keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2015

Raiskaajan laki - Suomen raiskauskulttuuri


  • Itä-Suomen yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen pitää Tapanilan raiskaustapauksen tuomion lievennysperusteita poikkeuksellisena.

 
On kovin outoa että feministit, vihreät, arhinmäkeläiset ja kokoomuksen retoriikkaa kannattavat eurohihhulit, laadutonta massamaahanmuuttoa kannattavat akateemisetkin lahkolaiset eivät halua nähdä, että tämä oikeudenkäynti oli outo, poikkeuksellinen ja rasistista klaania eli uskontoideologiaa suosiva maan tavan mukaisesti. 
  
 Suomessa laki ei ole sama kaikille:

 uskonnollislle lahkoille ja rikkaille annetaan hirvittäviä asioita anteeksi siinä missä tavallisille yhteisöille samoista teoista langetettaisiin kerralla joukkoväkivallasta, suunnitelmallisuudesta, kidutuksesta ja yllytyksestä kymmenille ihmisille tuomioita.

Tapaus täyttää kidutuksen ja törkeän rikoksen tuntomerkit nykyisessä lain
tulkinnassa ja jaottelussa, joukkoraiskaus julkisella paikalla suunnitelmallisesti ryhmätyönä. Myös ihmisoikeussopimusten kuin Suomen lain mukaan.


Tuomari väittää nyt pokkana helpotuksen perusteena etä some-tuomio on osa oikeusjärjestelmää
.

Jos Tuomari välittäisi somalien some-kohtelusta
tosissaan, hän ei antaisi heille erioikeuksia ja helpotuksia lisäämään kansalaisten moraalista suuttumusta.

 
Itse näen, että jokainen todistettu raiskaus on aina kidutusta ja toisen ihmisen mielenterveyden harkittua tuhoamista vakavilla seuraamuksilla. Mutta elämme nyt oikeiston unelmamaassa, korruption ja elitismin vallan alla eduskunnan eliitille tottelevaisten kansanedustajien myötäilemänä.
  
Nyt siis uskontokunnan ja vähemmistön jäsenyys  esitetään suojelevaksi tekijäksi oikeudessa kuten on sata vuotta on tekopyhä lestadiolaisuus, pappeus tai rikkaus ollut tätä elitististä etua. Papeillahan oli suoja sakkoja vastaan vielä 90-luvulla. 

Maahanmuutto on oikeistolle uusi ideologinen väline. Sen avulla oikeistoeliitti ja eliitin hännystelijät voivat väittää ettei ole olemassa Suomen kansaa, ei suomalaista kulttuuria, ei muinaishisoriaa ja modernia itsenäistä valtiota - eikä siis edes lakia rahaeliittiä vastaan. EU-jäsenyys on yksi näistä muurinmurtajista, jolla eliitti murtaa säätelyä, lakia, rajoja ja valtiota. Elitisimin päämääränä on tuhota eurooppalaiset valtiot rahanvlalan eli plutokratian tieltä Naton sodanlietsomisen avulla.
 
Kuvio on uskomaton ja suoraan Orwellin 1984 kirjasta.

On vain eliitin mielivalta ja alamiset. Tässä tanssikuviossa kaikki ns mielenkiintoiset vähemmistöt saavat strategisesti eliitiltä laittomia etuoikeuksia ja suostuvat eliitin juoksupojiksi valtion hajottajaisissa, euromyönteisiksi, eliitin kuoroksi. 
 
Demokratian saavutuksia tuhotaan. Vaikka olemme aina eläneet eliitin ohjailussa niin II maailmansota pelästytti saksalaismielisen eliitin taipumaan vasemmistolaiseen hyvinvointivaltioon ja suhteelliseen tasa-arvoon veroprogressiolle. Nyt eliitit haluaa vapautua kaikista veroista ja enemmistön vallasta.


Tämäkin tapaus on vain yksi osa eliitin terrorin ja liittovaltioprosessin uusia muotoja.

Joensuussa tuomari helpotti raiskaajan tuomiota pari vuotta sitten vedoten tuomitun korkeaan varakkuuteen ja kuinka vankilatuomio aiheuttaisi taloudellista menetystä tuomitulle.

Eli rikkaan kannattaa raiskata tuomarien suojeluksessa. Taustallahan on satojen vuosien perinne Ruotsin vallan alla, jolloin rikkaat saivat järjestelmällistä suojelua ja vapautuksia raiskaajina ja murhaajina. Lain raskas käsi on vain köyhiä alamaisia vastaan, jotta pysyisivät alamaisina ja jotta ihailisivat eliitin vapautta.
 
Kun enemmistö ja itsenäisyys, humanistisen kulttuurin kehittäminen hallitusti on halveksunnan kohde ja virkamiesten vihan kohde. 
 

 


* lisäysKun eurohihhulit puolustavat maahanmuuttajien etuoikeuksia lain ja tasavertaisuuden yli ei kyse ole inhimillisyydestä tai suvaitsevaisuudesta vaan oikeiston aloittamasta valtion purkamisesta. 

Näyttää siltä, että perussuomalaisten eliitti on nyt natokiimassaan ja konfliktiunelmissaan täysillä mukana kokoomuksen ja rkp:n maahanmuuton lisäämispolitiikan eli euroterrorin maksimomisen toimijoina.
  
   
Demokratian purkaminen liittyy suoraan enemmistön demokratian ja yleisen lain halvaksuntaan elitismin ideologiassa, lain elitistisiin tasoihin lain väärinkäytön korruptiona  ja valtion hallinnon salailuun, demokratian mitätöimiseen. 

Elitismi on tuote, jolla rahaeliitti on noukkinut mm. feminismin oikeistolaisen hajotuspolitiikan talliinsa feministeille sallitulla elitismillä. Elitismiä on lanseerattu moneen käyttöön mutta lopulta vain oikeistoeliitin vallan lisäämiseksi ja demokratian vähentämiseksi.
    
 Maahanmuuttohaittojen harkittuna lisääjänä on itsenäisen valtion hajotuspolitiikkaa,

eliitin ja pääoman etupolitiikkaa mm halpatyövoiman luomiseksi normiksi ja tietysti siihen kuuluu alatason konfliktien ja vihamielisyyksien tahallinen synnyttäminen mm. maahanmuuttajien etuoikeuksilla alatason halveksunnan lietsomiseksi mediassa. 

Varakkaat maahanmuuttoa kannattavat esitetään moraalin huipentumaksi ja köyhät, joihin iskevät kaikki maahantuonnin haittavaikutukset ja työttömyys, leimataan elitistisessä mediassa ja diskurssissa eliitin poliittisen moralismin alhaisiksi vastustajiksi. 
 
   Hajota ja hallitse. 

Eliitti ei ota pienintäkään iskua maahanamuutosta kun sekundakerrostalojen asunnot siirretään maahanmuuttajien käyttöön nostamatta halpaa valtion omaa asuntotuotantoa.

Tämä on puhdaslinjaista poliittista strategiaa,
oikeusvaltion purkamista liittovaltion ja globalisaatio-pörssin kolonisaation toimenpiteenä. 
 
Tämä elitististen ryhmien ja uskonnollisten lahkojen erityissuojelu on tietysti aina myös lakien purkamista ja yhteiskunnan sopimusten terrorisointia laajemmassa mittakaavassa kuten Talvivaara on yleisen lain toteutumisen mitätöimistä, harkittua terroria ja yleisen avuttomuuden tunteen lietsomista korkeimmalta hallitustaholta.
  

Kekkosen asettama pakkoruotsi ja satojen vuosien pakkouskonto kouluissa (oppilas ei itse saa kieltäytyä tunnustuksellisesta uskonnonopetuksesta) ovat ainutlaatuista vähemmistölle kanavoitua terroritoimintaa Euroopassa vain Suomessa.   
  
Oikeiston valitsemilla vähemmistöillä on huikeita etuisuuksia ja Kekkosen nostamat lestadiolaiset ovat  esimerkki suomalaisista elitistisistä vähemmistöistä, jotka ovat oikeiston etuoikeuksien kohteena ja oikeisto-keskustan poliittisen nostamisen välillistä taktiikkaa.

Lestadiolaiset ja muslimit saavat pakottaa ja yllyttää avoimesti vaimon pakotettuun yhdyntään ilman naisen valintaa - kun tavallisille suomalaisille siitä tulisi linnatuomioita.

  
    • Poliisiylijohtaja Mikko Paatero kertoi väärää tietoa todistajana

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ghost, tuo köyhän miehen blue oyster cult teinihevareille! hyvä blogikirjotus taas. keep it up