perjantaina, syyskuuta 25, 2015

Moraaliton eliitti puhuu moraalista  • Radicalisation kit links green activism and 'alternative music' to extremism
Australian Booklet aimed at helping teachers identify radicalised students warns they can become motivated by ideologies such as ‘environmental or economic concerns’


Monokulttuuri on aina fasismia.

Yleisradio on nyt suomalainen esimerkki kaapatusta instanssista eliitin monokulttuurin illuusion luomiseksi.  


Mielen kolonisaatio, pelon maantiede, feodaalinen kontrollikulttuuri, kirkollisen vallan luoman pakanademonisaation jatkeena. 

Nyt on mielenkiintoista että feministitkin ovat siunaamassa erityisenä erikoisvälineenä islamia ja sen rasismia sekä naisvihaa kun taas natiivisuomalaisia alamaisia ajetaan oikeistoeliitin monokulttuuriin ja kapitalismin terroriin valtionkirkkoa vahvistaen. Islamissa tietysi ihaillaan aivan samaa dogmaattista valtasuggestiota kuin ev-lut kirkossakin eliitin välineenä. Päätaktiikka on sama kuin kirkon inkvisitioterrorissa jo 900 vuoden ajan Suomessa: riittämättömyyden painetta eliitin kontrollia korostaen; moraaliton eliitti puhuu moraalista. Pakolaisista tehdään suomalaisten mittari samalla kun eduskunta toimii perustuslain vastaisesti mm. "isäntämaasopimuksen" ylläpitäjänä Amerikna maihinnousua valmistellen ydinaseille laittoman luvan antajana. 


Mutta kuka tätä fasismin henkistä ilmapiiriä rakentaa isolla rahalla ja venäjävihalla? 
Kansalaiset kadulla? Ei  - vaan valtapuolueet yhtenä eliitin hovina, jotka ajavat valtiota ja siis demokratiaa alas joka tason rajojen ja itsesäätelymekanismien hävittämisellä pörssiyhtiöiden ja Amerikan sotaisan geopolitiikan käskystä. Ei ole demokratiaa ilman rajoja. Globalisaatio ei ole eettistä vaan vain fasismin naamiointia kontrolloimattomaan eliitin valtaan kuten fasismi aina on.
  • 'Autoteollisuus halusi todistaa, että Euroopan ja USA:n turvallisuusstandardit ovat yhteneväiset. Tilattiin raportti, joka osoitti, että amerikkalaiset autot ovat huomattavasti eurooppalaisia vaarallisempia. Raportti haudattiin vähin äänin, koska sen pelättiin vaarantavan TTIP-neuvottelut.'

  

2 kommenttia:

Marja Nivala kirjoitti...

Voitko perustella väitteesi siitä, että feministit siunaavat islamin naisvihan? Mihin lähteisiin väitteesi perustuu ja tarkoitatko eurooppalaisia feministejä vai erityisesti suomalaisia feministejä?

Anonyymi kirjoitti...

Olisi ihan paikallaan jos blogin pitäjä joskus vastaisi hänelle esitettyihin täysin asiallisiin jatkokysymyksiin ja antautuisi dialogiin jatkuvan monologin sijasta, kuin myös esittäisi tarkempia lähteitä ja partikulaareja ilmiöitä joihin hänen esittämänsä väitteet liittyvät ihan muutenkin sanoman uskottavuuden kannalta. Meinaan viesti tulisi paremmin perille jos ei tulisi sellainen olo että kirjoittaja paasaa vain omassa päässään olevien totuuksiksi yleistyneiden mielipiteiden kanssa yksin käymättä minkäänlaista keskustelua, ihan vain ajatus, koska tuntuu kuitenkin loppujen lopuksi että olet ihmisarvon puolella omalla tavallasi jota yrität puolustaa siihen kohdistuvalta uhalta, mutta tekstisi olisi vaikuttavampaa jos se tulisi ulos poterostaan.