perjantaina, heinäkuuta 24, 2015

Krugman, Stubb ja pappi

Poliitikkojen valheet ovat terroria.

Onko kansa niin turtunutta ja tottunutta 900 vuoden ajan pappien valheisiin että suomalaiset eivät kykene olemaan poliittisia eli ajamaan omaa etuaan eliitin ylimielisyyden alla? 

  • "Krugman ihmettelee, mitä todisteita tälle väitteelle on. Suomen talous kasvui kyllä ennen kriisiä, mutta onko uskottavaa "kiittää yhteisvaluuttaa Nokia-buumista?"

    Stubb saa Krugmanin suuttumaan ja terästämään kuuloaan, aiheesta. Pyhä sota on viihdettä kun älykkö pystyy nöyryyttämään globaalisti Suomen äärioikeistoa ja ideologista taloushulluuttua Saksan ja Amerikan mielistelijänä. 

  

Italiassa kansan toiveet ovat siirtyneet papeista koomikoihin;

Beppe vaatii käyttämään Italian valtavaa velkaa EU:n muuttamiseen ja kristämiseen:

Beppe Grillo calls for nationalisation of Italian banks and exit from eurohttp://www.theguardian.com/world/2015/jul/23/beppe-grillo-calls-for-nationalisation-of-italian-banks-and-exit-from-euro
Bloomberg!

RKP:n äärioikeistolaiset kopiopuolueet kokoomus ja perussuomalaiset ovat herättäneet pyhää vihaa kansainvälisissä teoreetikoissa. Tämä on hauskaa kaiken karmeuden keskellä.
Video
Is the Euro Membership Preventing Finland from Thriving?


Adam Smith Institute Senior Fellow Lars Christensen examines Finland’s economy and their Euro membership. He speaks with Bloomberg’s Alix Steel and Joe Weisenthal on “What’d You Miss?” (Source: Bloomberg)

http://www.bloomberg.com/news/videos/2015-07-23/is-the-euro-membership-preventing-finland-from-thriving-


III  29.7. tulee Areenalle - tärkein ja selkein dokumentti uusliberalismin talouskaaoksesta:
Ulkolinja: Taloustieteilijöiden totuudet 

  • 58 min
Kun politiikkaa tehdään tiukasti kansantaloustieteiden oppien mukaan, päätökset voivat tehdä kipeää. John Keynes vaati elvytystä 1930-luvulla, Milton Friedman vannoi liberalismin nimeen 1970-luvulla. Mihin uskomme nyt?


 #finland #austerity #krugman #europol #thisisacoup #eu #euro #greece #demarit #vasemmisto #oikeisto

Ei kommentteja: