keskiviikkona, syyskuuta 09, 2015

Julmuuden orgioita ja Suomen lypsämistä


Leikkauksia köyhille eliitin moralistisella hysterialla.


Ensi kevät lupaa hurjia osinkotuottoja


Eliitin 900 vuoden kolonisaatiopaheksunta suomalaisista ja suomalaisten itsenäisyydestä nostaa taas päätään historiasta poispyyhittyjen eliitin terroritekojen ja tahallisten nälkävuosein alta.

Verotus tuotiin Suomeen Vatikaanin ja eliitin ryöstöretkenä kunnes se muutettiin 1965-1980 pohjoismaisen mallin kansalaisyhteiskunnan veroprogressioksi ja loi modernin tehokkaan yhteiskunnan Ruotsin ja Neuvostoliiton ihmisarvomallin imussa. 
 

Köyhdyttäminen on OK kun kansalaisten aktiivisuus ja kuohunta ohjataan mm. Amerikan hyökkäyssotien ihailuun, öljydollarin kolonisaatiooon ja  kansainvaellusten  alle stressillä ja kansalaisoikeuksien tuhoamisen paineessa valtion purkamisessa pörssiapokalypsiksessa. Kansalaisten poliittinen ydintoiminta yhteiskunnan pelisäännöistä ja pohjoismaisesta mallista estetään joka tasolla eliitin oheistoiminnalla, pakolaishysterialla ja sotahuudoilla.  

Julmuuden orgioita ja Suomen lypsämistä kätketään eliitin innokkaalla pakolaismoralismin pornolla median hoitaessa ikuista tehtäväänsä eliitin puuhailun suojaamisessa mm verotuksen demonisoimisessa kuten YYA-Suomessa YYA-hysteria esti keskustelun Kekkosen diktatuurista ja supon toiminnasta poliittisessa terrorissa vasemmistoa vastaan STASI:n tyyliin - nyt uusi uusliberalismin naamiopeli on vauhdissa eliitin peilisalissa. "Kuinka kelpaat eliitille, kuinka olet eliitille kelpaamaton" on  ainoa akseli - "vastakkainasettelujen aika on ohi" mediaretoriikassa mitä suurimpana valheena.  Köyhät maksakoot kaikesta ja ottakoot vieraan kulttuurin elintasopakolaiset naapureiksi kun eliitti painaa ohituskaistalla hississä ylintä kerrosta tai paratiisisaarella drinkkitilausta. 
 

Kapitalismissa on kyse feodaalivallasta, 

jossa eliitti verottaa alamaisia eliitin hyväksiilman yhteiskuntaa

eikä pöydällä ole lainkaan ihmisarvoa tai pohjoismaisen mallin yhteiskuntasopimusta toimintakykyisestä yksilöstä veoprogressiona, resurssijakona.

 Uusliberalistit julistavat että ei ole yhteiskuntaa, eliitti saa vain hyötyä ihmisistä karjana mutta ei ole vastuussa, ei ole osa yhteiskuntaa vapautettuna verotuksesta. Kolmessa suuressa globaalissa yhteiskuntavertailussa pohjoismaat ovat olleet ylivoimaisen tehokkaimpia ja progressiviisimpiä yhteiskuntia. 
 

Nokian ihme on todiste siitä kun yksilöillä on laajasti progressiivinen eli turvallinen resurssienjakoyhteiskunta ja veroprogressio tukena ja yksilöt luovat suuryhtiön äärimmäisellä toimintakyvyllä huonoista johtajista huolimatta. (Kunnes lopulta nokian johtajat huonoudellaan, elitisimillään ja firman toiminnan jäädyttävällä hegemonia-hierarkian terrorilla lopulta mursivat suomalaiset innovatiiviset toimijat ja innovaatiokulttuurin.)


Kyllä, toimittajat halveksivat sinua kun eivät kerro ideologiaansa ja käskijöitään sensuurinsa perusteena joka julkaisun etusivulla;
"Joiltakin keskustelijoilta saattaa unohtua se, että viestimet ovat vallankäyttäjiä ja että siihen tehtävään ne on aikanaan perustettu. Viestimet ovat olemassa käyttääkseen valtaa ja vaikuttaakseen yhteiskuntaan, ja tuon vallankäytön väline on julkisuus." -- Janne Virkkunen, HS:n päätoimittaja lehtensä pääkirjoituksessa 20.1.2008  II


SAK:n uho toimii pätkätyöläisten orja-armeijan unohtojana ja liittojen turvaamat työntekijät eivät pelon kulttuurin sokaisemana tunne lainkaan empatiaa omalle tulevalle kohtalolleen vaan ajavat vain rajattuja etuja kuten eliitti - kuvio on outo - älä unohda, että SA on CIA:n perustma ja korruptoima operaattori liukuvaan pohjoismaisen mallin tuhoamiseen ja elitismin turvaamiseen kun aidot vasemmistolaiset liitot oli tuhottu kieltämällä ne kolmeen kertaan valtion terrorina 20-30-luvuilla:
 

SAK: Hallitus rikkoo perustuslakia – "arvaamattomat seuraukset"SAK toteuttaa CIA:n strategiaa myötäilemällä hyväosaisia työläisiä ja unohtamaan vasemmistolaisen humanismin vain rajatulla omaneduntavoittelulla. Sammakko lämpiävässä kattilassa.


ssshallitus
sss- hallitus juha sipilä stubb soini kesksuta kokoomus persut perussuomalasiet nato evm kreikka ukraina syyria libya iran austerity venäjäpakotteet uusliberalismi

Ei kommentteja: