maanantaina, heinäkuuta 27, 2015

Kreikkaa ajetaan sotaan Turkkia vastaan

Pankkiirit painostavat Tsiprasia aloittamaan sodan Turkkia vastaan israelilaisten johdolla. Pankkiirit ovat sodan ruhtinaita, mediassa ja koulussa meille opetetaan väärää historiaa.

Israelilaiset ovat nyt Kreikassa kenraaliensa johdolla "harjoittelemassa" ja "kouluttamassa".


Turkki on lähentymässä Kiinaa ja Venäjää taloudellisesti ja sostilaallisesti minkä dollari-Nato-pankkiirit haluavat lopettaa.

Tietysti dollaripörssi halua varmistaa että monet lähialueen kaasu- ja öljyesiintymät pysyvät dollaripörssin hallussa ja ensiaskeleena Turkkia painostetaan uhkaillen eikä Kreikkakaan enää pystyisi itsenäistymään.  Turkki on vielä natomaa mutta Turkki on selvästi jo kapinoinut ja hankki kiinalaisen ohjusjärjestelmän natokoneita vastaan.
 

Kreikka on täynnä CIA:n ja mossadin  kouluttamia kreikkalaisia soluttautujia. Osa sukutaustaltaan juutalaisia israelin etujen ja sukunsa etujen varmistajina eliitin terrorimatriisissa. 

Sotilasjuntta piilotettiin hiljaisella poliittisella terrorilla ja korruptiolla toimivaksi koneistoksi ja Kreikassa onkin Euroopan suurin armeija budjettiin nähden.

Suomi on nyt rahoittanut kreikkalaisten kenralien aseostoja - Suomen veronmaksajien antamasta 7 miljardin tukisummasta. Pois vanhustemme ruokinnasta eurofasismille ja saksalaisten pankkien pelastamiselle. 
 

Tsipraksen täydellinen takinkääntö poliittisissa linjanvedoissa kertoo vahvasti että hänen maailmankuvansa pohja ei ole humanistinen ja vasemmistolainen kansalaisten ja työläisten etujen ajaminen. Aidot vasemmistolaiset heräilevät ymmärtämään valehtelijoiden ja soluttautujien aiheuttamaa kaaosta.   
 
 
Miksi päätoimittajat eivät kerro Amerikan laajasta terrorista, manipulaatiosta ja historiasta mafian kanssa Kreikassa?

Kreikan politiikkaa ja järjestötoimintaa on manipuloitu rankasti ja isolla rahalla mafian tuella jo toisen maailmansodan aikana. Britit aloittivat vasemmistolaisten murhaamisen ja CIA-mafiosot jatkoivat eliitin luodessa veronkiertoelitismiä ja korruptiota poliittisen elämän lamaannuttamiseksi.  

Suomalaiset päätoimittajat tottelevat Naton ja CIA:n käsikirjoituksia Euroopan historian sensuroimisesta, oikeistoterrorin peittämisestä. Media on oikeiston omistamaa ja YLE oieksiton kaappaamaa. Demarit ja vasemmsitolitto ovat luovuttaneet kerjätäkseen muruja oikeistoterroristeilta eivätkä puhu oikeiston vallankäytöstä ja salaliitoista Suomessa analyyttisesti ja avoimesti.

Vasemmistoliitto on pettureiden johtama harhautettujen kerho tukemassa Naton  maihinnousua Suomeen ja eurojuntan talousterorin jatkamista.  
 
Is this America's worst error in the Middle East since the Iraq War? 


The US may find it has helped to destabilise Turkey by involving it in the war in both Iraq and Syria, says Patrick Cockburn.
^Ei kommentteja: