keskiviikkona, heinäkuuta 08, 2015

Sauli Niinistö tunnusti valehdelleensa: Suomi yksin diplomatian sabotoinnin takana

S Niinistö tunnusti valehdelleensa "EU-linjasta": Suomi teki yksin päätöksen Venäjän diplomaattisesta häpäisemisestä ja diplomatian estämisestä sillä & koska suuri tunnustus

    "Suomi jäi yksin".

Järjestäjän valitsema ETYJ:n sabotointi yksin toimin ja nyt järkyttävää sääliä hakien Suomen geopoliittisen itsenäisyyden ja puolueettoman imagon tuhoamisesta. 
 
Oikeiston tärkein suoja on valheen suoja, vastuupako:  "Emme ole Amerikan sotatalouden muuleja, Emme vihaa Venäjää, Emme tuhoa Suomen taloutta"

- kun kaikki on tähdätty Suomen valtion ja kansalaisten etujen ja talouden tuhoamiseen pörssiuusliberalismin pääoman terrorilla ja kolonisaaation konflikti-innolla. Suomi ei voi paeta omaa geopoliittista asemaansa, ei fyysisesti eikä poliittisesti. Me olemme tärkeä osa Venäjää ja taloutemme on riippuvainen Venäjästä, myös energia. Geopoliittinen asetelma on itsestäänselvä, Suomi ei saa olla uhka Venäjälle, joka on Amerikan ja London Cityn geopoliittisen hyökkäyksen kohteena. Suomi voi vain hyötyä Venäjän naapuruudesta rehellisellä politiikalla ja tunnustaa Amerikan sotaimperialismin kauhu ja tuho Libyassa, Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa, Ukrainassa, Bosniassa, Somaliassa, Väli-Amerikassa, Gazassa ym.
Saksan Etyj-valtuuskunnan johtaja ja Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen varapuheenjohtaja Doris Barnett on Niinistön kanssa täysin eri linjoilla pakotesäännösten tulkinnasta.
– Saksa ei olisi tulkinnut paperia niin vaan lukenut kohdan niin kuin se oikeasti siellä lukee. Meille on täysin selvää, mitä siinä sanotaan, Saksan sosiaalidemokraattista puoluetta edustava Barnett sanoo Ilta-Sanomille.SSS-hallituksen aloite ja aktiivisuus sekä tahallinen väärintulkinta ETYJ:n sabotoinnissa olisi nähtävä kaikessa karmeudessaan, valta ja vastuu on hallituksella, ei kulissipresidentillä, omituisella isä-hahmolla parlamentaarisen eduskunnan ulkopuolella. Meillä on ideologiset terroristit tuhoamassa pohjoismaista mallia. Joka tasolla, joka virastossa valtaa kaappaamassa ja vasemmisto kieltäytyy näkemästä oikeistolaisen päättäväisyyden ja salaliittojen määrää.

Eduskunta nukkuu, kansanedustajat vain laskevat, kuinka miellyttää puoluejohtoa ja varmistaa pääsy seuraaviin vaaleihin puoluejohdon valitsemana.Italian delegaatio esitti Etyjin yleiskokouksen presidentti Ilkka Kanervalle vetoomuksen, jossa se ja myös 55 muiden maiden edustajaa tuomitsevat Suomen viisumipäätöstä, kertoi Sputnikille Claudio D`Amico.
  
Kiovan väkivaltian vallankaappaus CIA:n nukkehallitukseksi on jopa Kissingerin tunnustama ja Natoa lähellä oleva tarkkailujärjestö OSCE myöntää raporteissan selkeästi että Venäjä ei ole hyökännyt Ukrainaan vaan Kiovan nykyinen hallitus on aloittanut YK:n ja Geneven sopimuksen vastaisen hyökkäyksen ja pommitukset itäisiä kaupunkeja kohtaan, jotka YK:n sopimusten mukaisesti ovat äänestyksellä irrottautuneet CIA:n ohjaamasta Kiovan oligarkkikaaoksesta ja EU:n laittomasta vallankaappauksen tukemisesta sekä Nato-maiden laittomasta asetuonnista kriisimaahan Kiovan juntalle. Saksalaiset lehdet mm Spiefel puhuvat avoimesti CIA:n toiminnasta Kiovan juntan muodostajana.


Etyj-konkari: Suomi tulkitsi väärin säännöksiä pakotepäätöksestä


Vuosikymmeniä Etyjissä vaikuttanut pääsihteeri Oliver Spencer on itse ollut muotoilemassa Etyjin sääntöpykäliä.

 
STRATFORIN TULKINTA KREIKAN TALOUSKRIISISTÄ JA SEN SEURAUKSISTA.

USA:n ja Ranskan senaattorit sanasodassa - Amerikan kaaospolitiikka

 
Kuinka Venäjällä nähdään puolueettoman Suomen kuvan häviäminen?

Ykkösaamun kolumni

Esko-Juhani Tennilä: Harrasta EU-kuuliaisuuttaEnsin äänestellään ja lopuksi Saksa voittaa

tutkija Antti Ronkainen


Austerity Has Failed:

An Open Letter From Thomas Piketty to Angela Merkel
The WhiteHouse.gov website has corrected an embarrassing "mistake" made by President Obama during his press briefing yesterday about the Islamic State when the President said that U.S. forces were "training ISIL."

Catch the replay here: https://www.youtube.com/watch?v=dVWHFUW4Y2U

Militaristisen uusliberalismin eli eliitin plutokratian kolonisaatio Amerikan sisällä - demokratian murentaminen ja konfliktien lisääminen Roomalaiseen tyyliin: hajota ja hallitse


Ei kommentteja: