perjantaina, heinäkuuta 03, 2015

Pridekulkueen putinviha


 Olipahan pride-kulkueessa viime lauantaina taas putinvihaa sateenkaaren värisissä julisteissa  - rakkauden juhla - samaan aikaan kun Englanti, Ranska, Israel, saudit ja USA nyt tukevat ISIS homoseksuaalien tappajia Irakissa ja saudeissa eivätkä seksuaalijärjestöt Suomessa vaadi edes Suomen  50-60-70-luvun homomurhia selvitettäväksi eivätkä kerro haastatteluissa kuinka poliisi salli valtion virallisen rasismin ja väkivallan homoja vastaan. Rasismi on virallisen valtiorasismin ja pappiskultin luomaa, satoja vuosia elitismiä, ei perussuomalaisten tai foobikkojen keksimää.
  
Miten aktivistit voivat olla sokeita CIA:n uudelle rasismille ja murhakampanjalle ja toteuttaa samalla suhteetonta naapurivihaa - Suomen historian unohtaen. 

Historian unohdus eli torjunta supomies bi-Kekkosen maanisista homovainoista ja vastustajien leimaamisesta homoiksi ruokkii nyt aivotonta CIA:n ruokkimaa sodansytytysprojektia, venäjävihaa.
 
Samat aktivistit kuuluvat homovihan lähteeseen, ev-lut kirkkoon, joka sallii yhä avoimen homovihan ja -vainon työntekijöilleen Helsingin ulkopuolella sekä homovihalahkojen (opko, lestadiolaiset, sekl ym.) laajan rahoituksen kirkollisveroistaan.  Miksi seksuaaliaktivistit suojelevat aktiivisesti vihapuheen kirkkoa, piispojen homoliittovihaa ja sen tekopyhyyttä? Miksi?

Koska vähemmistoliikkeet ovat nyt oikeistolainen projekti kulisseja värittämään ja seksuaaliaktivistit ovat alistuneet kokoomuksen ja rkp:n propagandakampanjaan monin tavoin saadakseen oikeistolaisten virkamiesten ja suomenruotsalaisten säätiöiden oikeistolaista rahoitusta.  Monivärisen korruption sateenkaarisuomi. Naisasialiikkeetkin ovat unohtaneet vasemmistolaisen ja humanistisen alkuperänsä.
    
Seksuaaliaktivismi ja feminismi on rahalla ja korruptiolla kaapattu oikeiston tekopyhän vihapolitiikan välineeksi. Fun-damentalismi.
   

Nuoret pride-ihmiset eivät edes tajua että Suomessa oli vielä 80-luvulla aito valtion homovaino ja homoklubien kielto päällä ja paljon pahemmin kokoomus-, rkp- sekä keskustapoliitikkojen ylläpitäminä kuin mitä Venäjän duuman rajoitukset nyt ovat; Venäjällä homoklubit ja homokulttuuri ovat sallittuja mutta kadulla ei saa esiintyä alakulttuurin vaatteissa, meikeissä ja leikeissä.

Ja natseja tuomitaan Venäjällä ihan järkevän lain  hengessä - samaan aikaan Suomessa kokoomuksen murhaajamiehen rasistista vihamurhaa ja 10 vuoden rasististen vitsien levittämistä ei kutsuta mediassa eikä seksuaaliaktivistien kirjoituksissa rasistiseksi eikä vihamurhaksi.

Katurajoituksia Venäjällä perustellaan ennenkaikkea yöllisen väkivallan ehkäisyn kannalta - rajoittamatta klubihauskaa - joten pientä järjen rajaa  historian unohtaneille hysteerikoille ja Amerikan terroria kannattaville homoaktivisteille vihan määrässä.  Venäjä on vanhoillinen mutta ei homovihan maa kun se kieltää CIA:n ja rasisti-saudien rahoituksen pienjärjestöiltä.

FBI:n johtaja 50-60-luvulla oli kaappihomo ja samalla laajimman homovainon käynnistäjä vakoilutiedolla kiristäjänä ja mafian tukijana: FBI yhä kieltää tämän eikä lukiossa tätä opeteta. Suomessakin suojeltiin eliittihomoja median toimesta mutta vainottiin köyhiä homoja kirkon, läkärien ja poliisin toimesta kuten on täällä 900 vuotta tehty vatikaanin homopappien toimesta.
    

Suomalainen politiikka on täynnä homo- tai bi-kaappi-ihmisiä, mikä kertoo poliittisen elämän totaalirasismista ja kirkollisesta porvarirasismista: valtaa kahmivat ihmiset toimivat vihan mukaan myötäillen pseudokristillistä valtakultturia,  kirkollista vihakultturia ja tekopyhyyttä eivätkä toimi rehellisyyden mukaan. 


Rakenteellinen korruptio, median CIA:n uutisväärennöksien toistaminen ja oikeistolaisten klaanien valta on tavallaan näkymättömissä mutta selkeällä järjellä hyvin nähtävissä. 

Köyhien puolesta ei ole muodikasta marssia mutta vähemmistöryhmistä entiset homojen vainoajat ovat kaapanneet itselleen käyttökelpoisen valevasemmiston, joka ei vastusta eliitin terroria ja sodanjulistusta mutta juhlii sateenkaarta.

Tuloerojen kasvu tietysti kasvattaa taas rasismia ja perheväkivaltaa mutta sehän ei  aktivisteja haitta kun eliitti kutsuu bileisiin avoimesti homoja.
 
Laaja yhteiskunnallinen rasismi ja perustuslain murskaaminen euroterorin ja TTIP-anarkian alle ei aktivisteja haittaa kunhan vähemmistö saa naistenlehdissä ja visailuohjelmissa nyt tilaa.  

Oikeistoeliitti on onnistunut tuhoamaan suhteellisuudentajun yhteiskunnallisesta keskustelusta ja aktivismista. Rikkaat homot nostetaan köyhille homoille hyväksynnän merkiksi: rikastu ensin ja myötäile oikeistoklaaneja niin sitten saat hyväksyntää homona.

2012 helsinkiläisen lukion kiusaama homo teki itsemurhan kokoomusrehtorin lukiossa mutta aktivistit eivät uskaltaneet puhua tästä. Miksi? Koska eliiti käski taas olla hiljaa sopivassa kohtaa eliitin kulissin pystyssäpitämiseksi. Yhteistyön hengessä.  
  
Myös 7 lehti on totaalisesti oikeistolaisen sensuurin mukaan toimiva ideologinen julkaisu ja sensuurikoneisto, joka suojelee tekopyhiä poliitikkoja, mm. kaappihomoja. 7 lehti ei ole köyhän ystävä ja julkkisten paljastaja vaikka sen valtava lukijakunta luulee lehden olevan "paljastajana" köyhien rohkea ystävä. Kun juttelee 7 lehden lukijoiden kanssa niin he selvästi luulevat että se on poliittisesti rohkea lehti. Ei ole. Se tukee oikeistolaista porvaritekopyhyyttä ja lahjontaa 100% poliittisesti säädellyllä sensuurikontrollilla. Vain eliitin vihalistalle joutuneet paljastetaan ja näpäytetään.
Declassified Pentagon Report Proves

US Helped Create ISIS

100 Beheadings So Far in 2015 and Counting… And No, It’s Not ISIS - USA & EU allies


RKP:n ja kokoomuksen israel-ystävät ja halal-kaverit saavat leikellä lapsia

 

Vauvan penis on lainsuojatonSuomessa on vielä voimassa Vatikaanin jumalanpilkkakielto
2. July 2015 - Stjórn SiðmenntarLuotan?

Pride on ilon marssi – Setan puheenjohtaja: "Luotan Juha Sipilään"

Luotan? 

Ei kommentteja: