keskiviikkona, heinäkuuta 01, 2015

Mitä Syriza lupasi

Syriza lupasi vaalipuheissa monin sanoin selkein päämäärin:


  "Tavoitteena ei ole paluu entiseen vaan perinpohjainen muutos."Eivätkö äänestäjät, syrizan rockstarat ja eurohihhulit ympäri Eurooppaa muka tajunneet että tätä julistusta ei tehdä ilman euroeroa?

Retoriikassa ja ideologiassa on selkeät primaariset ehdot, jotka määrittävät toiminnan ja ratkaisun ehdot. Suomen perustuslaissa on premissinä ihmisarvo, hyvän elämän ehdot ja yksilön puolustaminen eliitin ahneutta vastaan.

Nyt Syriza pakittaa pelokkaan puoluejohdon pelätessä armeijan ja CIA:n vallankaappausta ja eikä toimi saamansa vaalimandaattinsa mukaisesti vaan järjestää uudet paniikkivaalit ahdistuneiden ihmisten ja pelon maassa joissa tulos on mitä sattuu. 


Tietysti selkeästä itsenisyysjulistuksesta on velvollisuus tajuta, että taistelu ja aito muutos OMILLA EHDOILLA merkitsee diktaattorin, eliitin ja ulkoisen vallan tappamista jos muutos on itsenäinen.
 
Eihän euro merkitse itsenäisyyttä jota Syriza julisti vaalien ajan primäärinä - euron pelastaminen retorisesti ilmaistiin sekundäärisenä toiveena Kreikan taloudella alisteisena ilmiönä jos retoriikan ehtojärjestyksestä ymmärrätte mitään. No, jos puheita pidetään pelkkänä retoriikkana ilman tavoitteellista ehtojärjestystä, silloin otetaan vastuu puhujilta sekä kuuliijoilta pois.

"Syrizan ehdottaessa yritys- ja omaisuusverojen nostoa troikka sanoi jyrkän ei:n: moinen kun uusliberalistien talousoppien mukaan 'dedynamisoi taloutta'." 
-Antti Kukkonen


On aivan turha odottaa valtioilta tottelvaisuutta eurojuntalle kun eurojuntta rikkoo jatkuvasti Mastrichin sopimuksia ja liitti Kreikan, Suomen ja Italian laittomasti ja sopimustenvastaisesti euroon.  Jo pelkkä Libor-skandaali on tehnyt pörssisysteemin ja pnkkiirit moraalisesti täysin yhdentekeviksi. 

Väite globaliaastion veloitteista on valhe. Kysymys on vain keinottelijoiden eli pörssisysteemin vaatimuksista saada järjettömiä voittoja tyhjästä luodusta rahasta ja vedonlyönnillä resurssien niukkuudesta.

Kapitalismi, pääoman kertymä, pörssikeinottelun salaiset säätelysysteemit ja jättikartellit pyrkivät aina tuhoamaan demokratian. Demokratia on avoin säätelysysteemi yhteisillä arvopäämäärillä kun taas eliitti pyrkii salaisiin säätelysysteemeihin murskatakseen demokratian ja yhteisesti valitut päämäärät.

EU:n ainoa sanoma on eliitille alistuminen ja kaiken jopa juridisen systeemin alistaminen eliitin voitontekosysteemille ja elistismille ilman ihmisarvoa ja yhteiskunnan kehittämistä yksilön kehityksen ja yleisen hyvinvoinnin tavoittein.


II maailmansotakin oli eliitin innokas projekti estää vapaan yrittämisen leviäminen, torjua vapaa kilpailu ja asettaa valtion tilaukset eliitin salaisiin sopimuksiin.

Nyt rikolliset tuomioita saavat pankkiirit tekevät voittoa mitättömien rangaistusten takia huumekaupalla, laittomilla kartelleilla, laittomalla pörssifiksauksella eikä rikollisia ole poistettu systeemistä vaan palkittu. Kysymys on valtaeliitin synergiasta, plutokratiasta totalitarismin kehityksessä. II ms opetukset on unohdettu ja fasistinen elitismi on vyörynyt ylitsemme, länsimaisia arvoja on nyt NSA STASI ja Amerikan teollisuusvakoilun ja yksilöiden profiloinnin diktatuuri turvattuna median korruptiolla ja propagandalla 30-luvun tyyliin sodasta eliitin toivomana vapahtajana, diktatuurin sinettinä, Orwellin skenaarion lopullisena toteuttajana.

Jos Suomi eroaa eurosta ja EU:sta (euronatosta ja valtion hajottamisesta), Suomen täytyy kieltäytyä jyrkästi monista velvoitteista joihin Katainen, Vanhanen ja Stubb ovat Suomen upottaneet, näyttää keskisormea kuten Islanti ja selkeästi vedota laittomuuksiin joilla mm. italia ja kreika liitettiin euroon.   Ennen vaaleja:

 
ja valheet
" Niin paljon puhui Syriza aikoinaan ja hiljattain. Aikoinaan, irti Natosta, vaalien alla memorandumien repimisen, yksityistämisien lopettaminen ja muita tärkeitä pointteja. Ne kaikki on Syriza laittanut mappiin Ö ja puhuu ja tekee muuta , retoriikkaa joka lähtöön, tottatosiaan. EU:sta Tsipras on alkanut puhua sen "alkuajan hienona unionina ", jota kohti hän haluaa päästä ja muuta samantyyppistä; unohtaen yli 30 vuoden raskaat kokemukseet EUssa ja sen jäsenmaissa. Irti eurosta ei todellakaan muuta yhtään mitään, mutta irti EU:sta on jo lähes kiellettyjen puheenaiheiden listalla. Kreikan kommunistinen Puolue esitti lainmukaisen ehdotuksen muotouttaa kansanäänestystä : " EI troikan sopimukselle, EI hallituksen sopimukselle (joissa molemmissa n. samat säästökuurit), mutta myös EI EU:lle ja kaikille tähänastisille laille, jotka kaventaneet oleellisesti työväen etuja ja oikeuksia. Edellisten hallitusten aikanahan laadittiin, osa ns pikalakeina, satoja lakeja, joiden avulla leikataan palkkoja ja eläkkeitä ja muuta kurjistamispolitiikkaa . Nämäkin ennen vaaleja Syriza lupasi poistaa yhdellä lailla. Yksikään ei ole poistunut ja edes puhetta tästä ei ole, vain lisää samanlaisia. Siis KKE ehdotusta, joka siis lainmakaisesti oikeus tehdä, siitä kansanäänestyksen muotoilusta, Syrizan hallitus Syrizan parlamentin puhemiehet torpedoivat seinään. " K.L. 
 "Tärkeimpiä toimia ovat olleet pankkijärjestelmän vakauttaminen, pankkivalvonnan vahvistaminen ja Euroopan vakausvälineet, eli kriisirahasto."

- Siis hetkinen. Kreikan pankit on nyt kiinni, jokainen tietää et saksan pankit on täysin mätiä, me tuskin edes tienataan kreikan lainoilla.
- eli jos oot sijoittaja, lainaaks sellasella maalle jonka pankit voi kaatua millon vaan talletuspakoon ilman että keskuspankki puuttuu asiaan?
- eli siis annaks rahas pankkiin jolla ei ole talletussuojaa vaan 100% konkkariski.
- kaiken jären mukaan jokaisen eu pankin pitäs kaatua kun ihmiset ton tajuaa. sitä en tiedä koska tajuaa.10 things they’re not telling you about the Greek crisis


EuroZone Profiteers: How German and French

Banks Helped Bankrupt Greece  • JP Morgan estimates only €15bn of €410bn total "aid" to Greece went into economy - rest to creditors. No wonder they are cross
IMF:n tutkimus ei tue leikkauksia Suomessa – Onko lääke pahempi kuin tauti?

Olemme kaikki kreikkalaisia 

”Euro on ollut hirvittävä virhe


- Keep in mind, Greek crisis started with Goldman Sachs' reprehensible and illegal profiteering

 IMF: Islanti teki oikein antaessaan pankkien ja sijoittajien kärsiä


  • Miksi Australia militarisoituu ja velkaantuu - miten Australia on kaapattu hyperkapitalismin laina-ansaan rikkaana resurssimaana? Kuten monet Afrikan maat ja nyt Suomi, kaivoksensa luovuttava Suomi  ::
    TTIP =

    TPP Grants Banks Terrifying Secret Powers 

Kun Englanti aloitti ja CIA jatkoi terroria demokratiaa vastaanWhen 28 civilians were killed in Athens, it wasn’t the Nazis who were to blame, it was the British. Ed Vulliamy and Helena Smith reveal how Churchill’s shameful decision to turn on the partisans who had fought on our side in the war sowed the...
theguardian.com|Henkilöltä Ed Vulliamyphotography kuva © Arhi , Finland


Ei kommentteja: