maanantaina, heinäkuuta 20, 2015

Kreikan todellinen kapinajohtaja - Syriza euroryhmän suggeroimana
Miettikää,
mikä kokkarihiiri tilausbulvaani Arhinmäki on tähän mieheen verrattuna.


  
 

 

Mutta suomalainen eduskunta vasemmiston johtoeliitti ei ole Kreikan vasemmiston tukena, vaan ovat juuri päinvastaisella puolella. Sanotaan, että historia toistaa itseään tässäkin asiassa, kuten 1930-1944 sdp:n johto tuki saksalaisia natseja.

http://kolmonen.blogspot.fi/2015/07/taloudellinen-fasismi-valloillaan-eu.html
"Uutinen oli jo keväällä kun silloinen pääministeri Alexander Stubb lausui televisioidulla eduskunnan kyselytunnilla seuraavat sanat: OLEMME LUOVUTTANEET RAHAPOLIITTISEN PÄÄTÖSVALLAN BRYSSELIIN. Silloin se ei ollut yhdenkään suomalaismedian mielestä uutinen, vaikka se oli kovin uutinen ennen vaaleja" - Sanden blogi


"Euroeliitin kesäteatteri peittelee suurta kuvioita"

Faktat, faktat ja eurohuijaukset


http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog

The euro is a disaster even for the countries that do everything right

http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2015/07/17/the-euro-is-a-disaster-even-for-the-countries-that-do-everything-right/Raha - Kreikan velkakriisi
- Yhdysvaltain entinen työministeri, Kalifornian yliopiston professori Robert B. Reich vihjaa, että Euroopan keskuspankin EKP:n nykyinen pääjohtaja Mario Draghi osallistui Kreikan velkojen erikoisiin uudelleenjärjestelyihin työskennellessään amerikkalaisen investointipankki Goldman Sachsin kansainvälisten toimintojen johtajana sekä johtokunnan varapuheenjohtajana vuosina 2002-2005.
Eliitti valmistelee parhaillaan liittovaltiota eli eliitin diktatuuria dollarin sotatalouden vahvistamiseksi ja Euroopan lopuöliseksi alistamiseksi, hajottamiseksi pankkiiriklaanin keskusjohdon alle pörssi-terrorin "pelastamiseksi".
 

     YLE: EU:n ja Goldman Sachsin liitto
 


    -- Vaikutusvaltaisin "goldmanilainen" EU:ssa on tällä hetkellä euroalueen keskuspankin EKP:n pääjohtaja Mario Draghi. Hän toimi pankin tytäryhtiön Goldman Sachs Internationalin toimitusjohtajana ja hallituksen varapuheenjohtajana 2002–2005. Goldmanilta Draghi siirtyi Italian keskuspankin johtoon ja sieltä 2011 EKP:n ykköseksi. Juuri ennen Draghin tuloa Goldmanille pankki auttoi Kreikkaa piilottamaan valtionvelkojaan virallisista tilastoista johdannaissopimusten avulla. Kun piilottelu tuli julki, Draghi kiisti tienneensä asiasta.


http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/05/05/eun-ja-goldman-sachsin-liittoEuron ainoa päämäärä on tuhota valtioiden itsenäisyys


Kreikan valtiovarainministeri esitti EU-pomoille hämmästyttävän visionsa yksityistämisistä - "Vastaus oli mykistävä hiljaisuus"
Ei kommentteja: