sunnuntaina, heinäkuuta 05, 2015

Kirkkohallitus kielsi torstaina uskonpuhdistuksen Suomesta Vatikaanin mieliksi


"Kirkkohallitus kieltää termin uskonpuhdistus jotta ei loukkaisi Vatikaania"


Syy uskonpuhdistus-sanan kieltoon on nyt naurettavan väärä ja Vatikaanin mainetta poliittisesti nostava ja historiaa väärentävä ev-lut valtionkirkon muuntaessa oppiaan monella tasolla takaisin Vatikaanille kelpaavaksi "ekumeniaan" vedoten  mutta tosiasia on se, että ensimmäistä uskonpuhdistustakaan ei Suomessa tehty, tehtiin vain uskonkiristys ja kirkon omaisuuden siirto kuninkaalle, Turun tuomiokirkon kultainen katto oli huomattava verosaalis kuninkaalle. Ulkoisia muutoksia tehtiin rituaalikielen vaihtamisessa paikalliseen kieleen mutta pappiskulttia ja pakkouskontoa ei muutettu vaan kiristettiin. 
  
Ruotsin emomaa-alueella tapettiin ainakin 3500 noitaa uskonkiristyksen jälkeen. Vasta 70-luvulla Suomen ev-lut kirkossa pohdittiin ja opetettiin vakavasti Vatikaanista vapaata protestantismia vasemmiston avaaman maailmankuvan ansiosta mutta 1989 lähtien sitä protestantismia on purettu pois poliittisesti Vatikaanin sanelemaan "ekumeniaan" vedoten. 


Arkijärjelläkin tavallinen ihminen, joka ei tiedä kirkkohistoriasta mitään, ymmärtää että kirkkohallituksen eli Suomen valtionkirkon inkvisitio harrastaa nyt kovaa oikeistolaista politiikkaa ja keskittää kirkon opillisen ja muodollisen muokkaamisen Vatikaanin alaisuuteen.

Protestantit olivat alunperin Vatikaania vastaan ja puhdistivat uskontoa pois vatikaanin korruptiosta ja hierarkiasta. Tämä tuo alleviivaavasti nyt esille sen että Ev-lut Valtionkirkko ei ole protestanttinen kirkko vaan pikkuvatikaani ja suomalaisen oikeiston uuskolonisaatiossa mukana murentamassa kaikkia itsenäisyyden rippeitä. 

Valtionkirkko on kaukana humanismista Vatikaanin magiaa korostavana lahkona ja sotilaspappien avulla kenraalien valtaa ja Afganistanin ym Naton hyökkäyssotien uskottavuutta pönkittävänä uskonnon manipulaattoirna.  
  
Valtionkirkko on aina ollut eliitin ase ja hierarkian selkäranka vaikka 70-luvulla tapahtuikin protestanttisen teologian syntymistä Suomessa ja ev-lut kirkossa vasemmiston luoman uuden humanistisen maailmankuvan ansiosta. 

Kun nyt sanotaan että "ekumenia ei tätä edellytä" niin todellisuudessa kirkkohallitus ja piispainkokous käyttää juuri "ekumeniaa" hyvin vatikaanimieliseen politiikkaan ja kirkon politisoimiseen ällistyttävän taantuneella tavalla.

Vuosien ajan ja sadan miljoonan euron voimin. Kirkosta jotenkuten kiinnostuneet eivät näytä ymmärtävän tai siis eivät halua ymmärtää kuinka kovaa peliä Vatikaanin valtaa kasvattavat poliittiset fundamentalistit, korkeakirkolliset kirkkohalituksessa ja kirkolliskokouksessa pelaavat. 


Valtionkirkon valtapolitiikka on lisäksi lahkoystävällinen. Kirkollisveron maksajat ja valtion verohelpotuksilla rahoitetaan ja nostetaan arvovallalla myös kovan linjan lahkoja Suomessa.

  • Kirkon jäsenillä ei ole ymmärrystä kirkon olemuksen kovasta poliittisesta ytimestä eliitin satojen vuosien kolonisaatiopelissä koska ihmiset eivät tiedä, että 1940-luvullakin entinen kuninkaan hyökkäyssotien kirkko piispoineen juoksi eliitin verisissä leikeissä ja allekirjoitti natsien kanssa kirjallisen sopimuksen natisen oppien ja rotuopin mukaisesta valtionkirkosta Suomessa. Sisällissodassakin piispat ja tuomiokapitulit pakottivat nuoret papit siunaamaan fasistien jokkomurhia paikan päällä veren lentäessä ympäri Suomen.

    Vallan keskittäminen eliitille vaatii uskonnollista suggestiota, ohjattua suggestiosysteemiä.
  
Aivan kuin piispoille olisi kerrottu taas selkeästi eliitin suunnitelmat, nyt 80-luvulla että Suomesta kuoritaan demokratia pois uusliberalismin ja elitisimin avulla ja kirkko saa taasen feodaalivaltaa Amerikan ja Naton kolonisaation avulla. Ehkä on todella kerrottukin. 
 

Herätkää vanhaan kolonisaation kirkkopolitiikkaan uusliberalismin kulisseissa.

Tämä on Suomi oikeistohallituksen jyrätessä oikeistokirkon tuella uskonnollisten piirien nostaman pääministerin tuhotessa pohjoismaista mallia.

Kuinka kauan aijot valehdella itsellesi, jos kuulut kirkkoon ja kutsut itseäsi sivistyneeksi?
 

 

  •   Ev-lut kirkko on todellakin muuntanut ehtoollisopinkin roomalais-katolisen kirkon teoelogian kukaiseksi: nyt käytössä on uskomus että ehtoollisvälineet muuttuvat transsubstantaatiossa aidosti Jeesuksen lihaksi ja verekis ja työntekijöitä pakotetaan syömään ja juomaan ehtoollisen ylijäämät pois kun aikaisemmin 60-70-luvulta 2011 saakka se oli protestanttisen teologian mukaisesti kiellettyä taikauskoa, Vatikaanin torjuttavaa magiauskoa. 


 


Stop Applauding the Pope:
A Word on the Misguided Praise from Progressives 


 

Pope Francis a liberal free thinker? Don’t kid yourself


Vatikaani ja kirkko on jäänyt keskiajale, se on keskiajan terrori yksilöä kohtaanruhtinaiden feodaalimielivallan puolestaThe modus operandi of imperialist propaganda

 Maksimaalinen propaganda paavin avulla demokratiaa vastaanEi kommentteja: