sunnuntaina, syyskuuta 13, 2015

Arkkipiispa valehtelee: kieltää Suomen valtion puolustamisen toimiessaan ultranationalistisen valtionkirkon johtajanaArkkipiispa valehtelee kategorisesti inhotessaan "nationalismia" - esittää kategorisen valheen kuten paroni von Münchausen :

HS  Arkkipiispa Kari Mäkinen:

Kirkon tehtävä ei ole puolustaa Suomen etua

Nationalistisen valtionkirkon johtajana hän "kieltää Suomen parhaaksi toimimisen"
mutta arkkipiispa tienaa ja valtionkirkko pysyy pystyssä vain vanhoillisella, ultranationalistisella, epähumanistisella kirkkolailla ja valtion valvomalla kirkkoverolla - jota ollaan nyt laajentamassa kirkkohallituksen innolla ja lobbauksella, uudella pakkoverolla myös ateisteille maksettavaksi 140 milj euroa.

Törkeä nationalistisen ja elitisisen oikeistolaisen valtionuskonnon ja valtionarmeijan sotapappien esimies/valvoja (voi aloittaa erottamisprosessin sotilaspapit pois viralta ja kirkon virkajärjestyksestä milloin tahansa teologisin perustein), ammattivalehtelija ei halua Suomen puolustautuvan pörssi-imperialismia ja kapitalismia vastaan - kuten muut pohjoismaat, joilla on oma valuutta ja itsenäiset päätökset eu-vaatimuksia vastaan (Norjassa 76% verotus öljy-yhtiöille, suomessa kaivokset luovutetaan pois). Lisäksi nationalistinen pakkouskonto kouluissa ja nationalistinen jumalanpilkkakielto voimassa vaikka kirkko nyt selvästi kannattaa eurojuntan terroria ja demokratian , siis itsenäisyyden ja rajojen, lopullista hävittämistä Vatikaanin ohjaaman "europrosessin" alla

(kyllä, Vatikaani oli natsipankkiirien kanssa aloittamassa eurooppalasiten valtioiden tuhoamisen kun oli kuljettanut natsit turvaa Kanadaan ja eteleä-Amerikkaan ja vielä aloittin Naton kanssa terrorikampanjan entisten natsien kanssa Opertion Gladio ).

 
 

"Arkkipiispa ja suomalaisuus"

Rooma, eikun anteeksi pikkuinen Åbo on puhunut. Korkealla kirkon hierarkiassa olevat hankkivat lisäpisteitä tykkäämisillä facebookissa. Vain pari poikkipuolista kommenttia nekin maallikoilta.Valtionkirkko armeijan ja naton imperialististen hyökkäysotien siunaajana   #kirkko #uskonto #uskonnonopetus #uskonnonvapaus #nationalismi #suomi #eu #euro #elitismi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

luin jostain, että arkkipiispa kieltää pakolaisten erottelun esim. jos haluaisimme
kristittyjä se ei sovi, mutta kamelikuskit joutaa notkumaan tänne, sitäkö ylin
virkamies todella tarkoitti? onneksi en ole enää maksamassa hänen palkkaansa ja toivon
muutkin huomaa em. henkilön älytyksen.

AinoNurminen kirjoitti...

Hei!


Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, netti media toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

Ystävällisin terveisin

Aino Nurminen
nurmien.aino@gmail.com