perjantaina, heinäkuuta 17, 2015

Eliitin suggestiovalta ja sotaan kiihottaminen - Derren Brownin opetusvideo
Kuinka eliitti saa sinut uskomaan valheita

- kerta toisensa jälkeen? Ja vähättelemään valheiden määrää ja alistamista.


Papit, opettajat, (pää)toimittajat, poliitikot, uutisjuontajat, huonomuistiset kansanedustajat, lobbarit toimivat rahaeliitin proxyeliittinä, lavasteena sinulle.  

Valtamedia on uusi suggestiouskontokoneisto, uusi kirkko;

Koulutetut ihmiset eivät ymmärrä kuinka helposti ihmiset on suggestoitavissa, kuinka tajunta rajattavissa - rajauksilla, suostuttelulla ja toistolla. Katso tämä video jos et ymmärrä miksi poliitikot kirkuvat valtionkirkon ja sotilaspappien puolesta eikä päätoimittajia haasteta eikä tuomita vakavista valheista, petoksista ja sotaan yllytyksestä.

Suhteellisuudentajun rikkominen on elitismin, mainonnan, pappiskultin, kenraalien uhkakulttuurin ja suggestion tärkein päämäärä.  

Mainoskulttuuri luo kuluttajan hybristä: kuluttajana tulet todelliseksi ja epäpoliittiseksi, et näe valtavaa eliitin talousterroria kun sinut pakotetaan ihailemaan eliittiä ja rahaa ilman poliittista systeemin tiedostamista. Mainokset viittavat aina häpeään (kelpaamattomuuten), on siis hyvä hävetä että kelpaisit mainoksen pseudotodellisuudelle ja eliitille.

State of Mind: The Psychology of Control

  • Psykoanalyyttinen ajattelu eli analyysi perustuu käytännölle ja kokemukselle ihmisen olemuksesta ja tietoisuuden rajoista sekä traumoihin liittyvistä torjunta- ja toistomekanismeista, ei teorialle vaikka valtamedia toistaa feministien luomaa vääristelyä ja pilkkaa psykoanalyysistä. Freud on feministijohtajien helppo saatana ilman mitään tietoa psykoanalyysistä. 

    Psykoanalyysi auttaa huomattavasti ymmärryksessä ihmisen taantumist
    arpeista, suggestiotarpeista, ryhmäilmiöiden ehdoista ja kuinka ihmiset jäävät helposti lapsen taantuneeseen ajattelutapaan lapsuuden uhkaavien traumojan käsittelemättömyyden takia - ja vanhempien & suvun manipulaation takia.  Moderni psykoanalyysi ymmärtää tietysti, että Freudilla oli omia neuroottisia pakkomielteitä loistavan analyysitoiminnan lisäksi eikä Freudin pakkomielteiden puolustelussa ole mitään ideaa eikä tieteellistä pohjaa.
Onko Brownin performanssi moraalista


  • The audience chose the scenario with a negative outcome each time, and for Brown, this was evidence of the moral depravity that inevitably follows anonymity in crowds.


 
  

Raportti: USA:n psykologiliitto auttoi CIA:ta kiduttamaan vankeja


Britannian pedofiilieliitti:

Deep inside the British Library, on the shelves of a ‘restricted’ section off-limits to casual visitors, lies a little-known book called The Betrayal Of Youth.  
 

The 200-page tome, which I examined this week, contains a series of essays offering what it calls: ‘Radical perspectives on Childhood Sexuality, Intergenerational Sex, and the Social Oppression of Children and Young People.’

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2689379/Child-abusers-Home-Office-Amid-growing-furore-cover-paedophile-ring-heart-Westminster-expose-true-extent-scandal.html

 

Ei kommentteja: