tiistaina, syyskuuta 15, 2015

Kukahan kahmii Suomen markkinaosuudet

Kukahan kahmii Suomen markkinaosuuksia?

Saksa tietysti.

Euro on aina ollut Saksan markka. 
Puheet euroidentiteetistä ovat olleet häikäilemätön markkinointikikka,  uusliberalismin eli feodaalikapitalismin julmuuden aura.

Euro on aura elitismin unelmille ja kansalaisen painajaisille.  Ukrainan hyökkäyssota Cia:n vallankaappauksella nostamalla nukkehallituksellakin on perusteltu eurolla,  EU:n lebensraumilla.  Natsitkin puhuivat vain vapauttamisesta aloittaessaan hyökkäyssodat ja uhkaillessaan Itävallan antautumaan rajojen avaamisessa.

Aiva kuten Suomi nyt oikeistolaisten europrojektissa: luopukaa itsenäisyydestä Saksan etujen tähden ja antakaa Saksan määrittää eurooppalaisuus Amerikan miehittämänä maana dollarin hyväksi.

Kauppasota Venäjää vastaan on siis Saksan kauppasota Suomea vastaan,  Saksan invaasio dollari-TTIPn muurinmurtajana ja kaikki suurpuolueet haluavat vimmaisesti vahingoittaa ja tappaa Suomen itsenäisen talouden. 

Teoreettisesti vertailuissa Suomi on kilpailukykyisin

-  mutta kaikki rahan tuotto ja työn tuotto pumpataan nyt veronkiertäjille ja sijoittajille verohelpotusten,  tukiaisten, veronkierron ja lisäsäädös-verohelpotusten kautta 40 miljardia ylimäräistä verrattuna 1989 verolakeihin pois terveydenhuollosta ja koulutuksesta.  Siis huonot johtajat ja oikeiston sekä kenraalien uhkailema ja pelottelema  eduskunta ovat syy siihen että ei ole valtion talousajattelua,  on vain pörssin vaatimuksia keinottelulle ilman tuotekehittelyä ja sijoituksia,  vain ryöstön logiikkaa,  pörssikolonisaatiota.  Valtionyhtiöt nostivat Suomen 70 luvulla maailmanennätystahtiin veroprogression kanssa kun puhutaan suuresta kokonaisuudesta,  kansantaloudesta.  Vain 70- luvun keinot omalla valuutalla ja nykyisen kiinan sekä amerikan tapaan tiukalla omalla tullipolitiikalla auttaisi oman valtion suojelussa ja kasvussa. Omat rajat ja omat edut ovat valtion ensimmäinen tehtävä mutta sitä tuhotaan nyt ideologisesti dollarin ja saksan markan (euron) taloussodan ohjaamana.


http://www.talouselama.fi/uutiset/kukahan+kahmii+suomen+markkinaosuuksia+saksan+vienti+kasvoi+huippulukemiin++kauppataseen+ylijaama+ennatystasolla/a2322770

Ei kommentteja: