tiistaina, syyskuuta 01, 2015

Vaikka sinun hyvä tahtosi olisi hyvä, eliitin tahto on pahaVaikka sinun hyvä tahtosi olisi mikä, eliitin tahto on aina paha.

EK ajaa maahanmuuton kautta työttömyysreserviä?  A.H.Suomalaisten köyhien, opiskelijoiden, vanhusten, lasten, pätkätyöläisten elintasoa ajetaan kammottavaksi ja eliitti vihreiden ja vasemmistoliiton meikkaamana kiljuvat innosta rajojen, halpatyön ja tuloerojen avaamisesta eivätkä vaadi veroprogressiota ja valtionyhtiöitä tyllistämisen ykköskeinoksi.

Missä ovat köyhien puolustajat, niissäkö, jotka allekirjoittivat Naton marssijoukkojen ja Amerikan sotien luomien siirtolaisten saapumisen, isäntämaasopimuksen salaisen valmistelun?

Hyvinvointivaltiota romutetaan ja samalla eliitti juhlii ei-työvoimaperäisen maahantuonnin runnomista?

Päätelmää ja johtopäätöstä ei ole vaikea tehdä eliitin riemusta. Eliitti ei koskaan turhaan riemuitse kun voi toteuttaa omia etujaan kaaoksella ja sodalla. Ihmiskunnan tarina.

Tuloeroja ei tarvitse nostaa kysymykseksi ja poistaa, kun kansan moraalisuutta kyseenalaistetaan nostamalla maahanmuuttajat suomalaisten moraalin mittariksi. Eliitin itsekkyys ja ahneus hyvinvointivaltion purkamisessa ohitetaan valtavalla oikeiston ideologisella mediaoperaatiolla. Harhautuksilla, helvetin lietsomisella (Syyriaan, Maliin, Darfuriin ym ja varsinkin Libyaan hyökkääminen) ja syyllistämisellä kirkon tyyliin.  Afrikan pankki tuhottiin jotta Amerikan imperialismi kaappaisi resursseja sodan keinoin.


Moralistisessa harhautuksessa suomalaisen valtion tehtäväksi esitetään nyt mediaretoriikassa pakolaisista huolehtiminen.

Ei. Valtion ensimmäinen tehtävä on pitää rajansa ja päätösvaltansa. Ilman lokaalisuutta ei ole demokratiaa ja kansanvaltaa. Nyt eliitit esittää että imperialistisen sodan jatkamiseksi kansa pitää vaihtaa Suomessa.

Ymmärrätkö minkä imperialistisen retoriikan hyökkäyksen ja harhautuksen kohteena olet?

EU on tarkoituksella luotu ideologinen ase tuhoamaan demokratia, rahapolitiikka, pohjoismainen malli ja valtiot - eliitin fantasiassa palautta feodaalinen Eurooppa eliitin alla ilman eliitin verottamista.


Pakolaiset ovat tarkoituksellisen dehumanisaation kohteita. Sotaa ei kyseenalaisteta vaan sodan uhrit korotetaan näytelmän päähenkilöiksi väärennetyllä logiikalla ja valehumanismilla.

Sodan lopettamisesta ei puhuta. Moralismilla luodana harhautus, humanismi retorikkana kaapataan fasismin edistämiseen ja primäärit syy-seuraussuhteet ohitetaan taktisella hysterialla. Milloin eliitti on muka ollut moraalinen? Ja nyt esiintyy moraalisuuden vaatijana. Eliitin julmuden historia sensuroidaan kouluopetuksessa ja valtamediassa. Eliitistä tehdää irvokkaasti idoleja rahan ja hegemonian massamediassa ja kansanvaltaa sekä rauhaa halveksitaan kaikilla mitta-asteikoilla viholliskuvien määritellessä moralismin perusteet.

Pakoaliskuvapornolla pakolaisten vastaanottaminen korotetaan korkeammaksi moraaliseksi velvollisuudeksi kuin sodan ja terroristien tukemisen lopettaminen, "moderate rebels". yli 90% Syyriaan hyökkäävistä ei ole syyrialaisia vaan imperialistisia palkkasotilaita hyvin sairaassa konfliktioopperassa.

Tämä on sairasta imperialismia.
 

Amerikka on tehnyt ainakin 600 sotilallista iskua vuoden aikana.

Suomen hallituksenkin siunauksella ja pakolaisjargonilla, vihreiden ja vasemmistoliiton oikeistolaisella euroidentiteettipropagandalla.

Kaikki lupaukset eurosta ovat osoittautuneet selkeiksi valheiksi. Tuhon aiheuttajat ja militaristisen imperialismin laajentajat väittävät olevansa nyt pelastuksen enkeileitä. 


Siksi ennen niin rasistinen oikeisto on yhtäkkiä rakastunut maahanmuuttajiin. Koko Eurooppa voidaan musertaa moralismilla eliitin plutokratiaksi ilman valtion rajoja ja valtiondemokratiaa. Kansallinen solidaarisuus ja projekti tehdään tyhjäksi terrorisoivalla kansainvaelluksella, Amerikan sotien luomalla kaaoksella ilman niin että media ohittaa Amerikan imperialistisen sotaterrorin kokonaan kaaoksen synnyttäjänä.


Onko köyhälle hyvä toistaa eliitin mantraa "uhrautumisesta" ja "talkoohengestä" kun eliitti ei uhraudu ja halveksii talkoohenkeä? Köyhä on uskonut kirkon moralismin eliitin puolesta 900 vuoden ajan, ensin vastustellen mutta kuinka vastustat pakkouskontoa, kun tuomiona on kuolema ja omaisuuden menettäminen eliitille sodassa "pakanoita" vastaan. 


Pohjoismainen malli hylätään ja köyhiä pahoinpidellään ja suurimpana eettisenä asiana esitetään: maahanmuutto. Eliitin uusi evankeliumi, hyvinvointivaltiolla ei ole väliä, vain Amerikan sotien hyvksymisellä. "Meillä on moraalinen vastuu" - jotta natomaiden tukea Amerikan imperialismille ei nouse tärkeimmäksi puheenaiheeksi pakolaistulvasta - vaan suomalaisten syyllistäminen. 

 Vain kantasuomalaisia pakotetaan pakkotyöhön, "kuntouttavaan työhön" firmojen ilmaiseksi työvomaksi (tällähetkellä alkuvaiheessa maahanmuuttajien tyytyväisinä ja hiljaisena pitämiseksi eliitin taskussa, konfliktien torjumiseksi, maahanmuuton sujuvana lisäämisenä eliitin kannalta) - ja eliitti toivoo että saneltu suvaitsevaisuus ja itsesuojelukyvyttömyys poliittisesti laskeutuisi taivaasta suomalaisten asenteeksi, kirkon syntiuskonnon uudeksi muodoksi.

Alistu ja köyhdy, niin pääset taivaaseen.

Eliitti iloitsee tahallaan tuotetuista konflikteista ja köyhien suvaitsemattomuuden paljastamisesta mediajulkisuuden keinoilla.

Kurjistamisen strategiat ja eliitin tekopyhyyden satojen vuosien perinne eliitin mielenhallintavirasosta, kirkkokulttuurista.

Suomen tulo- ja varallisuuserot 

- Areena YLE

-- 1960-luvun puolesta välistä 1990-luvun alkuun talouden tuloksia jaettiin Suomessa aiempaa tasaisemmin. Mutta vuosien 1995 ja 2005 välisenä aikana Suomen tuloerojen kasvu oli OECD-maiden nopeinta. Nykyisin rikkain prosentti suomalaisista omistaa yhä suuremman osuuden kaikesta varallisuudesta. Miten tähän on tultu ja mitä tästä seuraa?

Mikä maksaa? –ohjelmassa  vieraina Tampereen yliopiston taloustieteen professori Matti Tuomala ja erikoistutkija Veli-Matti Törmälehto Tilastokeskuksesta. Juho-Pekka Rantala toimittaa. Ohjelma on uusinta toukokuulta.

  http://areena.yle.fi/1-2848868?autoplay=true
Rasismipelon mielenosoituksessa Meilläonunelma - suloisen itsepetoksen tuoksu naton, Amerikan imperialismin  ja Syyrian sodan kannattajille, eliitin vastuudiskurssin harhautus tuloerojen Suomessa, pörssieliitin vapautus, veronkiertäjien unohdus  ja omahyväisyyden tietämätön pönkitys yhteiskunnan alasajon projektissa - köyhien syyllistämisessä:  eettinen vastuu vain maahanmuuttajien naapureille eli köyhille, rikkaille moralisoinnin ylemmyys eliitin korruptoimana, uraputkessa.

Nyt eliitin suojelijat puhuvat kyyneleet silmissä pakolaisista mutta eivät sen aiheuttajasta, nato-maiden hyökkäyssodasta palkkasotilaiden avulla. ISIS on myös Israelin ja saudisukujen aseistama.


    
-- " Tunnustamalla yleiset ihmisoikeudet ja priorisoimalla ne aivan kaikkien kulttuurien yläpuolelle "  
Tuomioja tässä siis tosiasiassa tuomitsee kulttuurirelativismin.

Tämän tuomion jälkeen hänen tietysti pitäisi muistaa mainita esimerkiksi, että viitisenkymmentä islamilaista valtiota on kieltäytynyt tunnustamasta YK:n yleismaailmallista ihmisoikeuksien julistusta ja sen korvikkeeksi laatinut oman "Kairon julistuksensa", jossa islamilainen laki, sharia, nostetaan ratkaisevaan asemaan. 


Mutta sitähän Tuomioja ei tietenkään mainitse.

Jos mainitsisi, hänen saarnansa de facto olisi todelliselta asiasisällöltään likimain sama tai ainakin paljolti samansuuntainen kuin Olli Immosen ja muiden monikulttuurisuuskriitikoiden purkaukset." >

   kommenttiosuudessa
 
http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199202-mita-immonen-tarkoittaa-monikulttuurisuudella#comment-3051223TOTUUSMITTARI
Meiltä on kysytty, kuinka hyvä kansalainen voi tietää mikä eri maista vyöryvässä tiedossa on totta ja mikä ei. Me autamme. Vihreän soijalattekahvikerhon hyväksymä Totuusmittari™ erottaa hyvikset ja pahikset. Noudattamalla Totuusmittaria™ olet aina oikeassa ja hyvä ihminen.
1. Väitteen todenmukaisuus riippuu siitä kuka sen esittää.
2. Viron hallitus puhuu aina totta.
3. Ukrainan hallitus puhuu aina totta.
4. EU:n komissio puhuu totta aina ja vielä useamminkin.
5. Venäjän hallitus valehtelee aina.
6. Ne jotka epäilevät kohtia 1-5 ovat Putinin kätyreitä.
7. Putinin kätyrit tulee eristää ja erottaa työpaikoiltaan, vaatii sananvapaus, kun se ymmärretään oikein, hyvin ihmisten tavalla.
(TOP SECRET! Salainen lisäpöytäkirja:
8. Yhdysvaltain hallitus puhuu aina totta.
9. Myös kohtaa 8 epäilevät ovat Putinin kätyreitä).
Erkki Toivanen onkin vetänyt faktat pöydälle fundamentalistien suvaitsemisesta 2007:Jokaisen suomalaisen vastuu on pelästyä, kun eliitti innostuu jostakin. Eliitti ei halua enemmistön valtaa eli demokratiaa. Ei.  
Terrorisminvastainen sota ja pörssieliitin määrittelemä globalisaatio on suurinta rasismia.

In this video  Max Keiser and Stacy Herbert discuss the business model of the war on terror. Max interviews former CIA agent and open source advocate, Robert David Steele, about false flag attacks and moral hazard.

  


Filosofi Slavoj Žižek: Euroopassa uhattuna demokratia, hyvinvointivaltio, solidaarisuus ja ihmisoikeudet
http://anttihalonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199207-ek-ajaa-maahanmuuton-kautta-tyottomyysreservia

Tärkeä:


Eliitti on halunnut leimata uskonnon erillisoikeudeksi maahanmuuttajille olla sopeutumatta paiallaiseen kulttuuriin. Natiivien reaktioita  ei mielestäni voi leimata ainoaksi rasismiksi, jos maahanmuuttajat ovat rasisteja ja vihaavat kulttuuria jossa haluavat kuitenkin asua. Suomessa eliitti ja suomenruotsalaiset ovat lahjoneet maahanmuuttajia luodakseen eliitille ystävällisen etuoikeutettujen joukon joka vihaa natiiveja kuten eliitti tekee. 

The Failure of Multiculturalism


Community Versus Society in Europe8 Things Your Pastor Will Never Tell You About the Bible


#minullaonunelma #vasemmisto #maahanmuutto #rasismi #työttömyys #työllistäminen #elintaso #köyhyys #veroprogressio #tuloerot

Ei kommentteja: