa hierarkiapelissä ja hiljaisuutena euro-natosodista Afrikkaa myöten.  Tietysti eliitin ja dollarin sotatalouden tilauksesta juuri sopivana valevasemmistona uusliberalismin ja valtion purkamisen siunaajana.

Arhinmäkeläiset kirkuvat globalisation eli euroterrorin puolesta vaikka se merkitsee suomalaisten uitsenäisyyden ja pohojjoismaisen mallin tuhoamista. Kiina ja Intia kasvavat koska harrastavat perinteisiä valtion itsesääntelykeinoja kuten Suomi tehdessään maailmanennätyksen alimman puolen kansanosan hyvinvoinnin nostamisessa - jos nousua vertaillen mitataan ilman Ruotsin verisellä natsikullalla tuottamaa nousuaan.


Puolue-eliitti estää kaiken vasemmistolaisen keskustelun, kansalaisten etuja ajavan politiikan palauttamisen ja puhuu homoista, pakolaisista ja hiilidioksidiveroista suomalaisten suurimpina velvollisuuksina velvollisuuksina samalla kun Suomessa on miljoona ihmistä valumassa köyhyyteen ilman lääkkeitä veronkierron ja verohelpotusten eliittiparatiisissa. Pörssikeinottelijat iloitsevat kun valtionyhtiöt on purettu eikä kansa puolusta omia etujaan  demokratiana dollarin euroterrorille ja geopoliittiselle natottamiselle alistuneena.

Valtiota eikä demokratiaa ei ole olemassa ilman omia rajoja, omaa valuuttaa, omia valtionyhtiöitä, omaa tullia eikä ilman veroprogressiota ja omaa ulkopolitiikkaa oman geopoliittisen aseman ymmärryksellä.

  That’s quite an achievement considering the entire main-stream media had turned their collective fire-power against him.
When they weren’t mis-quoting him to criticise his “plans”, they were making fun of his clothes or accusing him of anti-semitism by proxy. He was unelectable, they said. He was old fashioned, they said. He was a security risk. And he won. He won at a canter.
Ruotsalaislehti Svenska Dagbladetin toimittaja Andreas Cervenka moitii kovin sanoin Pohjoismaiden suurinta pankkia Nordeaa ja sen hallituksen puheenjohtajaa Björn Wahlroosia.Tällä viikolla julkaistussa talouskolumnissaan Cervenka vaatii, että pankkien hemmottelun on loputtava. Hän sanoo, että pankit ja niiden johtajat eivät ole ottaneet opikseen eivätkä ymmärtäneet mitään.
Kuinka hyökkäyssota, mossad-sauditerroristit ja sodan aloittaminen lavastetaan rauhanluomiseksi  
The Guardian: “bomb Assad and save the refugees”FT

Since you asked: Un-Scandinavian lessons in balancing Finland’s economyEi kommentteja: