tiistaina, heinäkuuta 28, 2015

Oikeisto käyttää maahanmuuttoa hyvinvointivaltion tuhoamiseenPerussuomalaiset ja vasemmistoliitto auraavat oikeistolle yhteiskunnan tuhoamista uskollisina eurojuntalle ja verorahoilla pelastetuille pörssi-keinottelijoille, pankkiireille.
   
Eliitille innokas maahanmuuton ja samalla harkittu rasismin konfliktien lisääminen on taktinen ase suomalaisen kurjistamisen konfliktin, tuloerojen, alipalkkauksen, "kuntouttavan" pakkotyön (vain natiiveille) ja köyhdyttämisen lisäämiseksi, poliittisen tietämättömyyden käyttämiseksi, valtion asuntotuotannon estämiseksi ja tietysti armeijan natottamiseksi taktisella turvattomuudella eliitin suurimpana rakkautena "turvallisuuspolitiikassa" ja demokratian häivyttämisessä.
     

Kokoomus ja Rkp julistavat, että "meillä on varaa ottaa maahanmuuttajia"


    ja samalla tuhotaan pohjoismaista mallia,

tuhotaan lasten päivähoitoa, koulutusta, tiedetutkimusta, vanhusten ja köyhien vapisevaa sosiaaliturvaa ja lisätään eliitin veronkiertoa sekä suurfirmojen tukiaisia samalla kun nuoria lukitaan yksityisiin vankiloihin ns "lastenkoteihin", lisätään tuloeroja laajalla korruptiolla verovälttelyllä, valtionyhtiöt kielletään vaikka valtio ei voi nousta pohjoismaiseksi malliksi taaskaan ilman omaa sääntelyä, veroprogressiota ja omaa tullia.  

Maahanmuuttajien ottaminen ei lopeta EU:n ja dollari-imperialismin terroria Afrikassa ja Etelä-Euroopassa. Eikä Suomi ole turvassa vaan kaaos lisääntyy oikeistolaisen yhteiskuntaterrorin alla. 
   

 SDP siis väittää samaa kuin rkp-kokoomus

että uskonnon / "kulttuurin" perusteella maahanmuuttaja saa kieltäytyä noudattamasta lakia ja olla eri lain/"kulttuurin" alla kuin normisuomalainen. Monikulttuurisuus poikkeusoikeuksina.

Tämä on uskomatonta humanismin vääristelyä kuten on oikeistolainen pakkouskonto kouluissa, jonka takia mm muslimitytöt pakotetaan kuuntelemaan fundisopetusta "nainen on alisteinen miehelle". Verorahoilla fundamentalismia ja ihmisoikeussopimusten halveksuntaa kouluaineena. Retoriikka tekee nyt uskomatonta spiniä kun eliitti on innostunut tuhoamaan humanismin edellytyksiä, Suomen taloutta ja sosiaaliturvaa kaikilla keinoilla EKP:n ja EVM:n rahoittamisessa ja - samalla halpatyövoiman sekä siirtotyöttömien vyöryllä pörssivoittojen kasvaessa eliitille.


 II

Maahanmuuttajat maksavat n. 5000 miljoonaa e vuosittain pois kantasuomalaisilta tässä tilanteessa, tätä on turha kieltää; eliitti taasen tuhoaa valtiota ja sen yhteiskuntamallia 40 miljardin euron veronkierrolla ja verohelpotuksilla tätä ihannoitua pohjoismaista mallia eli hyvinvointivaltiota terrorisoiden myös Saksan eduille säädetyn eurovaluutan hurjalla tuhovoimalla ilman itseänäisen valtion oman valuutan ja tullin sääntelyä.

  
Libyan ja Afrikan kehityspankin sekä Irakin tuhoamista esitetään mediassa sivistyksen voittona mutta se on aiheuttanut kymmenien miljoonien ihmisten toivottoman vaelluksen ja köyhtymisen Amerikan ja Ranskan jatkaessa median salaamia iskuja Afrikkaan. Punainen risti ym esiintyvät läntisinä hyväntekijöinä Afrikassa mutta imperialismi ja Afrikan ryöstäminen jatkuu EU:n ja vasemmistoliitonkin valintana uusliberalistisen ja amerikkalaisen EU:n fasistisena Africom-projektina, pankkiirien imperalismina.  

EU on eliitin pörssi-ideologiana valtion tuhoamista ja on varsin tekopyhää marssia suvaitsevaisuuden puolesta kun marssii samalla EU:n tuhoamisprojektin ja köyhien eurooppalaisten köyhdyttämisen puolesta. Perussuomalaisetkin ovat nyt tekopyhästi kannattamassa Amerikan Naton invaasiota myös Suomeen kuten ovat nyt vaalilupauksensa polttaen euroterroria ja elitismiä hallituksessa edistämässä. 

  • Moraalisella paheksunnalla ja hyväntahdonilmauksilla Afrikan kurjistamista ja Naton Africom-sotaa tukevat euromoralistit nostavat nyt maahanmuuttajat moraaliseksi vaatimukseksi, eliitin ryöstöretken siunaamiseksi ja kaaoksen mahdollistamiseksi "terroristeja" eli köyhiä maita vastaan CIA:n ja NSA:n terrorismilla.

    Supereliitti pumppaa rahat pois Euroopasta "globalisaatio"-retoriikalla eli ideologisesti luodulla velvoitteella ja Kiina on saanut rikastua tiukalla sääntelyllä - mikä on euromailta kielletty - samalla kun Euroopan maat on velvoitettu uusliberalismilla pörssieliitin toimesta ulkoistamaan eli siirtämään teollisuuden Aasiaan paljon saastuttavampana vihreiden hoitaessa selustaa suunnattomilla valheilla Euroopan puhdistamisesta saasteista. 


    Erkki Toivanen onkin vetänyt faktat pöydälle fundamentalistien suvaitsemisesta 2007:  
Nyt Suomen köyhät laitetaan maksamaan rikkaiden pörssielitistien ajamaa kolonisaatiokaaosta Afrikassa ja Euroopassa, sitä vanhaa imperialismia uusissa muodoissa terrorismi-propagandan synnyttämisen mekanismeilla ja suvaitsevaisuuden rasvalla.

Ja kaaosta lisätään Suomessa. Tämä on vallankaappaus retorisilla väärennöksillä, humanistisen retoriikan kaappauksella ja kehittymässä olleiden eurooppalaisten arvojen tuhoamista tekopyhällä maahanmuuttajien säälimisellä/paheksunnalla nato-dollari-politiikan keihään kärkenä, omantunnon kaappaamisena.

Dollari-imperialismin kaaoksen syistä ja uusista keinoista ei puhuta.

Imperialismia, pakolaisia ja sotaa eliitin saneleman valehumanismin krokotiilin kyynelillä.

Kaaoksen aiheuttajat saavat määrätä tahdin ja tuhon vaiheet - tämä on euroideologian ydin.  

Et voi tukea eliitin eurokaaosta, naton terroria, EU:n tukemaa dollari-imperialismia, eliitin uusliberalismia, eurokorruptiota, rikollisten pankkiirien tuomitsemattomuutta - ja samalla itkeä maahanmuuttajien puolesta.

  • EU:n kannattajat ovat luomassa diktatuuria, militarismia, laina-ansoja, epätasa-arvoa, kansalaisten laitonta vakoilua, päätösten salailua, TTIP-diktatuurin salailua, demokratian lakkauttamista liittovaltioprosessissa,  tuloerojen lisäämistä, rikkaiden veronkiertoa, pörssirikollisten ja petospankkirien suojelua, kurjuuden nostamaa rasismia, natsien aseistamista Kiovassa, Naton Africomin kuolemanpartioita Afrikassa - ja sitten moralismia ja tekopyhyyttä riittää kun marssivat maahanmuuton puolesta.

Oulu paikkaa budjettia vanhusten kustannuksella
     III


Poliisilta ja verohallinnolta poistetaan taas lisää veronkiertoa paljastavia työntekijöitä katastrofaalinen määrä. Eliitit bilettää ja avaa rajoja eikä valtio lisää valtion valvomaan asuntotuontoakaan gryndereiden juhliessa Helsingin seudulla maahanmuutajien nostaessa homeisen asuntokannan vuokria. 

Suomalaisten kasvava köyhyys merkitsee kauhua, ahdistusta,  muukalaisvihaa ja tuskaa. Ristiriitoja, konflikteja kun eliitin laittomuuksia, pörssin keinotteluterroria ja sotapolitiikkaa ei mediassa tuoda esille valtion alasajon vaatimusten vyöryssä.

Nyt valtion ensisijaiseksi tehtäväksi oikeiston diskurssissa osoitetaan rajojen avaamista ja verorahojen käyttämistä kuille kuin kansalaisille, oikeiston imeprialismin uhrien vastaanottamiseen jotta dollari-imperialismi voisi jatkua.

Olli Immosen äärioikeistolainen tyyli kohutekstissä ja hänen puolueensa EU:n diktatuurin puolelle romahtaminen Soinin Vatikaanin ohjaamana elitistisenä monoeuroopan unelmana Naton "varmistamana" on tietysti uskomaton umpisolmu ja rkp-kokoomuksen uuden sisarpuolueen kikkakakkonen, jota tavallisten mietopersulaisten on vaikea käsittää kokonaiskuvassa oikeistolaisen Soinin tuhansien valheiden jäljiltä.  
  
  
IV

Psykohistoriamme umpisolmut

ja eliitin tekopyhyyden keinot lietsoa "epäpoliittisia" konflikteja: Rasismin historian taustalla pitkäaikainen suomenruotsalaisten rasismi suomalaisia vastaaan ja samaistuminen "ruotsalaiseen" aatelistoon ja elitismiin uskonnollisella metafysiikalla, kansan hallintaa moralismilla:

    " - Rasistijahti on todellakin jonkinlaista nykyajan noitavainoa ja -oikeudenkäyntiä. "Rasismiin" voidaan mahduttaa kaikki kuvitteellinen pahuus.

  Rasistissa ei voi olla mitään hyvää, vaan aivan kaikki on pahaa. Kuten noitakin, rasisti on myynyt koko sielunsa pimeyden voimille. "Rasisti!"-huutoja kuuluu. Inkvisition mielestä rasisti on täynnä pelkkää vihaa. Rasistin vihan kohteena ovat kaikki muut kulttuurit, vain oma kansa on rasistille arvokas. Rasistit ovat natseja. He palvovat Hitleriä, diktaattoria, jota kukaan kunnon ihminen ei koskaan ole palvonut.

    Hetkinen. Eikö? Jokin näissä inkvisition pelaamissa hyvän ja pahan pelikorteissa ei oikein natsaa.
    Tokihan me kaikki olemme kansana  olleet kautta historian kovasti saksalaismielisiä, ja itsenäistymisen jälkeen selvästi saksalaishakuisiakin. Jopa niin, että 30-luvulla fasismi meilläkin sai kannatusta ja "kommunisti!"-huudosta tuli silloinen kaiken pahuuden leimakyltti.

    Sodanjälkeisessä YYA-Suomessa vastaavasti vaiennettiin kaikki ne jotka uhkasivat paljastaa luottamuspolitiikan valheellisuuden. Kommunistivainojen ajan kelkat olivat kääntyneet päinvastaiseen suuntaan, mutta hanki oli kovaa ja kannatti. "Neuvostovastaisuus" - huutamalla keskustelu hiljaiseksi.  "

    http://alkonkassalla.blogspot.fi/2015/07/monikultturismi-ilmiantokulttuurissa.html


Eliitin hysterian keinot.
Terrorisminvastainen sota ja pörssieliitin määrittelemä globalisaatio on suurinta rasismia.


In this video  Max Keiser and Stacy Herbert discuss the business model of the war on terror. Max interviews former CIA agent and open source advocate, Robert David Steele, about false flag attacks and moral hazard.       V     Linkit ja viitteet

Rikkaita maahanmuutto ei lyö, tavallisia alemman tason kansalaisia se lyö;
Moraalittomat klaanit vaativat alamaisilta moraalia. 
Nyt se on tutkittu:

Rikkaiden lasten "lasilattia" takaa hyvät tulot vähän tyhmemmillekin

Pankit eivät kanna riskejä,

joten sinä kannat
Oikeistolaisten pyhä sota - todellinen äärioikeisto on USA-saksalaisen euro-Naton kannattajajoukko "eurooppalaisen identiteetin nimissä"


"The War is Worth Waging":

Afghanistan's Vast Reserves of Minerals and Natural Gas
 - The war on Afghanistan is a profit driven "resource war". 

US Soldier: “The Real Terrorist Was Me And The Real Terrorism Is This Occupation”


Naton monikultturalismia


Opium Production Hits Record High In Afghanistan

EU mukana pakolaisten ja kaaoksen tuottamisessa; Rajojen tuhoajat ja suuryritysten armeijat - punainen risti ym toimivat imperialismin suojakulissina "länsimaisesta hyväntahtoisuudesta"Sharia-tuomioistuimet valtion valvonnan ulkopuolella Ruotsin sisällä

Ex-muslimen Mona Walter: ”Vänsterpolitiker spelar dumma”


Eliitin innostus multikulturalismiin ja sääntelemättömyyteen humanistista valtiota vastaan - eliitin, suuryhtiöiden ja kirkon perinteet alamaisfeodalismissaVain muutama kansanedustaja vastustaa imperialismin kolonisaatiota, muut ovat tuhoamassa demokratiaa ja kansalaisten valtiota.

Suomen armeija ja supo teollisuusvakoilijoiden avustajina


How the NSA Is a Servant of Corporate PowerEliitti juhlii ja rikastuu ja paheksuu köyhien ongelmia

What's the U.S. Role In the Greek Crisis?


 
Mielenosoitus perussuomalaisten puheita vastaan ei vastusta EU:n ja Amerikan terroria ja imperialismia Afrikassa, Libyassa, Irakissa, Afganistanissa ja Syyriassa eikä vastusta CIA:n toiminnan tuloksia Kreikassa ja Suomessa - mutta hyvänuskonmarssi luo tietämättömille fantasiaa hyvän tahtomisesta. 

Tietämättömät ja pelon rajaamat ovat eliitin talutusnuorassa. 


"Meillä on unelma – Mielenosoitus monikulttuurisen ja avoimen Suomen puolesta

 Kansalaistori paikkakunnalla Helsinki"


Falsifying History on Behalf Of Agendas;

“US Civil War was about Money not Slavery”


EU julistaa fasismia ja sinä etsit omalle tunnollesi rauhoitetta väittämällä olevasi sivistynyt maltillisen europuolueen äänestäjä
Pakolaisten lähde on läntinen fasismi, USA & EU yhdessä

The March to War:

Fighting ISIL is a Smokescreen for US Mobilization against Syria, Iran


Suomalainen eliitin terrori köyhiä vastaan, tosi perinteitä elitismin vallassa - paluu 50 ja jopa 30-luvulleoikeiston epähumaanin elitismin keinoilla

" Lisäksi kun puhutaan lapsiköyhyydestä niin kannattaa huomioida huostaanottojen lisääntyminen. Lue Kansan ääneen (nro 1/2015) asiasta kirjoittamani artikkeli klikkaamalla tästä. 
Alaluokkaan on kautta aikojen kohdistettu erilaista kontrollointia. Pelkkä kontrollointi kuitenkin vain lisää vihaa ja katkeruutta. Asiat tulisi ratkaista ihmisoikeuksia kunnioittaen ja faktatietoon perustuen.
 
Esimerkkejä "alaluokan" kontrollista ovat natsien keskitysleirit, lastensuojelu, romanien sorto ja erilaiset työleirit sekä tänä päivänä työttömien aktivointi. Saksan asevelimaa Suomen työleirihistoriasta kertoo myös mm. kirja "Valvojana naisten erityistyöleirillä".

   Lue - YLEN uutinen klikkaamalla tästä. "
http://www.herranterttu.net/2015/07/suomi-on-natsi-paikka-vahaosaisille.html

Kolonisaatio pakolaisten takana ja Suomi EU:n ja Amerian kolonisaatiota tukemassa

1 kommentti:

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...


Psykohistoriamme umpisolmut

ja eliitin tekopyhyyden keinot lietsoa "epäpoliittisia" konflikteja: Rasimsin historian taustalla pitkäaikainen suomenruotsalaisten rasismi suomalaisia vastaaan ja samaistuminen "ruotsalaiseen" aatelistoon ja elitismiin uskonnollisella metafysiikalla, kansan hallintaa moralismilla:


" Rasistijahti on todellakin jonkinlaista nykyajan noitavainoa ja -oikeudenkäyntiä.

"Rasismiin" voidaan mahduttaa kaikki kuvitteellinen pahuus. Rasistissa ei voi olla mitään hyvää, vaan aivan kaikki on pahaa. Kuten noitakin, rasisti on myynyt koko sielunsa pimeyden voimille. "Rasisti!"-huutoja kuuluu. Inkvisition mielestä rasisti on täynnä pelkkää vihaa. Rasistin vihan kohteena ovat kaikki muut kulttuurit, vain oma kansa on rasistille arvokas. Rasistit ovat natseja. He palvovat Hitleriä, diktaattoria, jota kukaan kunnon ihminen ei koskaan ole palvonut.

Hetkinen. Eikö? Jokin näissä inkvisition pelaamissa hyvän ja pahan pelikorteissa ei oikein natsaa.

Tokihan me kaikki olemme kansana olleet kautta historian kovasti saksalaismielisiä, ja itsenäistymisen jälkeen selvästi saksalaishakuisiakin. Jopa niin, että 30-luvulla fasismi meilläkin sai kannatusta ja "kommunisti!"-huudosta tuli silloinen kaiken pahuuden leimakyltti.

Sodanjälkeisessä YYA-Suomessa vastaavasti vaiennettiin kaikki ne jotka uhkasivat paljastaa luottamuspolitiikan valheellisuuden. Kommunistivainojen ajan kelkat olivat kääntyneet päinvastaiseen suuntaan, mutta hanki oli kovaa ja kannatti. "Neuvostovastaisuus" - huutamalla keskustelu hiljaiseksi. "

http://alkonkassalla.blogspot.fi/2015/07/monikultturismi-ilmiantokulttuurissa.html


Eliitin hysterian keinot.