torstaina, syyskuuta 03, 2015

Kun suomalainen hampputeollisuus ja -teknologia tuhottiin 
Huonekalut tulisi puristaa vain hampusta, uusi laki olisi tarpeen.

Ovatko vihreät ajaneet tätä?

  Ei, ei.   II


Hampusta saa myös teräksenlujaa materiaalia ja auton runkoja, Suomessa kehitettiin valmistusmetodi jo 1950-luvulla mutta hallituksen amerikkalaiset teollisuuslobbaajat tappoivat taas suomalaisen innovaation, kai sen tiesitte? 


Ovatko oikeistolaiset vihreät saaneet mitään muuta aikaiseksi kuin köyhien sakkoverotusta "hiilidioksidiverolla"? Ei. Koditkin ovat nyt täynnä vihreiden EU:ssa lobbaamia hyvin hyvin myrkyllisiä säästölamppuja jotka eivät oikeasti säästä sähköä korkean amppeerivaatimuksen takia. Kun pieni vihreä putkilamppu rikkoutuu, se päästää hirvittävän myrkkypäästön ja syöpäriskin kohoamisen sinun kotiisi.

Hamppu kiellettiin jo 1930-luvulla amerikkalaisten vaatimuksesta Suomessa vehnä-, puuvilla-, öljy-, alkoholi  ja puuteollisuus kielsi pahimman ekologisen kilpailijansa hampun ja marihuanan - ja Amerikassa pappeja palkattiin saarnaamaan marihuanan ja jopa kuituhampun synnistä, "pakana-ajan heinä". Hamppu oli esi-isillemme Suomessa tärkein kuitukasvi ja kirkko tietysti on halunnut tuhota joka tekosyyllä kaiken muinaisen, edes muiston yrttikasveineen ajasta ennen kolonisaatiota.  

    Suomen omavaraisuus on nyt 7%.

Tuntuuko turvalliselta? Pörssi-ideologit ovat hyvin tyytyväisiä että Suomi on saatu nostamaan dollarin arvoa öljyyn sidottuna sekä vientikyvyttömänä siirtomaana pörssikursseja ja vipuaamaan asuntojen hintoja määrättömästi keinottelutaivaana. Kuplan puhkeaminenkin on keinottelijoille iloista aikaa, silloin voi ostaa epätoivoisilta ihmisiltä oikeaa omaisuutta n viidesosahintaan.  • "There's enough alcohol in one year's yeild of an acre of potatoes to drive the machinery necessary to cultivate the fields for one hundred years."

      - Henry Ford

Kaikki lentokoneet ja autot toimivat aluksi hamppuöljyllä.

  Teknologia on taas löydetty teräshamppuun: Ev-lut valtionkirkko oli mukana tässäkin teollisuusfasismissa, lobbauskorruptiossa. Nimismiehet tuhosivat kirkon fundamentalistiaktivistien ja suntioiden kanssa syntisten suomalaisen talvenkestävän ja tuotteliaan  kuituhampun sukupuuttoon 1978 - vai jäikö jollekin vielä kasvamaan suomalaista hamppua?  Löytyykö jonkun raamatun välistä hampunsiemeniä? 

Maailman vanhin (!) kalastusverkko on Suomesta, 10500 v vanha. Käsittääksen se on hampusta tehty, hyvin monimutkaisin solmuin osoittamaan kulttuurista ja rituaalista tietotaitoa abstraktilla tasolla, jopa matemaatisella tasolla.
       

" Harvinaista hamppuöljyä tuotetaan nyt Oulun seudulla
Yksi erikoisimmista viljelykasveista Pohjois-Suomessa on hamppu. Siitä saatavan hamppuöljyn tuottaminen on täysin luvallista, ja ensimmäiset erät on juuri saatu lähiruokamarkkinoille Oulun seudulla." YLE


Maatalousyrittäjäksi opiskeleva Sanna Siira on saanut lähimarkkinoille harvinaisen hamppuöljyn.
Maatalousyrittäjäksi opiskeleva Sanna Siira on saanut lähimarkkinoille harvinaisen hamppuöljyn.  Kuva: Arto Veräjänkorva / Yle     III


Nuorten täytyy nyt käsittää selkeästi, mitä fasismi on.

Euroopassa fasismi on aina rikkaiden fasismia, feodaaliterroria ja hierarkiaa. Teollisuuseliitti on aina ollut fasismin ohjaaja ja jalkamiesten rahoittaja. Eliitin käsikirjoittamaa ja rahoittamaa. Kaikki fasistisen valtanousut ovat tapahtuneet lisäksi Vatikaanin siunauksella, paavi itse nuorena seurasi fasistien kidutusoperaatioita ilmiantajana, antivasemmistolaisena ja antidemokraattina.
 
Media voitelee vihreää lipevää fasismia ja väärän toivon fasismia, eurofasismia, kapitalismin ideologisen katastrofin peittelemiseksi. Elämme Orwellin kirjassa. Venäjäviha on sivistyksen merkkinä tässä uudessa fasismissa, jossa hyväksytään imperialistiset sodat mutta itketään pakolaisten tähden. 
  

  

   IV
  

 Onko apokalyptinen puunkaato-orgia maailmassa mm IKEAn halpoihin liimasäle-huonekaluihin suurin syyllinen ilmastonmuutokseen? Pahalta näyttää. Eurooppa ja Venäjä on täynnä käyttämätöntä viljelypinta-alaa samalla kun Amazon on kohta tuhottu ja sääilmiöt kaoottisia.
    

Suomen hallitukset ovat roudanneet uskomattoman hienot, vanhat ja laadukkaat puunrungot pois Suomesta Tanskan teollisuuden maineen ja tulojen hyväksi. Suomi on tuhonnut vanhat metsänsä 95% paljaksikaato/istutus-raiskauksessa - eivätkä suomalaiset ole siitä edes hyötyneet, vain muiden maiden kapitalistit. 

Tilanne on pahempi kuin pystyt käsittämään.

Originaali metsäekosysteemi on tuhottu Suomessa hyvin brutaalilla metsäpolitiikalla, vimmaisesti, vaihtoehdot kieltäen, valtamedian suojaamana metsähallituksen aiheuttamien tuhojen laajuudesta vaijeten yleisissä uutisissa. "Kansantalous"-sanaa on käytetty halpakaatoon, globalisaation eli pörssi-ideologian halpavientiin ja ekosysteemin lopulliseen tuhoamiseen.  Suomen laaja epäekologinen tuhoaminen on ollut vuosikymmeniä käynnissä ja huomio on kiinnitetty norppiin.

Tekopyhyys on kapitalistin ja kirkon tärkein ase. Mittasuhteiden vääristämisellä mikä tahansa saadaan läpi.

   
Eliittimme käy sotaa Suomen itsenäisyyttä ja taloutta vastaan ollen vain kansainvälisen pörssieliitin käskyläisiä tuoden kurjuutta ja kauheuksia Suomeen.

Teollisuuslobbareiden ultraepädemokraattinen TTIP-EU tuskin pysyy kasassa enää minkään hyödyllisen hamppulain tuottamiseen tai edes uneksimiseen.


Oikeisto on vihaisesti estänyt omavaraisen Suomen jotta suomalaiset olisivat dollariöljyn tuonnista ja pörssiteollisuudesta riippuvaisia, tuontipainotteisiä pörssisijoittajien keinotteluglobalisaatiossa jotta pörssi-ideologia voisi lypsää Suomen tyhjiin, jopa lopulta pohjavedet ottaa pois suomalaisilta.

Tämä on poliittinen projekti, Suomen hajottaminen pörssiteollisuuden ja Lontoon-pseudoamerikkalaisen, transatlanttisen eliitin geopolitiikan vaatimuksille. Tämä on ideologia, jossa vihreät ovat oikeistorintamassa ja saaneet houkuteltua vahvana stadi-citypuolueena vasemmistoliitonkin toistamaan rahaeliitin iskulauseita ja euroryöstöä.
  
    

     V


Tulen surulliseksi, kun yritän kysyä nuorilta poliittisesti tietoisia kysymyksiä ja johtopäätöksiä poliitikkojen toiminnasta ja vastuusta. Politiikan seuraamuksista. 

Eivät nuoret viheruskovaiset käsitä, että vihreät eivät ole saaneet mitään vihreää aikaiseksi koska ovat teollisuus-uusliberalistien nostamia ja saksalaisen nato-kenraalin keksimä eliitin ohjaama valevasemmisto, muodikas ja seksikäs  - ja tuhokapitalismin turva.

Muistatteko vihreiden laajat ei ydinvoimaa -kampanjat ja värisevät äänet?
Samat vihreät allekirjoittivat hallituksessa 2 ydinvoimalan rakentamisesta.

   
Nuoret eivät käsitä kuinka suunnitelmallisesti amerikkalainen imperialismi toimii politiikan soluttamisessa ja vihreiden kautta tukeakseen omaa sotatalouttan ja natomaiden hyökkäyssotia

ja kuinka kärsivät pakolaiset syntyvät tästä vihreiden tukemasta pseudoamerikkalaisesta imperialismista, Irak-, Afganistan, Libya-, Syyria- Mali-, Jemen-, Iran-hysteriasta siis hyökkäyssodasta - jota vihreätkin poliittisesti ja ideologisesti tukevat. 
  

  Nuoria harhauttaen ja toivoa raiskaten.

Suomalaisten epäpoliittiisuus uskonnollisen kekkoskultin, tottelevaisuuskultin tuottamana on oikeistoeliitin tärkein käyttövara. Poliitikot pääsevät toimimaan ilman vastuuta, mediasirkuksen brändääminä. Unohdus on nopea kun Suomen demokratiaa tuhotaan vaihe vaiheelta ja silti vihreät nuoret uskovat vihreisiin, jotka ovat joka vaiheessa ajaneet pohjoismaista mallia ja avoimuutta alas. 

Emotivismi riittää. Tunteet! Luontorakkaus! Tunnusta väriä! Heimo!

Tunteet riittävät tuotteeksi ja brändiksi ihmisille, jotka on opetettu brändikulttuurin kuluttajiksi.

Tarvitaan vain tarpeeksi tunteellisesti esiintyviä valehtelijoita niin saadaan Helsingin valtuustoonkin oikeistovihreitä sali täyteen estämään Helsingin oma asuntorakentaminen ja Berliinin mallin käyttöönotto eli vuokrakatto. Vihreät vetoavat "EU-sopimuksiin" eli uusliberalismin ideologiaanmikä on valhetta. Eurooppalaiset kaupungit rakentavat itse omilla yhtiöillään jos haluavat ilman "kilpailutusta". Berliinikin estää kapitalismin eli pääoman kertymisen vuokrasäännöstelyllä! Berliini!
 

  Miltä kuulostaisi vuokrien puolittaminen Berliinin tasolle? Ei, koska vihreät kannattavat oikeistolobbareita ja lobbarit kannattelevat vihreitä.
  
Vihreät ovat kammottava valevasemmisto, jotka ajavat vain rikkaiden rikastumista ja jumalatonta vuokrannousua Helsingissä.

Vihreiden päätöksistä eniten kärsivät sitten äänestävät vihreitä, kun eivät käsitä sen olevan RK:n ja kokoomuksen sisarpuolue oikesito-oligarkkien ohjailussa.

Voi teitä nuoria kun ette ymmärrä politiikan vakavuutta ja vastuun käsittämistä idolikultin alla. 
 
Te vain äänestätte idoleita vain heidän kaunopuheisuuden mukaan ettekä käsitä että elätte fasistisessa Suomessa.

Ettekö ymmärrä kuinka pitkälle valheella pääsee suomalaisessa politiikassa - teidän takianne? Hyväuskoisuuden takia. "Uskollinen äänestäjä", tunteiden mukaan äänestäminen. "Kuulostaa hyvältä".

  Keskustelkaa, tehkää johtopäätöksi, lopettakaa johtajakultti ja epäpätevien poliitikkojen kannustaminen. Tiedostava kansa vaihtaa johtajansa - se on ainoa aito demokratian muoto. Ainoa.  

 

   PS

alkuosa on kommentistani Risto Linturille facebookissa - mutta nyt hän aikoo sensuroida tekstinti jos en editoi vihreitä pois tekstistäni - koska en saa kuulemma kertoa analyysiani vihreistä - vaikka vihreät ovat vallankäyttäjiä meitä vastaan.

Aivan kuin politiikka ei olisi keskiössä siinä miksi Suomi on muuttunut teknologiseksi takapajulaksi?

 

   tässä vastakommenttini Linturille :
  • Vihreät ovat itse vastuussa vihreyden väärästä politisoimisesta, mainostaneet röyhkeästi olevansa vihreitä mutta eivät ole saaneet aikaiseksi mitään vihreätä - eivätkö he ole vastuussa väittäessääen edustavansa vihreää ajattelua?

    Tämä on vakava kysymys ja jos voit kumota näin avoimesti kaikkien silmien edessä niin kerro faktat, ovatko vihreät saaneet aikaiseksi mitään teollisuuslobbareita vastaan? Tämä on tiukka fakta-asia vallankäytöstä, tulevaisuuskehityksen estämisestä eikä vain politisointia. He käyttävät vihreyttä poliittiseen saalistamiseen eivätkä edistykseen ja tämäkö ei ole julkisen keskustelun aihe?


    Aivan kuin politiikka ei olisi keskiössä siinä miksi Suomi on muuttunut teknologiseksi takapajulaksi?
    Väitätkö tosiaankin että oma keskusteluasenteesi ja omat julistuksesi eivät ole poliittisia, oikeistosävytteisiä, vaatiessasi valtion rajojen, tullin, kontrollin, valtiotyöllistämisen ja verotuksen poistamista - ja siten haluat nyt kieltää politiikkakeskustelun vallankäytöstä, joka ohjaa Suomen kohtaloa? Vihreät itse väittävät olevansa vihreän talouden suurin ääni mutta väitteeni on, että eihän se ole totta, vihreät ovat vain kannattaneet teollisuuden ulkoistamista saastuttavaan aasiaan ja estäneet korkean teknologian ja saasteettoman omavaraisuuden luomista Suomeen. Nämä ovat faktoja ja ongelmia joista täytyy puhua julkisesti. Epäpoliittisuus ei ole "tieteellistä näkökulmaa" koska et itsekään ole epäpoliittinen.


 
Vihreät unelmat?

Demokratian poistaminen "globalisaationa", ilman omaa valuuttaa ja omaa taloutta pörssieliitin diktatuurina (lopulta ilman omaa sosiaaliturvaa), eliitin verohelpotusten lisääminen vihreidenkin hallituskausilla, valtion tuhoaminen, amerikan hyökkäyssotien tukeminen ja nato.

  Vihreyttä?

Saksa oli 1940 hyvin vihreä uudella luonnonsujelulailla.
 

 
    

#hamppu #hemp #omavaraisuus #ikea #nature #ilmastonmuutos

1 kommentti:

Cusic Clemson kirjoitti...

vaimoni on kärsinyt haiman syöpäästä, joka on vahvistettu olevan neljäs vaihe, lääkäri kertoi minulle, että hän ei voinut tehdä mitään, koska hän ei vastannut hoitoon, mutta veljeni tuli meidän pelastuksemme tilaamalla tämän hamppunöljyn Rickiltä Simpsonin säätiö, jonka hän sanoi, on auttanut potilaita taistelemaan erilaisten syöpätapausten varalta, joten päätimme antaa sille mahdollisuuden, toistaiseksi vaimoni paranee täydellisesti hyvin ja tällä hetkellä hän voi kävellä talon ympäri itsestään. Minusta tuntui tarpeelliseksi annan muiden, jotka kärsivät tästä akuutista sairaudesta, että kun sinulla on hyvä hamppuaöljy, se voi todellakin antaa hyvän toisen mahdollisuuden elää. jos satut tarvitsevasi tätä hamppuaöljyä, voit ottaa yhteyttä säätiöön, joka toimitti veljeni laissa tämän sähköpostin kautta: ricksimpsoncannabis@hotmail.com