sunnuntaina, heinäkuuta 26, 2015

Onko Italia vasemmiston ja humanistien uusi toivo


 
Italian talous on valtavan mediasalailun alla euroshown sensuurisodassa liittovaltiota rakennettaessa katastrofeilla ja väärällä julkisella "toiveella" "euroidentiteetistä" europankkien ja aatelisten omistaman London Cityn veronkiertoterrorin jatkamiseksi.  Hajota ja hallitse. Puhu sivistyksen sanoja fasistisen vallan pönkittämiseksi. 
     
Ainakin 1000 miljardin vaje Italian eläkekassoissa, jotka mafia ja eliittisuvut ovat kaapanneet itselleen eri keinoin mm eliitin veronkierrolla ja kaappaussijoituksilla. Suomi nyt kohta  EVM-maksajana suomalaisen eliitin Saksaan liittymisfantasian ansiosta.  
    
 
Italia on kuitenkin ollut vahva vasemmistolainen maa, jonka humanismin ja poliittisen muutoksen kuitenkin äärioikeisto, Nato, CIA ja Vatikaani suoraan mafiaa ja terrori-iskuja tukemalla murskasi heti II  ms:n jälkeen. Suunnitelmallisella oikeistoterrorilla. Murhilla, lahjonnalla, vasemmistolaisten työelämän tuhoamisella kuten Suomessa Supo "turvallisuusselvityksillä työnantajille", mafian vapaalla toiminnalla, eliitin veronkierrolla, uhkailulla, valtamedian todellisuustajun vääristelyllä, valheilla ja mediakarakteerimurhilla sekä tietysti soluttautujilla vasemmistolaisiin järjestöihin järjettömien riitojen tuottajina.  

Aldo Moron tosi murha oli CIA:n ja Naton operaatio, ei jonkun kommunistiryhmän teko. Eliitin oikeistoterroristit ja fasistit kasasivat hulluista ja huumeaddikteista ryhmän, jota johti tietysti CIA:n kouluttama mies Naton rahoittamana.   
 
Euroopan historia on euromediassa täysin väärennetty jotta oikeiston fasistinen tausta ei olisi ihmisillä selvillä.Pakkomaahanmuutolla yritetään tuhota valtioiden rajoja kuten  EU:n takaamilla laina-ansoilla: vain pankit pelastetaan jälkipelissä, suunnitellusti.
 
Nyt Italiassa on taas selkeä vasemmistolainen kapina ja nousu.


Beppe julistaa taktista taloussotaa eurojuntan talousterroria ja valheita vastaan: Italian velkaa voisi käyttää aseena ja kiristysvälineenä eurotuhoa pelkääviä europankkeja ja euroeliittiä vastaan. 
 
Saksalaiset virkamiehet väärensivät Italian taseen, jotta Italia saatiin eurovelka-ansaan ja eliitin veronkierto uusille kierroksille. Tämä on huikea skandaali josta valtamedia on hiljaa.

Euroterrorin aakkoset ja todisteet. 
 

 II

Syrizan toimintaa analysoitaessa on ensin huomattava, että Tsipraksen puheet muuttuivat selvästi eli hän petti äänestäjänsä ja vasemiston linjaukset. Nyt Syriza on kaaoksen vallassa koska kun luottamuksen kohde muuttaakin puheitaan on psykologinen shokki lamaannuttava.
 
Aivan kuten lapset yrittävät tavallisesti syyllistää itseään väkivaltiasen äidin suhteen ja selittää äidin pahuuden pois. 

Tietysti Tsipraksen junnaava viivyttely neuvotteluissa eurojuntan pussiin oli taktinen virhe puolueelta suostua siihen mutta näin eurojuntta sai tämänhetkistä kaaosvoimaa, krisitysvoimaa ja resursseja pois Syrizan poliittisesta toiminnasta.Beppe Grillo calls for nationalisation of Italian banks and exit from euro

Five Star Movement’s populist leader compares Greek bailout talks to ‘explicit nazism’ and says Italy must use its €2tn debt as leverage against Germany

Beppe: Nationalize Banks to Throw Off 'Anti-Democratic Straitjacket' of Eurozone


 
ja Kreikka

Meet The Latest Rising Greek Political Star Who Says No To Austerity

Zoe Konstantopoulou has twice rejected financial reforms proposed by the prime minister.
Suomen valtion itsenäisyyden ja etujen tuhoaminen Saksaan liittämisen ideologian tähden - kuten 1918 ja 1939.

Oletko hereillä  - keinoista ja valheista?

Professorien mielestä euromaat kohtelevat Kreikkaa kuin siirtomaata – ja se on ennenkuulumatonta


- Suomalaisten oikeustieteilijöiden mukaan demokratia ja ihmisoikeudet ovat jääneet talouskurin jalkoihin
What’s happening

to Finland’s economy?


Oikeistoterrorin määrä ja historia on ymmärrettävä joka tasolla jotta euroterrorin päämäärätietoisuuden voi tajuta saman eliitin keinogalleriana vallankaappauksessa.


Ihmiset alkavat heräillä ja puhua kuten me eurovastaiset yli kymmenen vuotta sittenKreikan tukipaketteja ei tarkoitettukaan Kreikan vaan Kreikkaa lainoittaneiden pankkien pelastamiseksi.
        vastavalkea.fi| Henkilöltä Tapio Kuosma


- Taloustieteen tohtori Giánis Varoufákis on kuvannut luottojen antamista maksukyvyttömäksi tiedetylle Kreikalle rikokseksi ihmisyyttä vastaan (”In this position, to give the most bankrupt of any state the biggest credit in history, like third class corrupt bankers, was a crime against humanity”).^^
 

Ei kommentteja: