keskiviikkona, heinäkuuta 29, 2015

Psykohistorian umpisolmut: rasismi ja eliitin hysteriavalta


 Psykohistoriamme umpisolmut

ja eliitin tekopyhyyden keinot lietsoa "epäpoliittisia" konflikteja:

Rasismin historian taustalla pitkäaikainen suomenruotsalaisten rasismi suomalaisia alamaisia vastaaan ja samaistuminen "ruotsalaiseen" aatelistoon ja brutaaliin elitismiin uskonnollisella metafysiikalla, kansan hallintaa moralismilla: 

    " - Rasistijahti on todellakin jonkinlaista nykyajan noitavainoa ja -oikeudenkäyntiä. "Rasismiin" voidaan mahduttaa kaikki kuvitteellinen pahuus. Rasistissa ei voi olla mitään hyvää, vaan aivan kaikki on pahaa. Kuten noitakin, rasisti on myynyt koko sielunsa pimeyden voimille. "Rasisti!"-huutoja kuuluu. Inkvisition mielestä rasisti on täynnä pelkkää vihaa. Rasistin vihan kohteena ovat kaikki muut kulttuurit, vain oma kansa on rasistille arvokas. Rasistit ovat natseja. He palvovat Hitleriä, diktaattoria, jota kukaan kunnon ihminen ei koskaan ole palvonut.

    Hetkinen. Eikö? Jokin näissä inkvisition pelaamissa hyvän ja pahan pelikorteissa ei oikein natsaa.

    Tokihan me kaikki olemme kansana  olleet kautta historian kovasti saksalaismielisiä, ja itsenäistymisen jälkeen selvästi saksalaishakuisiakin. Jopa niin, että 30-luvulla fasismi meilläkin sai kannatusta ja "kommunisti!"-huudosta tuli silloinen kaiken pahuuden leimakyltti.

    Sodanjälkeisessä YYA-Suomessa vastaavasti vaiennettiin kaikki ne jotka uhkasivat paljastaa luottamuspolitiikan valheellisuuden. Kommunistivainojen ajan kelkat olivat kääntyneet päinvastaiseen suuntaan, mutta hanki oli kovaa ja kannatti. "Neuvostovastaisuus" - huutamalla keskustelu hiljaiseksi.  "

    http://alkonkassalla.blogspot.fi/2015/07/monikultturismi-ilmiantokulttuurissa.html


Eliitin hysterian keinot.

Eliitin rasismipuhe, "globalisaatio"-vaatimukset ja hyvinvointivaltion tuhoaminen tapahtuu historiaa sensuroimalla: kansalaiset eivät käsitä kuink tiiviisti suomenruotsalaisten rikas eliittiosa ja kirkko tekivät innokkaina sopimuksia natsien kanssa jo 1935 ja aikaisemminkin.  Kuten Ruotsin kuningattaren isän sopimukset ja asetehtailu natseille salattiin 2011 saakka.

Kun suomalainen eliitti solmi liiton natsien kanssa ja päästi natsi-SS-joukot tekemään joukkomurhia 1943 Suomen maaperällä 5 vankileirillä ja 2 Neuvostoliiton maaperällä ja kun suomenruotsalainen eliitti teki sopimuksen 1918 Suomen luovuttamiseksi Saksan verotusmaakunnaksi "omalla saksalaisella kuninkaalla"

niin ei eliitti silloinkaan ajatellut Suomen parasta vaan kerjäsi euroeliitiltä huomiota ja kiitosta suomalaisten orjuuttmaiseksi.


   Olemme kolmannen kerran eliitin luovuttamisterrorin alla.    II


Tilanteen tiivistys eliitin ajaessa valtion hajottamista uusliberalistisen ideologia ja pörssikolonisatio-pankkiirien vaaatimuksen mukaan:

Maahanmuutto on eliitin taktiikkaa hajottaa hyvinvointivaltiota: eliitti ilmoittaa meille, että vain maahanmuuttajat ovat empatian arvoisia, unohtakaa köyhät, tehkää pakkotöitä vain sosiaalituilla - samalla suomalaisten köyhyyttä ja tuloeroja lisätään eliitin veronkierrolla ja verohelpotuksilla 40 miljardia joka vuosia. Nälkäiset vanhukset, kouluissa luokkaerojen korostaminen varakkaiden kersojen vaatteilla, mielenteryesongelmaisten hylkääminen, pakkotyöt vain valkoisille - ei motivoi eliitin monikulttuurisuuteen.

Ei motivoi vaan ajaa kaaokseen, jos kansa ei herää 70-luvun tapaan lakkoihin ja humanismin vaatimuksiin - silloin siamme hyvinvointivaltioin vain 1100 lakon ansiosta ja suomenruotsalaisten sukujen etujen ajajan Kekkosen polvilleen.

EU on nyt fasismin, dollari-imperialismin, kaaoksen, elitismin, veronkierron, velka-ansojen, rikollisten pankkiirien vapauttaja, sodan julistaja ja toimeenpanija. 


Tämäkö on suomalaisten ihanne, eurokaaos ja naton sodat Syyriassa, Afganistanissa, Irakissa, Malissa, Ukrainassa Kiovan natseja aseistean - ja Suomessa naton uutta konfliktirintamaa rakentamassa perussuomalaisten kompatessa rkp-kokoomuksen sotilaallista antautumista Amerikan imperialismille. 

Erkki Toivanen onkin vetänyt faktat pöydälle fundamentalistien suvaitsemisesta 2007:


Hyödylliset idiootit islamismin asiallaIIIEliitti on halunnut leimata uskonnon erillisoikeudeksi maahanmuuttajille olla sopeutumatta paiallaiseen kulttuuriin. Natiivien reaktioita  ei mielestäni voi leimata ainoaksi rasismiksi, jos maahanmuuttajat ovat rasisteja ja vihaavat kulttuuria jossa haluavat kuitenkin asua. Suomessa eliitti ja suomenruotsalaiset ovat lahjoneet maahanmuuttajia luodakseen eliitille ystävällisen etuoikeutettujen joukon joka vihaa natiiveja kuten eliitti tekee. 

The Failure of Multiculturalism

Community Versus Society in Europe
 


1 kommentti:

Steve Finnell kirjoitti...

BAPTISM NOW SAVES YOU--BY STEVE FINNELL

1 Peter 3:21 The like figure whereunto even baptism doth also now save us (not the putting away of the filth of the flesh, but the answer of a good conscience toward God,) by the resurrection of Jesus Christ:(KJB)

The Bible says baptism doth now save us .....by the resurrection of Jesus Christ.

Faith alone advocates say baptism has nothing to do with salvation. They say it is a simple act of obedience.


1 Peter 3:21 Baptism, which is like that water, now saves you. Baptism doesn't save by removing dirt from the body. Rather, baptism is a request to God for a clear conscience. It saves you through Jesus Christ, who came back from death to life.(God's Word Translation)


The Bible says baptism....now saves you.
The Bible says baptism is a request to God for a clear conscience.

Faith only proponents say water baptism has nothing to do with salvation. They say baptism is only essential in order to join a denominational church.

Faith only enthusiasts proclaim that baptism does not save, but is only a testimony of faith to the community.

Faith only defenders state that men can get to heaven without being baptized in water, however they cannot join the local church without baptism.


Mark 16:16 Whoever believes and is baptized will be saved, but whoever does not believe will be condemned.(English Standard Version)


Jesus said whoever is baptized will be saved. Will be, is future tense not past tense. Will be saved does not mean has already been saved.

Faith only champions say men are baptized because their sins have already been forgiven.YOU ARE INVITED TO FOLLOW MY BLOG. http://steve-finnell.blogspot.com