tiistaina, heinäkuuta 14, 2015

Perussuomalaiset menestyvät jatkossakin

Perussuomalaiset menestyvät jatkossakin

koska se on vain uhopuolue, epäpoliittinen "kansanomaisuuden" meemipuolue, uunoturhapuropuolue, valevasemmisto oikeistolaisella kyynisellä läpällä RKP:n eliittikeskeistä  jatkosota-maailmankuvaa jakamassa, jossa äänestäjältä ei ole ikinä pyydetty analyyttistä kykyä vaan lahjattomuutta ihailla paskanpuhujia ja historianväärentäjiä. Toivottomien puolue. Vihapuheen vapauspuolue ilman mitään vastuuta lupauksista ja eliitin verovapauksista verovapauspuheissa. 
 

Miettikää nyt kuinka suomalaiset kuuluvat kirkkoonkin, uskovat eliitin valtionkirkkoon, pappiskulttiin ja kirkkoherroihin, samaa patriarkaalista taivasvalhetta ja roolipeliä kirkkoherra Soini edustaa, paljon lupailevaa ja uhkailevaa auktoriteettia ja suomalaiset ovat polvillaan aivot nollassa vuosisatojen kolonisaatioterrorin jäljiltä. Psykohistoriaa ja ehdollistumista.
  • Niin kauan kuin suomalaiset uskovat suomenruotsalaisen eliitin alunperin väärentämään historiankirjoitukseen niin kauan suomalaiset uskovat väärään identiteettiin ja alistumiseen eliitin vedätyksen alla. Uusi historiantutkimus osoittaa selvästi että suomenruotsalaisen eliitin  oikeisto aloitti sisällissodan kuten talvisodankin poliittisilla ja ideologisilla valinnoilla. Salaisilla liitoilla Saksan kanssa demokratian ohi.


“Blame the Greeks”

– 5 Persistent MythsII

Oikeistolaisten imago horjuu muutenkin.

Stubb tekee hyvää:


Terävöittää ja herättää Ruotsin poliittista keskustelua ja demarienkin profiilia hyvinvointivaltion palauttamisessa (mistä ei uutisoida Suomessa)


Ruotsalainen europarlamentaarikko Marita Ulvskog arvostelee Suomen valtiovarainministeriä Alexander Stubbia roimasti Twitterissä. iltasanomat.fi#‎
rkp‬
‪#‎kokoomus‬ ‪#‎kirkko‬

Ei kommentteja: