torstaina, syyskuuta 17, 2015

Kekkonen Redux Sipilä

Kyllä, sinulla on fantasia Kekkosesta isänä.

Kekkonen onnistui sen luomaan hyvin kapealla mutta kaiken kattavalla suomalaisen oikeiston mediapravdalla, ahdistuksen ja tietämättömyyden ajan kikoilla ilman internetaikaa - ja Sipilä aivan tosissaan viimeisenä keinona koetti Kekkosen kylmää kättä pöydän alta naamarinsa venyttämisessä.


 Viimeisenä rauhanajan keinona.


Sillä eliitin salassa kyhäämä Naton marssisopimus kenraalin allekirjoittamana merkitsee Suomen valloitusta eliitin viimeisenä unelmakeinona  kun sen pelkona demokratian ja pohjoismaisen mallin paluusta alkaakin kasvaa itkuisen kansan riveistä. Mitään laillista sopimusta ei toki ole tehty mutta eliitin salaiset kreikkasopimukset, sadat verolain sabotoinnit eliitin veronkiertopykälillä ja Suomen pankin salaiset ekp-rahoitukset kertovat totaalisesta perustuslain raiskaamisesta jo uusliberalistiraivaajan pankkimies Mauno Koiviston aikana. 
  
Kekkonen ja Koivisto kummatkin olivat kovia poikia häpäisemään demokratiaa management by perkele ja se meni läpi perinteisellä kirkollisella kirkkoherratyylillä ja klaanisalailulla, mediapravdarintaman sairaalloisella isä aurinkoinen -kultilla ja paatoksella.
 

Sipilä on kovin ylpeä poikkeuslaki-sanasta ja attituudista.

Kekkonen Redux Sipilä.

Sipilä yrittää nyt tehdä myös pika-Lipposia eli maalailee taas helvettikuvia "eiolemuitamahdollisuuksia" kirkot täyteen kuten Vatikaanin kommandopapit tekivät 1300-1400 luvuilla Suomessa kännipäissään. 
 
Rikinkatkua ja dissosiaatiota yritetään nyt tehostaa palkkasotilaiden massakuljetuksilla irak-syyria-libya dollarihyökkäyssodan rintamalta, natomielisillä "pakolaisilla", viheroikeiston ja arhinmäkeläisten uskollisella natokiihkolla suomalaisten uhrautuvuutta vaatimalla.
   
  
Kunpa ihmiset tuntisivat Suomen historiaa ja eliitin moraalivapaan yhteiskuntaterrorin satojen vuosien saaton.

Eduskunta on herätettävä ja painostettava hallituksen kaatoon.
 Sipilän puheen vastakohta: antisipilä Jeremy Corbyn

https://www.facebook.com/330250343871/videos/10153656051588872/

Mikko Elo 
- Miksi he eivät maininneet, että Saksan yrityksissä on hallintoneuvostot, joissa sekä työntekijöillä että työnantajilla on edustajansa. Tällainen järjestelmä loisi varmasti luottamusta Suomenkin yrityksiin. Nykyjärjestelmällä työnantajat sanelevat ehdot esim. yt-neuvotteluissa. Miksi siitä ei puhuta?
- Poikkeustilan idea on modernien aikojen saatossa toiminut keskeisenä perusteena niin Hitlerin valtaannousulle kuin Yhdysvaltain sodille Afganistanissa ja Irakissa. Nyt sillä perustellaan Suomessa siirtymistä kohti yhä autoritäärisempää kapitalismia, jossa näytetään rikottavan jo monia kansainvälisesti sovittuja periaatteitakin, esimerkiksi sopimisen vapautta. YLE:n keskusteluissa kiinnostavaa on myös se, että jokseenkin kaikki, jotka päästetään ääneen, ovat sisäistäneet sen ajatuksen, että deflationaarinen (taloutta supistava ja hintoja alentamaan pyrkivä) talouspolitiikka on ainoa vaihtoehto. Mikään ei kuitenkaan ole muuttunut tämän vuoden aikana. Nyt tarvitaan julkisia investointeja ja "rakenneuudistusten kaappamista" enemmän kuin koskaan. Ks. http://patomaki.fi/2014/08/kaapataan-rakenneuudistus/ ja http://patomaki.fi/2015/03/patomaen-elvytyslista/.


En tiedä, kumpaako ihmettelen enemmän: Sitä, että puhui sanomatta mitään uutta vai sitä, että Yle lähti tähän mukaan.
  1. . : Suomi viedään aivan väärälle tielle, jolla pääministeri ja hallitus määräävät ihmisten palkoista.

IS Kommentti: Sipilän tv-puhe – ummehtunut kaiku 1970-luvun kekkosslovakiasta

 
 

   


Lakko joukkovoima sipilänpuhe televisiopuhe yle Areena twitter vasemmisto Jeremy Corbyn Corbin.


Ei kommentteja: