perjantaina, syyskuuta 18, 2015

Miksi lakko velan keskellä - eliitti kulkee pummilla

Suomen laina kasvaa vain verolakien purkamisesta keskustan,
RKP-kokoomuksen, demarien, persujen poliittisen terrorin
ja "talouspuhe"-valheiden alla,

joten suomalainen eliitti rikastuu kulkemalla pummilla


ajaen meitä velkakierteeseen, veronkierrolla ja verohelpotuksilla, ajaen Suomea feodaaliterrorin ja fasististen poikkeuslakien aikakauteen - vaatimalla itselleen palvelijoita orjapalkalla, jotta veronkiertounelma jatkuisi. Uusi aatelisto on ajanut pohjoismaisen mallin alas  ja syyttää nyt kansalaisia taakaksi eliitin rikastumisideologiassa, feodaali-eetoksessa, elitismin ihailussa ilman humanismia ja rauhanideaa.
Kansantalous ja Suomen oma etu kielletään, joten demokratia kielletään.

Maahanmuuttopuheella kielletään rajat romantisoimalla nato-maiden hyökkäyssotaa syyriassa, libyassa, irakissa, afganistanissa, malissa ym ihaillen tuntemattomia ja rasistisen uskonnon edustajia, joten demokratia ja Suomen perustuslaki suomalaisille kielletään.

Oikeistomedia pusertaa diskurssia ja uskontoa kiitollisuudesta eliitille ja rahan houkuttelusta Suomeen mutta on valhe. Media pyrkii ylistämään loisia, jotka ovat toisten työllä rikastuneet ja ottaneet kansallisomaisuutta itselleen poliitisen korruption avulla "yksityistämällä". Viihdeohjelmat tuottavat paskaista viihdeväkivaltaa ja "selviytymiskilpailuja", häpeäviihdettä, jossa  halveksitaan työläisten yhteistyötä ja synergiaa. Mediaterrori on harkittua tietoisuuden ja inhimillisyyden sabotaasia elitismiä ylistämään. Eliitin omistama media ei toimi ihmisyyden hyväksi, uutisten tärkein funktio on sensuuri ja mielen kapeuttaminen pelokkaaksi ja voimattomaksi eliitin ihailijaksi.


    Pummeja ylistetään, työläisiä alistetaan,


Kun joudut olemaan pätkätöissä tai pelkäämään työttömyyttä, häpeää ja elämään hometalossa niin syy on vain ideologisessa terrorissa, jolla oikeistopuolueet ovat huhkineet tuhansia poikkeussäädöksiä verolainsäädäntöön ja perustuslain rikkomiseen sekä saatanallisiin tukiaisiin ylikansallisille veronkiertäjille. Eliitin riemuksi ja yhteiskunnan tuhoksi.  

Valheita riittää: työllisyys ei ole eliitin bakkanaalin päämäärä vaan yhteiskuntamallin tuhoaminen eliitin vallaksi pois enemmistön vallasta. Globalisaatio on suurin valhe: Kiina, Intia, Amerikka harrastavat tiukkaa itsekästä tulli ja veropolitiikkaa ja vain sikis kasvavat. 


Tilanne on kristallinkirkas ja helposti korjattavissa.

Onko poliittinen tietoisuutesi kristallinkirkas? Onko? Eliitin taistelu enemmistön valtaa on kristallinkirkas. TTIP, Nato, Talvivaara, euroterrori keinottelijoiden pörssi-ideologiaa rahoittamaan, suomenruotsalaisille kerättävä raha "lastensairaalasta"  yms
    


      70-luvun ihmisarvoiset ja edistykselliset demokratian keinot takaisin.

 1. Veroprogressio, 
 2. Valtionyhtiöt voimakkaaseen kasvuun myös ulkomaalaisin rahoittajin mutta valtion omistajanoikeuksin tuotekehittelyyn sijoittamalla - ilman pelkoa yrityksen pilkkomiseen ja ulosmyymiseen rikkaan suomenruotsalaisen pörssisijoittajan vaaatimusksesta, 
   
 3. Ankara valvonta mutta avoin hallinto (ei salaamisia, ei virkamiesten ja kenraalien vapautuksia syytteistä) ja oikeudenmukainen perustuslain palauttaminen yhteiskuntasopimuksen ja ihmisarvon takia, 
 4. Oma valuutta ja oma keskuspankki (kuten Islanti, Ruotsi, Norja, Tanska, Englanti) on ehto puolustautuvalle taloudelle globaalissa taloussodassa, 
 5. ilmainen terveydenhuolto ja laaja modulaarinen koulutus, vapaaehtoisuus ja kannustus ilman keppiä, tietysti, terveys, luottamus, solidaarisuus, innovaatio - oikeilla keinoilla, taiteiden sensuurin lopettaminen oikeistoeliitin hallinnasta, 
 6. lääkärien ja insinöörien kolminkertainen - viisinkertainen kouluttaminen  ( terveyspalveluita tarvitsevat uusrikkaat mm intiasta ja kiinasta, insinööreistä osa tulisi keskittyä omavaraisten talojen rakentamiseen, osa saa mennä lähimaihin töihin sillä tilausta olisi hurjasti mm Norjassa) 
 7. oma tulli täysin omilla arvoilla ja rajauksilla oman maatalouden nostamiseksi - nyt Kiina ja Intia nousevat omalla tiukalla sääntelyllä jonka Suomen hallitukset ovat kieltäneet Suomelta Saksalaisten ja Lontoolaisten pankkiiren rikastuttamiseksi: eliitti samaistuu vain eliittiin ja käy eliitin luokkasotaa organisoituneesti kansaa vastaan. Suomi on neljäntenä tuloerojen kasvattamisessa Euroopassa. Ei mikään vahinko vaan operaatio harhauttavalla diskurssilla.
 8. Omavaraisuuden teknologinen auttaminen ja kehittäminen - nyt hallitus ajaa vain pörssiyhtiöiden ryöstöretkelle lisää tilaa ja laittomuuksia Suomen alueella : hamppu oli ihmekasvimme, se on ottetava takaisin tuhannen käyttötarkoituksen luonnon lahjana, uutena teollisuutena, talonrakentamiseen ja mm teräskuituhamppuna huonekalujen ja autojen runkoina! Koivusta ja kuusesta saa antibioottia sekä shampanjaa. Miksi orgaanisesta tuotteista kiinnostunut globaali yleisö ei saa suomalaisia tuotteita?
   
 9. Johtajien erottaminen helpoksi ja nopeaksi lainsäädännöllä sillä nimenomaan johtaja, harhaanjohtaja ei saa olla suojeltu eikä yhtiön tuohoaminen eliitin piirileiklla aiheutettu - johtajille tuli perseen alle sillä huono johtaminen on tutkijoiden mukaan Suomen suurin ongelma.
  Saksassa työläiset kuuluvat yrityksen johtokuntaan ja suunnitteluprosessiin eri tavoin!
 10. Yksityistäminen on vain eliitin veronkierron ja tuloerojen kasvattamista. Yhteiskunnan tulee olla jokaiselle kansalaiselle hyödyllinen ja osata puolustautua eliitin terroria vastaan. Siitä alkoi kreikkalainen demokratia, selvästä asetelmasta eliitin korruptiota ja salaliittoja vastan.  Yhteisön etu on demokratiaa. Ilman rajoja, resurssien jakamista ja valvontaa ei ole ihmisarvoa ja sivistystä. Hometalot ovat esimerkkejä kartelleista kun korrptio määrää rakentamaan huonostimoraalittoman bisneksen takia.
 11. Nyt veronmaksajat maksavat ranskalaisten ja kanadalaisten megayhtiöiden tuotekehittelyn ja saastuttamisen: maailman kalleimman myöhästyneen vanahanaikaisen, rakennusvirheisen ydinreaktorin ja Talvivaaran salaisen uraanin liuotuksen maaperästä;
  poliitikot kieltävät vetämästä halvan sähkön piuhoja Norjaan ja Venäjälle jotta eliitin keinottelu ja kabinettikorruptio toteutuisis
 12. Suomalaiset ovat menettäneet 100 miljardia euroa paperikoneteknologian luovuttamisesta mm. ranskalaisille, Suomen ulkopuolelle.
  Suomalaiset ovat menettäneet ja menettävät joka päivä 200 miljardia kemiran kaivosten luovutamsiesta norjalle - kova verolaki tai valtion pakkolunastus kaivoksille olisi nopea palautus eliitin tuhoratkaisuja vastaan 
 13. Euro on saksan markka - saksalle on sallittua ja ihailuta ajaa omia etujaan mutta eliitti kieltää Suomea toimimasta omien etujen mui´kaisesti. Ymmärrätkö selvää ristiriitaa ja valheita globalisaatiosta, vale-"eurooppalaisuudesta"?
  Koska pörssieliitti käski ettei Suomi rikastu vaan keinottelijat ja sotatalouden rahoittajat. Tilanne on uskomaton ja kansan täytyy tulla tietoiseksi Suomen hajottamisesta ja kansallispmaisuuden luovuttamisesta. 
 14. Venäjäviha eli Amerikan kauppasotavaatimukset Suomelle tuhoaa taloutta ja luo katkeria konkursseja - eliitin talouden tuhoamista media esittäää jalona vihana, venäjävihana suomenruotsalaisten 900 vuotisena ideologiana jotta eliitin valtaa Suomessa perusteltaisiin mm. venäjävihalla, kansan syntisyydellä ja kirkon helvettipelolla. Perinteet.

  Tämä ei ole markkinataloutta vaan eliitin ryöstötaloutta eliitin suunnittelutaloutena kansalaisia vastaan

    Tämä on totaalikapitalismia: rahat pörssin fantasiaan ja kulut veronmaksajille. 
Vain enemmistön valta ja dmeokratia voi tuoda ihmisarvon ja turvallisuuden.
 

 Painostakaa ja tiedottakaa omia ehdokkaitanne siitä, kuinka 70-luvulla Suomi teki maailmanenästyksen elintason nostossa näillä keinoilla.

Maailmanennätyksen omassa nousussa omalla työllä ja venäjäkaupalla - sillä Ruotsi nousi vain natsien verikullalla ja keskityslerieiltä varastetuilla kultahampailla. 


Kun sanot Suomi, haluat turvallista ja ihmisarvoista Suomea.

   Eikö totta?    II


Valtionhtiöt ovat suuri kysymys median torjuessa historian ja vertailun todisteita

   mutta vielä suurempi vastaus.

Kyllä, me voisimme pystyttää uuden Nokian ja kunnioittaa huippulahjakkaista suomalaisia insinöörejä ja suomalaista uteliaisuutta sekä kilailuviettiä uudella tavalla ja voimalla.

Kyllä, pelibisnes ja koulutusohjelmat olisviat ihanteellisia valtionyhtiöille kun mukaan otetaan humanisten laaja sivistyn ja innovatiivisuus eikä pelitaloa ohjaa humanisteja vihaava insinööri tai merkonomi. Laatua! Todellista innovaatiota ilman amerikkalaista sikabisnestä. Todellinen Nokian ihmeen  alkukipinä, suomalainen hulluus ja vapaus. 


 
 

 • Suomi lobbasi TTIP:n puolesta Brysselissä

Ministeri Toivakka ja etujärjestömiehet kävivät kannustamassa EU:ta vapaakauppasopimukseen USA:n kanssa.

Sopimuksen vastustajat olivat harvassa.


Liikenne- ja viestintäministeri ei kertonut veroparatiisikytköksistä. Mitä muuta hän ei kerro?
seura.fi|Tekijä: Jussi Korhonen


Uusi maailmanjärjestys - suuryhtiöiden politiikka puoluejohtajien isäntänä ja määrääjänä demokratiaa tuhoten valheilla ja salailulla
 


Ihmisten terveyserot ovat kasvaneet räikeästi perustuslain rikkomisen takia. Odotusajat. Hampaiden mätäneminen, ihmisten hidas tappaminen veronkiertolääkärifirmojen tähden. Kuinka hallitusohjelmaa luetaan?

Salainen valta?

Erkki Liikanen tunnustaa:
 • "Talouden faktat eivät kuulu politiikan piiriin. Politiikkaan kuuluu se, mihin tärkeysjärjestykseen asioita laitetaan, se on vaaleissa ratkaistava."
Mutta puoluejohtajat runnovat vain "virkamiesten vaatimuksia" eli pörssieliitin ja natokenraalien vaatimuksia - eliitin soteromahdus oli nyt poikkeus mutta vain vaalien takia.
Ei kommentteja: