sunnuntaina, heinäkuuta 19, 2015

Meidän oma raiskaaja ja moralismin määritelmä


 
Moralismi tarkoittaa suojasääntöä, klaanisääntöä,

vaikka sitä esitellään moraalina niin se on vain eliitin hallintatapa alamaisille.


  • Kaverimme oli hyväksikäyttäjä, ja me emme tehneet mitään -HS


Hegemoniana ei ole moraalia vaan hierarkiaa, nokkimisjärjestys, elitismin vapautta ja elitismin sanelemaa pseudomoralismia jossa valvonta koskee vain alamaisia.

Yhä taas kasvavassa määrin poliisille eliitin rikoksista ilmoittaminen ei auta vaan kaupungin, suvun ja kunnan eliitti on turvassa.

GLO-hotellin huumekuolema pari vuotta sitten osoitti että huumekauppiaat saavat tappaa tavallisia ihmisiä mutta jos rikkaan "vanhan" eliittiperheen jäsen kuolee huumeisiin niin feodaalimoralismin mukaisesti 80 poliisia käsketään heti kuluja katsomatta yötä päivää jahtaamaan huumekauppiasta - mitä muiden vääriin huumeisiin kuolleiden kohdalla ei tehdä.


Kouluissa moralismi esiintyy painavasti poliittisten näytelmien ja kirjoitusten kieltämisenä.

Koulun Lions Club, vapaamuurari tai Rotary -rehtori yleensä kieltää oikeistolaista hegemoniaa haastavan ajattelun ja keskustelun ja luo kontrollin  ilmapiirillä "Ei ole vaihtoehtoja", "Koulumme on epäpolittinen" vaikka kaikki historianopetus ja yhteiskuntaopetus on määritelty oikeistolaisen sensuurin ehdoilla VKTS-salaliiton luomassa koulujärjestelmän valtakorruptiossa. Oppilaat eivät ymmärrä olevansa politiikan ja muokkauksen kohteena ja että kuntapolitiikka olisi vallankäyttöä. Moralistinen tyhjiö ja vallan piilottaminen luo illuusion oikeistolaisesta "konsensuksesta". 


Kanerva on esimerkki infernaalisesta korruptiosta, hänet palkataan ja rasvataan sekoittamana kuvioita ja avaamaan lahojen antamista, maantapa-korruptiota ja kaappauksia. Suuresti suojeltu mies; tuomarin painavasti määrittelemien korruptiotuomioiden kumoaminen oli käytännössä oikeislaitoksemme tuhoaminen, nyt tiedämme että ei ole enää 70-luvulla nostettua yleistä "lakia" voimassa tässä maassa.

Kuuluisin suojasääntö Suomessa on lestadiolaisten "omien anteeksianto", joka asetetaan lain edelle klaanin solidaarisuutena miehiä kohtaan. Jos joku lestadiolainen nainen raiskaisi lestadiolaisen miehen dildolla ja vesiletkulla sitoen miehen kellariin niin tuskin olisi omien anteeksianto voimassa sekuntiakaan.

 


35 of Bill Cosby's Accusers Posed for a Powerful New York Magazine Cover Story
 
Ei kommentteja: