sunnuntaina, heinäkuuta 05, 2015

Onko Syriza mukana eurojuntan juonessa

                   * päivitys  - English translation look right column to switch >


  ::  Update News ::


Syrizan salainen varjohallitus on päättänyt pysyä eurossa:
  • - Varoufakis resigns as Greek finance minister 'to aid deal'


Painostus on varmasti hurjaa, uhkailuja jamuuta.

 http://rt.com/news/271849-varoufakis-resign-minister-greece/

   
::


Syrizalla on omituisia harhautuskuvioita kiristyskuvion takana
-- Syriza ei aijokaan toteuttaa vaalilupauksiaan:

Syriza ilmaisee ettei edes harkitsekaan eurosta poistumista, käyttää äänestystä vain kiristysvälineenä mutta eurojuntan päälinjoille alistumisena.

En ole ainoa joka  ihmettelee viivyttelyä - itse en kutsuisi perussyyksi kokemattomuutta vaan Syriza valitsi itse viivyttelyllä "pakkotilanteen" ja kriisin maksimoimisen kaduila, jotta ministerit eivät itse joutuisi tekemään poliittista päätöstä eurojunttaa ja natoa vastan.
Twitter 19.

- Kokematon puolue venytti äänestyksen julistamisen niin pitkälle, että apupaketit umpeutuivat, ja nyt Kreikan rahat ovat lopussa.


Siis

a) Syriza tietää alusta saakka, että eurojuntta ei välitä valtion säilymisestä vaan haluaa vain Saksalle ja pörssipankkiireille veronmaksualueen, joka alistuu ja luopuu kaikesta sääntelystä

b) Vaaleissa Syriza saa selvän valmiin mandaatin erota eurojuntasta ja tehdä resetin eli vain jättää maksamatta pankeille ja siten lopettaa velvollisuutensa laittomasti eruoon liittäneelle eurojuntalle

c) Syrizan ministerit jatkavat neuvotteluja, jotka eivät ole neuvotteluja vaan pelotesaneluja, jotta Espanja, Italia, Portugali ja unkari pysyisivät ruodussa.


d) Eurojunta toistaa kylmät toteamukset linjanvedoista, että eurojuntan luomaan kriisiin on vain yksi ratkaisu:

liittovaltio eli valtioiden ja demokratioiden tuhoaminen pankkiirien luoman europrosessin ja velalla luodun pörssiomaisuuden tieltä.

Mikään ei ole epäselvää suuressa strategiassa, jossa Kreikan kriisi ja kaikki kriisit ovat eurojuntalle toivattavia taktisia välineitä Vatikaanin, Napoleonin ja natsien vanhan keskusvalta-unelman toteuttamiseksi, Kafkan toistuvan painajaisen toteuttamiseksi.

e) Syriza ilmoittaa kansanäänestyksestä, vaikka hanat väännetään kiinni, aikaa ei olisi ja aikoo kuitenkin viivytellä hurjemman kriisiytymisen alla, vaikka Venäjä ja Kiina ovat luvanneet sateenvarjoa ja pelastusrengasta


f) Peliteoreettisesti joko Syrizan ministerit vain pelkäävät Naton ja CIAn murhaajia tai sotilasjuntan nousua TAI Syriza toimii eurojuntan ohjeiden mukaisesti, jotta kaaos nousisi hyvin lavastettuna, hidastelu hidastaisi itsenäisiä toimenpiteitä ja valtamedia julistaisi kenraalit tai teknokraatit pelastajiksi sotilasjuntalla. Suurempi peliteoreettinen kuvio on Naton hillitön sotainto Amerikan geopoliittisessa romurallissa saada aikaan vihaa ja konflikteja Venäjää vastaan hysteerisen valtamedian kiihotuksen ja Kiovan nukkehallituksen auraamana. 

Mediayleisö ei tiedä 70 vuoden manipulaation ja murhien määrää, jolla CIA ja sitä myötäilevät pankit  ovat manipuloineet Kreikkaa dollarivyöryllä korruptioyhteiskunnan pyörittämiseksi ja soluttaneet ihmisiä kreikkalaisiin puolueisiin ja järjestöihin - 200-400 miljardia dollaria on tänä aikana geopoliittiseen alistamiseen käytetty ja jotta Kreikka on muotoutunut veronkiertoeliitin hallintaan

+

g) Nyt maanantaina  29.6.15

viikonlopun "neuvottelujen lopettamisen" ja rahojen loppumisen ilmoitusrummutuksen vastapainoksi tuleekin eurojuntalta ilmoitus Sopu on lähellä.

Neuvotteluja ei lopetettu kuin uutisharhautuksena

 Show

Pankkien sulkemisella uhkailu peittää nyt alleen sen, että Syriza on pettänyt vaalilupauksensa ja hyväksynyt kaikki edellisen oikeistohallituksen antautumislupukset...ja valheet
" Niin paljon puhui Syriza aikoinaan ja hiljattain. Aikoinaan, irti Natosta, vaalien alla memorandumien repimisen, yksityistämisien lopettaminen ja muita tärkeitä pointteja. Ne kaikki on Syriza laittanut mappiin Ö ja puhuu ja tekee muuta , retoriikkaa joka lähtöön, tottatosiaan. EU:sta Tsipras on alkanut puhua sen "alkuajan hienona unionina ", jota kohti hän haluaa päästä ja muuta samantyyppistä; unohtaen yli 30 vuoden raskaat kokemukseet EUssa ja sen jäsenmaissa. Irti eurosta ei todellakaan muuta yhtään mitään, mutta irti EU:sta on jo lähes kiellettyjen puheenaiheiden listalla. Kreikan kommunistinen Puolue esitti lainmukaisen ehdotuksen muotouttaa kansanäänestystä : " EI troikan sopimukselle, EI hallituksen sopimukselle (joissa molemmissa n. samat säästökuurit), mutta myös EI EU:lle ja kaikille tähänastisille laille, jotka kaventaneet oleellisesti työväen etuja ja oikeuksia. Edellisten hallitusten aikanahan laadittiin, osa ns pikalakeina, satoja lakeja, joiden avulla leikataan palkkoja ja eläkkeitä ja muuta kurjistamispolitiikkaa . Nämäkin ennen vaaleja Syriza lupasi poistaa yhdellä lailla. Yksikään ei ole poistunut ja edes puhetta tästä ei ole, vain lisää samanlaisia. Siis KKE ehdotusta, joka siis lainmakaisesti oikeus tehdä, siitä kansanäänestyksen muotoilusta, Syrizan hallitus Syrizan parlamentin puhemiehet torpedoivat seinään. " K.L. 

* päivitys

Suomalaisprofessori:

            ”Kreikan kriisi on ratkaistavissa helposti” – näin se käySaksa hyötyy taas Kreikan kurjuudesta

 Saksan korot laskussa ja eteläisten reunamaiden nousussa
Game theory and V

Greek Finance Minister Yanis Varoufakis is an expert on game theory - he has studied it, taught it at universities, and written extensively about it. (He's probably also got a T-shirt with “game theory” emblazoned on it.)

Therefore it’s been no surprise to see a plethora of articles in recent weeks and months questioning the part that game theory has played in Greece’s dealings with the Troika.

  http://rt.com/op-edge/271771-game-theory-greece-troika-varoufakis/


Kreikka on totuus Euroopasta
Paul Krugman 

 Greece Over the Brink


- It has been obvious for some time that the creation of the euro was a terrible mistake.

EU salli innokkaasti sopimusten vastaisesti  Kreikan, Italian, Espanjan taseiden väärentämisen eurokiimassa


   Where is My European Union?


-- As Greece prepares for a monumental decision, there is only one certainty: the European Ideal has been irrevocably damaged


‪#‎kreikka‬ ‪#‎greece‬ ‪#‎grexit‬ ‪#‎eurogroup‬ ‪#‎syriza‬ ‪#‎stubb‬

Ei kommentteja: