tiistaina, syyskuuta 01, 2015

Länsimaisen uskontohistorian valhe ja järjestelmällisyysOn mukavaa kun uskontotiedettä viljellään viihteellisesti

mutta on järkyttävää kuinka kliseisellä sensuurilla eli roomalaisten iskemällä kulttuurihegemonialla pidetään yllä porvarillisia historian "selkeyden" ja totunnaisuuden valheita ja legendoja.


Tästäkin sarjasta zarahustralaisuus, todellisen Mooseksen molok-uskonto, naispappeuden ja ekstaasiuskontojen yleisin pappeus ennen mithralaisuutta, eurooppalainen orfilaisuus eli suomalaisen  shamanismin orfilaisuus (jopa buddhalaisuuden taustalla),   sen taustalla suurin uskonnollinen alkuvoima suomalaisten heimojen luoma eurooppalainen shamanismi ja Vatikaanin ydin mithralaisuus on viilletty pois todellisen kehitysprosessin esittämisestä.Maya intiaantikin toistavat yhä vain eurooppalaista eli suomalaista shamanismia.

Ei ole mikään pikkujuttu että kaupunkikulttien ja prototieteen Apollokultti osoittaa teksteissä ja rituaalilegendoissa kiitollisuutta vain hyperborean eli suomalaisten tietäjien kultille.
  

Laajaan tiedon ja tulkinnan Korruptioon osallistuvat uskontotieteilijät toistavat roomalaisen kulttuurihistorian valheita sillä eliitti on yhä fiksoitunut ja samaistunut kaikkiin roomalaisen kulttuurin itsepetoksiin ja valheisiin.

Kun yleiset mittasuhteet väärennetään "totunnaisuuden" hegemonialla, eliitin tulkinnan hegemonialla (Vatikaani, roomalaisen imperialismin toistaminen)  missä tahansa asiapiirissä, silloin tuhotaan faktojen ja syy-seuraussuhteiden mittasuhteen. Koko tulkinta ja ihmiskunan historia.

Ainakin teologisessa tiedekunnassa ja sen kautta säteilynä vaiutuksena historian laitoksella on niin laajaa painotusten vääristelyä että se voi olla vain tahallista, ideologista. Totta kai hegemoniamonumentit luovat turvallisuutta ja jatkuvuuden harhaa, hallinnan suloista harhaa "länsimaisen kulttuurin juurien selkeytenä" roomalaisen elitismin ihailussa eliitin historianarratiivissa. 

Vatikaani esitetään nyt joulupukkimaisen paavin ruusunpunaisena globaalina muutostoiveiden kehtona mutta on totaalisen brutaali länsimaisen imperialismin ja pedofiilien oleellinen tukijärjestelmä. Media todellakin valehtelee sinulle korostamalla harhautuspaaavin harhautuksia.

Kreikkalaiset jumalat eivät ole kreikkalaisia eivätkä Eleusiin mysterit ole Eleusiin.

Euroopan syvä historia torjutaan koska pohjoisen hyperborea ja laajin kulttuurihistoria  halutaan pyyhkiä pois historiasta. Eurooppa oli suomalainen. Koko eurooppa. Kaiken eurooppalaisen uskontohistorian pohja on suomalaisessa uskontohistoriassa.  Edes Egypti ei ole Egypti. Sumer ei ole Sumer.

Maailman vanhin - tämän hetken määrittelyn mukaan - temppelialue Göbekli Tepe oli suomalaisten heimojen kulttuurialuetta. Itä-suomalaiset sattuvat olemaan suora kulttuuri ja lähin geenilinja alkuperäisiin europpalaisiin, jäljellejääneet kivikauden eurooppalaiset . la 1325

http://www.iltapulu.fi/tv/Christiane+Amanpour%3A+Uskontojen+alkulahteilla


Ei kommentteja: