lauantaina, heinäkuuta 11, 2015

Kreikan sotilasjunttaa väläytellään avoimesti

Kreikan puolustusministerin Panos Kammenosin torstai-iltaista lausuntoa, jonka mukaan Kreikan armeija ”on valmis takaamaan maan sisäisen turvallisuuden”

 - Lausunnosta uutisoi ensimmäisenä brittilehti The Guardian, jonka Kreikan kirjeenvaihtajan Helena Smithin mukaan Kammenos antoi lausuntonsa pääministeri Alexis Tsiprasin läsnäollessa. Smith myös muistuttaa Kammenosin kuuluvan Kreikan nationalistiseen Riippumaton Kreikka -puolueeseen.   US
 

Valtamedia on täysin hiljaa CIA:n fasistisesta terrorista ja geopoliittisesta sodasta, lahjonnasta, soluttautujien kouluttamisesta Kreikassa 70 vuoden ajan.   Demokratian näivettämisestä, talouden tuhoamisesta eliitin ja klaanien suojellulla korruptiolla.

" Puolustusministeriön kansliapäällikön Arto Rädyn mukaan Suomen perustuslakia tulisi muuttaa siten, että ”turvallisuuden” nimissä voitaisiin kajota kansalaisten perusoikeuksiin. Tyypillistä sotaviranomaisen äärioikeistolaista ja fasistista ajattelua."


Nykyiset Kreikan kenraalit ovat fasistisukujen vesoja, jotka ovat pitäneet korkeinta valtaa eli sotilaallista valtaa läntisten tukirahojen ja kohdistetun korruption avulla.

Kuten Suomessa, armeija ja supo ovat joukkomurhaajien luoman salaliittojen ja ideologisen terrorin organisaatioita. Eduskunta on sallinut fasismin luoda ideologisia taskuja ja perimysjärjestyksiä. Demokratia on ollut lumedemokratiaa eliitin korruptioprojetkien, "lupausten", historian vääristämisen ja klaanien lannistamana.  


Kuinka suomalaiset hyväksyvtä nyt Suomen talouden alasajoa Venäjään kohditstulla kauppasaarrolla samalla kun  sotatalouden vatija Amerikka lisää omaa kauppaansa Venäjän kanssa?


Oikeiston ainoa tärkeä kulissi on sensuroida eliitin fasistista historiaa. Eliitti esittäytyy Suomen pelastajana kun on ollut kaksi kertaa luovuttamassa Suomea Saksalle - ja nyt kolmatta kertaa.

Vihret ja feminismi ovat uusin kulissi estämään kansalaisia näkemästä eliitin luokkasotaa ja valtion kolmatta tuhoamiskertaa EU-identiteetin propagandalla. Amerikan maihinnousu lähestyy kun kansa nukkuu eliitin nukuttamana ja pelottelemana.

TTIP on tietysti paljon tehokkaampi eliitin terroriväline kuin sotilasjuntta: ihmiset alistetaan väittämällä ettei demokratiaa ole "sopimuksella".


Kansainvälinen valuuttarahasto IMF julkaisi alustavan Kreikan velkakestävyysraporttinsa, jossa todetaan Kreikan velan olevan kestämättömällä pohjalla. Uutistoimisto Reuters kertoo muiden euromaiden yrittäneen viivyttää kiusallisen raportin julkaisua Kreikan kansanäänestyksen ylitse.
11.7.

      15 Syrizan kansanedustajaa , jotka äänestivät KYLLÄ eurolainalle,

antoivat yhteisen lausuman ,jossa esittivät olevansa sopimusta vastaan, mutta äänestäneensä -kyllä -sopimukselle.
  Äänesti 291 kansanedustajaa , 251 -kyllä-, 32 -ei  ja 8 -läsnä


Naton imperialismi on Kreikankin tilanteen taustalla, Amerikan likainen geopolitiikka

Libyan sodan valheet ja seuraukset

History of Greece 1970

The Rise of the JuntaKreikalle annetaan nyt 7 2015 uhkailujen säestämänä kultaiset kahleet;
Kolmas Lainavyöry tarjolla ellei kansa mene kaduille ja vaadi omaa valuuttaa ja tullia takaisin:

" Ankea sää tuo mieleen ankeita ajatuksia.

  Eilen Tilastokeskus kertoi, että teollisuuden uudet tilaukset olivat vähentyneet toukokuussa 8,6% ja tuotanto 5,1% verrattuna viime vuoden vastaavaan ajankohtaan.
Kannattaa sitä suomalaisten poliitikkojen ajaa pakotteita itänaapurille rinta rottingilla. Vai kannattaisiko sittenkään? Aika "loikkia" sitä tarvitaan, jos aiotaan saada Suomi kuntoon. Paasikiven oppia kannattaisi noudattaa tässäkin: ulkopolitiikka kulkee sisäpolitiikan edellä. Suomi tarvitsisi nyt kaiken viennin, joka olisi saatavilla. "

Plutokratia - they do not believe in democracy

Greek Ex-Finance Minister: Media Is Guilty Of “Terrorism”, Elite Think Democracy Is Irrelevant


Nato Amerikan imperialismissa mukana:

Irak, Afganistan, Libya, Syyria, Ukraina, Iran
  EU:n kirjanpito hylättiin jo 18. kerran

Ymmärrätkö maailmanhistoriaa?

Miksi Englanti saa EU:n pankkitukiaisia Kreikan ja Espanjan kautta mutta sai jäädä euron ulkopuolelle?


Raportti: USA:n psykologiliitto auttoi CIA:ta kiduttamaan vankeja       American de-revolution, imperialist brand


Ei kommentteja: