tiistaina, syyskuuta 22, 2015

Taas työläisten paras lakkoase on Ruotsi

Taas työläisten paras lakkoase on Ruotsi - rahaa hyvinvointiin: 

Näin Ruotsissa

 Valtiolta panostus hyvinvointivaltiolle 


Ruotsi, jolla on oma valuutta ja joka ei välitä EU-säädöksista kuten ei Englantikaan eikä Italia ym paitsi itsetuhoinen Suomi oikeistoharhan ja eurokaappauksen vallassa:

- Ruotsin talous kasvaa huimaa vauhtia ja selvästi euroaluetta nopeammin - arviolta 2,8 prosenttia tänä ja ensi vuonna. Ruotsin valtion kokonaisbudjetti ensi vuodelle on 920 miljardia kruunua eli noin 98,4 miljardia euroa. 

Tanskassa opettajien ja sairaanhoitajien palkat ovat kaksinkertaiset, Suomessa insinöörienkin palkat jäävät kauas muusta pohjoismaisesta tasosta ja ilman ylityöpalkkaa ilmaista työtä !

Saksassa ja Ruiotsissa on painokkaita virtauksia vähentää työaikaa. Laatu ja motivaatio. Luottamus ja solidaarisuus. Ihmisarvo ja järki. 
Kannattaako insinöörien ja opettajien todella enää kuulua oikeistolaisiin pseudo-ay-liikkeisiin, ihan todella, milloin tapahtuu aito herääminen kun rahaeliitti on kasvattnut osinkotulonsa eli talousvarkautensa huimiin lukuihin. Nollasummapeli: eliitti voittaa ja vie työpaikat, kun uskot eliitin puheita "globalisaatoiolle" antautumisesta. 

70-luvulla vain 1100 lakkoa tuotti meillekin jäljessä hyvinvointivaltion ja luottamuksen, ei mikään suomenruotsalaisen eliitin keksimä "talvisodan henki" sodasta, joka käynnistettin sopimuksilla natsien kanssa - kts uusi tutkimus Mannerheimin ja Erkon sopimuksista natsien kanssa ennen talvisotaa. Neuvostoliiton sosiaaliturva, laaja ja korkea koulutus laaja terveydenhuolto ja laaja työllisyys oli myös työläisten ase 70-luvulla ja rahaeliitti sekä wannabeporvaristo pelkäsi Neuvostoliiton esimerkkiä suomalaisille tasa-arvoa ajaville humanisteille.

"Neuvostoliitto" ja Venäjä ovat olleet 1950-luvulta saakka maailman korkeimmin koulutettu maa maailmassa. Tiesitkö sitä? 
     
Amerikka aloitti jo 50-luvulla laajan taloussodan Euroopan maita kauppasota-liittoon uhkaillen  Neuvostoliittoa kohtaan, niin että Neuvostoliitto pysyi aina lamassa teollistamisesta ja  sosiaalipolitiikasta huolimatta.

Stalinin aikana Neuvostoliitto  oli maailman nopeimmin kasvava talouskasvumaa, mihin toimittajat eivät ikinä viittaa.   
  
  • Amerikan taloussota oli valikoivaa ja erikoista, tekopyhää armeijan kenraalien ja oikeistokabinettien halutessa Neuvostoliitosta sopivan demonisoitua ja teknologista vihollista  mutta kokonaistulos oli Neuvostoliiton romahduttaminen tahallisesti ja lopulta wall streetin rahoittamilla kuolemanpartioilla Moskovassa, terrorilla. YK antoi sopimustensa vastaisen taloussodan jatkua ja yhä YK on yhä enemmän Amerikkalaisen sotaimperialismin tuhoisa väline saliiessaan hyökkäyssodat ja vallankaappausten aseistamisen sekä valmistelun. 
  
 Amerikkalainen paranoija Neuvostoliitosta pahan valtana ja uhkana oli täyttä fiktiota, jota Suomen armeija, supo, rkp, kokoomus, keskusta, persut eli oikeistopuolueet valtamedian tuella nyt yhä innokkaasti jatkavat suomenruotsalaisten ikivanhan venäjävihan jatkeena. 
  Suomen talous taantuu nyt pahasti kauppasodan eli Amerikan ideologisen sotatalouden takia  
  eli Amerikan vaatiman ideologisen venäjävihan takia - valheiden perusteilla. Krim on aina ollut YK:n papereissa Venäjän hallintovallan alaisena ja Kiovan nukkehallitus käy hyökkäyssotaa koko ajan pommittamalla itä-Ukrainaa nato-maiden aseistamana. Suomenkin veronmaksajat maksavat  euro-tuen kautta  CIA:n ohjaamaa hyökkäyssotaa Ukrainassa.
   
Vatikaani oli ruotsalaisten klaaniruhtinaiden venäjävihan ja ristiretkien rahoittajana jo ainakin vuonna 1040.  Kerrotaanko se kouluhistoriassa tai valtamedian oikeistofantasiassa, pseudohistoriassa? Ei.  

   

      Eliitin valheet ja propaganda vain kasvaa:
  
Leena Mörttinen saa palkkatuloja noin 1000 euroa/vrk, läpi koko vuoden, siihen päälle massiiviset muut edut

British Labor leader Jeremy Corbyn has risked sparking fresh controversy after blaming the rise of ISIS on Britain and the United States.
EN.ALALAM.IR 


Ei kommentteja: