perjantaina, syyskuuta 11, 2015

Suurituloisten luokkaretki ja elitismin unihiekka

Suurituloisten luokkaretki ja elitismin unihiekka työväenkoneiston rattaissa, joka on vaivutettu uskomaan olevansa kuluttajia eliitin veronkiertofantasiassa
  

-- " Paras tapa saada suurituloiset mukaan taloustalkoisiin olisi varallisuusveron palauttaminen.
Esim. Ruotsissa varallisuutta verotetaan merkittävästi. Suomessa suuri pääomaveron uudistus Ahon porvarihallituksen toimesta repäisi tuloerot kasvuun v.1993. Seuraava varallisuusveron muutos tapahtui v.2006 Eero Heinäluoman ollessa valtionvarainministeri. Kun varallisuuden verotusta oli vähennetty jo pitkän aikaa, varallisuusveron poistolle käytettiin juuri sitä perustelua, ettei sillä taloudellisesti ollut suurta merkitystä. Yleinen arvio on, että se silloin (2006) merkitsi 200-300 miljon euron veromenetystä valtiolle rikkaiden hyväksi. Tosin valtionvarainministeriö arvioi menetykseksi vain 70 milj. euroa.
 

Tällä hetkellä Suomi on eräs niistä maista, joissa varallisuutta verotetetaan lievimmin. Vuoden 2012 tilaston mukaan Suomessa varallisuutta verotetaan 5,5 miljardia vähemmän vuositasolla kuin EU:ssa keskimäärin. Sehän on juuri se, mitä Suomi ottaa velkaa vuodessa. Olen jo aikaisemmin luetellut kaikki viime vuosien helpotukset: yritysten kela-maksun poisto, yhteisöveron massiivinen alentaminen, suuryritysten aggressiivinen verosuunnittelu ja nyt työnantajien sosiaaliturvamaksujen alennus. Kyllä Suomessa varallisuutta on, mutta valtio on tehty köyhäksi juuri rikkaiden ja yritysten verohelpotuksilla. Koskahan kansa herää? Luultavasti sitten, kun esim. edellä luettelemani tosiasiat ovat heidän tiedossaan "

   - Mikko Elo -

 

 Suurlakko, yleislakko oli 70-luvulla 1100 lakon ohella ainoa keno tuottaa Suomeen pohjoismainen malli, hyvinvointivaltio, inhimillisyys, väkivaltaisen Suomen rauhoittaminen, ennennäkemätön luottamuksen kasvu. Suomi oli 60-luvullakin vielä 70 kertaa väkivaltaisempi kuin nyt.

Kekkonen vastusti veroprogressiota suomenruotsalaisten klaanien etumiehenä, vanhana sotarikollisena, salaisen poliisin kiduttajana ja natsina, eliitin tappomiehenä.

40 miljardia vuotaa nyt vuosittain veronkiertona, verohelpotuksina ja tukiaisina eliitin hurjia osinkoja ja tuloeroja tuottamaan.      Kuinka Amerikka nostettiin taloudellisesti - USA:

When Income Was Taxed at 94%: How FDR Tackled Debt and Reckless Republicans Nyt työläiset kirkuvat Suomessa töiden valumista pois

- eivätkä ymmärrä että tämä katastrofaalinen tilanne  on selkeä ideologinen valinta eliitin etujen kasvattamisessa, kun on SDP:n  valevasemmisto ja keskustan "alkiolainen" valevasemmisto tai kokoomuksen porvarifantasiat thatscheriläisestä "verovapaudesta" ja eliitin rahan "vapauttamisesta" kelvanneet työläisille tukemaan pohjoismaisen mallin purkamista ja valtionyhtiöiden tuhoamista oikeiston eliitin ja pörssien saneluvallan "vapauden" mallina. Paljon löytyy työläisiä, jotka äänestävät kokoomusta ja nussivat rikkaita uskoessaan amerikkalaisten elokuvien valheet ja fantasiateollisuuden uskonnon. 
EU on merkinnyt pankkien rahoittamista: pankit ja sijoittajat ottavat voitot, kansalasiet maksavat keinotteluvalheiden tappiot.

Median tärkein ja massiivinen aivopesurutiini luo illuusiota eliitin ihannoinnin ihanuudesta, eliittiin samaistumisesta köyhälle.   

Valtamedia jatkaa siis kirkon tehtävää, jota sitäkin nyt pönkitetään uudella pakkoverolla kaikille, jota hallitus ajaa valtionkirkkojen tukemiseksi. Suomi on kirkkovaltio, jossa valtio jka kouluopetus on sidottu paksulla lainsäädännöllä valtionkirkkoihin.  

Vasemmistoliitonkin Globlisaatiovaatimus valtionyhtiöiden tuhoamisessa on vain pörssin terrorivaltuuksien laajentamista, valtion eli demokratian kieltämistä. Valtio on demokratia tai diktatuuri. Diktatuuri on nyt kelvannut kun eliitti on kelvannut palvonnan kohteeksi työläisille.Tauno Lehtonen:

--Kun joskus kuulee sanottavan, että SKDL halusi hävittää maasta yritteliäisyyden, niin otetaanpa tähän kappale SKDL:n tekemästä lakialoitteesta suurteollisuuden kansallistamiseksi vuodelta 1947: "Kansallistamisen avulla estetään trustiutuneen pääoman mahdollisuudet yksityisyritteliäisyyden tuhoamiseksi ja luodaan edellytykset kansantalouden kokonaisuutta palvelevan pientuotannon menestykselliseksi toiminnalle."
Ei taida olla ihan vieras ajatus myöskään tämän päivän Vasemmistoliitolle ja kovastikin ajankohtainen nyt kun niin sanotut PK yritykset ovat taas vaikeuksissa.Uusliberalismi tuhoaa järjestelmällisesti valtiota eli enemmistön ohjaamaa demokratiaa. Suuryhtiöt asetetaan rahastamaan suomalaisia ja sitten ihmetellään kun raha ja ammattilaiset vuotavat pois Suomesta.

Ei ole demokratiaa ilma valtiota, ilman rajoja, ilman tullia, ilman omaa valuuttaa.

Ei ole ihmisarvoa, jos valtio ja perustuslaki ei sitä valvo tietoisten ihmisten yhteiskuntana.


Tietoisuus on sammutettu ja media ylistää Amerikan hyökkäyssotia suomalaisten sotina. Pakolaiset esitetään suurena velvollisuutena Euroopalle sillä heistä on tehty pakolaispornolla ja valheilla nyt nato-maiden hyökkäysten siunaajia väärennetyllä humanismilla.  Olemme imperialismin ja fasismin palvelijoita sensuurin avulla ja valevasemmiston, jotka puhuvat "ihmisarvosta" kun samalla tukevat imperiumin hyökkäyssotia ja diktatuurin rakentamista Eurooppaan TTIP:n ja nato-liittovaltion avulla.

Nyt valtion pelastaminen ja valtion lastensairaala ei ole tärkeää vaan Amerikan sotakoneiston ja palkkasotilaiden tappotouhu on tärkeintä, kaaospolitiikka ja sen siunaaminen pakolaisilla. Suomen-

Ruotsalaiset säätiöt keräävät rahojasi ja väittävät rakentavansa lastensairaalaa lapsille kun ottavat keräysrahat ja sen rakennukset omaksi omaisuudekseen sitä kertomatta.  Valtiosta tehdään vihollinen kaikin tavoin, kansalaisista tehdään vihollisia eliitin unelmalle, ryöstökeräyksille ja veronkierrolle. 

Eliitin tavoite on tehdä valtiosta sinulle vihollinen ja saada sinut onohtamaan että sinä olet valtio, enemmistön demokratia, ei vähemmistön diktatuuri elitisminä.
  
   
Demokratia tarkoittaa poliitikkojen vaihtamista - jos kansa on tiedostavaa.

Mutta kansa on uskonut alamaisen roolin eliitin "mielenrauhan" myötäilijänä elämänsä tärkeimmäksi tehtäväksi hermostuneen eliitin "rauhoittamiseksi",  jota niin tunnollisesti kaijuttimet kaduilla, luokkahuoneissa, kotona, kellarissa, työssä, kiskossa, unissa, ojassa kuiskivat korvaasi. 

    

" Pääkirjoitus: ”Hallitus kuritti tällä kertaa hyväosaisia.” Artikkeli: ”Vauraiden veroja kiristetään.”
 Nämä otsikot ovat täyttä puppua. 
Solidaarisuusverosta toimittajat kirjoittavat aivan oikein, että se koskee vain ansiotuloa eli siis lähinnä palkkoja ja eläkkeitä. Sen sanomalla he välttyvät sanomasta, että se ei ulotu pääomatuloihin. Pääomatulot ovat solidaarisuusverovapaita. - Esko Seppänen  

http://www.theatlantic.com/photo/2015/09/photos-from-burning-man-2015/404095/
 


 


Ei kommentteja: