lauantaina, heinäkuuta 18, 2015

Miksi Soini saa valehdella ilman moraalia

 lue myös


Soinikin saa tehdä mitä tahansa
 
vaikka on "vastarinta"-populismin kuningas 

- koska ihmiset ovat korottaneet hänetkin jumalaksi, isähahmoksi, joka saa tehdä mitä tahansa mielivaltaisena patriarkkana kirkon ja aateliskulttuurin perinteiden mukaisesti, "Tärkeintä on puolueen etu, Älkää hajottako puoluetta". 

Ihmiset ovathuumaantuneet perususomalaisten roisista kielenkäytöstä "rohkeutena" eivätkä tajua tukevansa RKP:n oikeistopolitiikkaa ja elitismiä tukevaa kultti-puoluetta, jonka johtaja ihailee sekä tottelee paavia.

Nyt perussuomalaiset ajavat europolitiikkaa, minkä tarkoitus on tukea vain Saksan pankkeja ja laina-ansoja tuhoamaan kansallisvaltiot Euroopasta. Plutokratia kohti diktatuuria ja euroarmeijaa ja uusia eurosotia Afganistanin, Jugoslavian ja Kiovan kaaoksen jatkoksi. 

Tämä sokeus, fanatismi ja alamaiskulttuuri on tuotettu kirkkokulttuurilla: kuningas on ollut kakkosjumala ja Kekkonen nosti kirkon kainaloonsa juuri tätä Vatikaanin kulttimanipulaatiota korostakseen. Alamaiset kuvittelevat yhä että eliitti toimii yhteistyössä Jumalan kanssa koska "Suomi on kristitty". Suggestiota, manipulaatiota ja historian vääristelyä, aatelisterrorin ja kolonisaation unohdusta, oman kulttuurin unohdus, tietämättömyys humanismin ja järjen vaatimuksista.


Perussuomalaisten naamiot on riisuttu

Perussuomalaisten naamiot on riisuttu ja naamioitten taka on tulleet esille todelliset kasvot mitä he todella edustavat. 

"Uutinen oli jo keväällä kun silloinen pääministeri Alexander Stubb lausui televisioidulla eduskunnan kyselytunnilla seuraavat sanat: OLEMME LUOVUTTANEET RAHAPOLIITTISEN PÄÄTÖSVALLAN BRYSSELIIN. Silloin se ei ollut yhdenkään suomalaismedian mielestä uutinen, vaikka se oli kovin uutinen ennen vaaleja" - Sanden blogi
"Euroeliitin kesäteatteri peittelee suurta kuvioita" 

Ilatasanomien toimittajat ensimmäistä kertaa totuuden perässä eurohuijauksen performanssista:


Viisi satua Kreikka-tilanteesta ja totuus niistä

 
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015071720052630_ul.shtml

 Isän pikajuna 

 Stubb valehteli Suomen Kreikka-kannasta

Hallitusohjelman kohta ristiriidassa perustuslain kanssa


Perustuslakiasiantuntijan mukaan Sipilän hallitusohjelmassa on kuollut kirjain.
 


   Stubbin puheet Kreikan euroerosta ihmetyttävät:

       "Sanoi tiedotustilaisuudessa kirkkain silmin"
Kapinajohtaja KreikassaAmerikkalaistutkija:

Suomen media on Soinin edessä nolo ja hampaaton1 kommentti:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

No jaa, Soinin tilalle voi huoletta vaihtaa lähes minkä tahansa muun kansanedustajan nimen, kunhan kaivaa joissakin tapauksissa hiukan eri lehtileikkeet todisteiksi.