lauantaina, heinäkuuta 04, 2015

Viha uskontovapaata avioliittoa vastaanKysymys on psykopatologiasta.


Kun olet alistunut "uskonnolliselle"=moralistiselle  indoktrinaatiolle (ohjausarvoille ja identiteetille ilman logiikkaa ja ymmärrystä), saat eliitin hegemonialle alistumisesta ja muokkauksesta palkkioksi  ylemmyydentunteen, hyväksynnän varmuuden ja ihmiset eivät nyt halua luopua ylemyydentunteesta ja etuoikeuksista kuten apartheid-kulttuurin eliittivalkoiset.

Muistakaa, että tämä pseudokristillinen indoktrinaatio ja kolonisaatio on kestänyt täällä 900 vuotta Vatikaanin ohjelmoimana, pakkouskontona, häpeäkulttuurin luomisena hirvittävillä rangaistuksilla. Alistu tai kuole -kaavalla.  

Kun ihmisen koko psykologinen tulkintarekisteri on alistettu hegemonian hierarkialle vastapalkkana varmuudesta ja ymmärryksen ohittamisesta, ihmisen on tuskaista tunnustaa että hän on osallistunut suggestiokoneiston osaseksi toistamaan valheita ja dogmeja ilman järkeä.

Olen kirjoittanut useamman kerran tästä fundamentalistisesta mekanismista, jolla luodaan harhainen porvarillinen varmuuden identiteetti ja "jumalallinen" viha hegemonian vastustajia kohtaan.

Päätoimittajat eivät selvästikään halua tuoda julki meidän sosiologien, freudilaisten psykoanalyytikkojen ja filosofien selvityksiä kulttuurihegemonian rakentumisesta ja suggestioprosesseista.

Mediapimennys keskustelun himmentämisessä on kiimainen, vimmainen oikeistolaisen hyssyttelykoneiston ja indoktrinaation puolesta sivistystä ja humanismia vastaan vastaan.
Ei kommentteja: