lauantaina, syyskuuta 05, 2015

Sotalapset uuden fasismin propagandana

  

   Hyvät ihmiset, 


netissä liikkuu taas harhaisen oikeiston historiaa väärentäviä meemejä - "sotalapset" ja Suomen rajojen avaaminen Amerikan terrorisodan kansainvaellukselle. 


Ruotsalainen aatelisto ja teollisuuseliitti yllytti suomenruotsalaisen oikeistoeliitin ja mm. Mannerheimin sopimaan natsien kanssa hyökkäyssopimuksia 1935 Ruotsin luvatessa aseita. 


Ruotsi on vastuussa talvisodastakin Suomen 800 vuoden kolonisaation lisäksi, 300000 Suomen rajoille kuolleesta natsien jaruotsalaisten maailmanvalloitusideologiassa. Ruotsi oli tärkein sotakumppani natseille ja kuljetti myös aseita ja sotilaita rikastuen sodan aikana malmi ja teknologiaviennistä huikeasti - vastoin kansainvälisiä rauhansopimuksia. Kuningattaren isäkin piti orjilla asetehdasta Saksassa. 

Opetelkaa historiaa ennen sotalasten hyväksikäytön tekopyhyyttä. 

Herätkää oikeistolaisesta propagandasta ja Amerikan hyökkäyssotien lobbaamisesta, herätkää fasismista.

Syyriassa ei ole "kriisi" vaan amerikan, Isrtaelin ja saudisukujen hyökkäyssota EU:n kannattamana.

Suomi ei saanut sodan aikana Amerikaltakaan tukea vaan vain lainaa kovalla korolla. Suomen hallitus oli sodan jälkeen ainoa hallitus joke ei pyytänyt kansalleen armoa velkojen maksusta vaan ainoana maksatti työläisillä kaikki sotavelta jotka eliiti aiheutti fasismillaan ja rotuopillaan.


   Lue ja mieti:


New York Times:

Ruotsi ja Saksa osallistuvat Naton tappopäätöksiin Afganistanissa

FBI:n tehtailemat terroristit


Ei kommentteja: