torstaina, joulukuuta 01, 2016

Amerikan vaalien peruutus - kohti sisällissotaa

*päivitetty 


Ajavat tahallaan USA:ta sisällissotaan, myös Jill Stein vain Hillaryn pettymystä spekuloivilla alueilla

" ... there is a chance that the electoral votes from those three states wouldn’t be counted leaving neither candidate with the required electoral votes to win the presidency (electoral count would be Trump 260 versus Hillary 232). If the electoral college process fails to select a President then the election would be left in the hands of Congress to decide." 

Onko Trump nyt kumousyrityksen kohteena?

Siitä tulisi rumaa jälkeä. 

Obmahan kehoitti lainvastaisesti laittomia siirtolaisia äänestämään vaaleissa ja ihmeesti vaalivirkailijat olivat laittomuuden puolella. 

Yksikään suomalainen toimittaja ei ärsyyntynyt Obaman vaalivilppikehotuksesta.


Amerikan hyökkäyssotia puolustava massamedia selvästi ajaa Niinistön ja stubbin Suomessa mainostamaa salaseurasuvun Bushien lobbaamaa Uutta maailmanjärjestystä, jossa salaiset organistatiot kuten Bilderberg ja trilateralinen komissio muodostaisivat salaisilla perusteilla Obaman ja YK:n haaveilemaa maailmanhallitusta valtioiden lopettamisena ja pankkien vallan laajentamisena.

Trumpin huikeat linjaukset keinottelukapitalismin lopettamiseksi


This hasn't turned out well for other Presidents.
TRUTHKINGS.COM
Roomalaisen imperialismin ja Vatikaanin kolonisaatiofasismin edustajat ja natottajat, globalistit, oligarkki-pankkikeskusten palvelijat, aikovat vieläkin käydä Trumpin kimppuun. Voitte arvata miten ruohonjuuritaso tulee reagoimaan.

Next month, Donald J. Trump, with hand on Bible, will be sworn in as the 45th President of the United States. Or will he? The recent talk about recounting votes…
RT.COM
     II


ja Suomi, klaanien maa, sensuurin lisääntyminen ja pohjoismaisen mallin tuhoaminen,

Virkamies-politiikan irroittaminen perustuslaista, hallitus amerikkalaisten konsultiien käsikirjoittamana


PAM – keskolaisten ammattiosaston johtokunta on päättänyt antaa tukensa YLEn työntekijöille ja puolustaa sananvapautta sekä lehdistön ja tiedotusvälineistön vapautta. Johtokunta päätti kokouksessaan 30.11.2016 valmistautua poliittiseen lakkoon, kun sen tietoon tuli valtiovallan painostustoimet YLEä…
007.PAMOSASTO.FI
Suomen Kuvalehti uutisoi 30.11., että Ylen uutisten johto hyllytti pääministeri Juha Sipilän vaatimuksesta häntä koskevia juttuja ja kielsi uusien juttujen tekemisen.
RTTL-FI.DIRECTO.FI
YLE:n sensuuri-Atte on Bildenbergiläinen.Rinne MTV:lle: Jos väitteet Sipilästä pitävät paikkansa, meillä on vakava kriisi edessä
SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne pitää erittäin vakavana julkisuuteen nousseita väitteitä, että pääministeri Juha Sipilä (kesk.) olisi yrittänyt vaientaa Yleisradion…
MTV.FI
Jos ja kun pitää paikkansa, että pääministeri Sipilä vaijensi Yleisradion, kyse on todella vakavasta asiasta. Kyse ei suinkaan ole mistä...

RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|LISÄÄJÄ: SAMI PARKKONEN
Missä valta?Auvo Rouvinen pitkään o kinattu voiks keskuspankki toimia negatiivisella pääomalla. (eli siis velat suuremmat kun tulevat saatavat.) kyllä se voi.
- homman vitsi vaan on normi pankkikin voi niin tehdä ellei sille aseteta vakavaraisuus vaatimuksia.
- huomasimpahan kun mallinnin pankin toimintaa.
- tosta seuraa et kaikki pankkituki on turhaa. ei se pankki kaadu vaikka kuinka paljon velkaantuisi ellei joku sitä vaadi konkkaan.
- ny kun seuraava sadan miljardin pankkituki repästään eläkeläisten tililtä, tietäkää et sitä ei revitä siks et pankin pelastaminen sitä vaatis vaan siks et halutaan vittuilla.
- pankki, olipa kuinka suuri tahansa, voidaan siis pelastaa:
1. lasketaan vakavaraisuus vaatimusta
2. revitään köyhiltä silmät päästä ja uhrataan ne pankin rappusille. (tämä nyt ei varsinaisesti ketään auta mutta luo markkinoille uskoa. usko, toivo ja rakkaus o pankkitoiminnan perusta.)
3. lasketaan konkkaan. se pääsee pankkien taivaaseen eli pelastuu. (velat ja varat voidaan myydä muille.)
- toi vakavaraisuus vaatimuksen alentaminen aiheuttaa moraalikadon mut jos joku samas lausees sanoo pankki ja moraali, se puhuu paskaa, eli muutosta ei tapahdu.

Ihmispankki - globalisaatiota

Disturbing images of dead children, allegedly killed by “organ farmers” in the Malaysia-Thailand border went viral online, warning parents never to let their children off their sight lest their young fall victim to these syndicates too. The images, shared by Facebook user Goh Soo Heng, said that ove...
THECOVERAGE.MY|LISÄÄJÄ: COVERAGE JOE


Esa-Pekka Salonen puhui "kansainvälisistä verkostoista", joita Guggenheim Suomeen toisi.
Guggenheimin toimitusjohtaja Armstrong kertoi, että "Guggenheim tekee lähinnä taidekasvatusprojekteja." Miten nämä liittyvät yhteen?
Yhdysvalloissa paljastuneen Pizzagaten myötä on selvinnyt poliitikkojen, julkkisten ja lukuisten Guggenheimissa näyttelyitään pitäneiden taiteilijoiden pedofiilirinki. Hillary Clintonin kampanja- ja esikuntapäällikkö John Podesta ja hänen veljensä Tony Podesta ovat ringin keskeisiä tekijöitä.
Artikkelissa kuvattua "taidetta" on ollut esillä lukuisissa Guggenheimin museoissa.


ja Ahtisaari ohjaavassa organisaatiossa, trialteraalisessa komissiossa.

" Eikö kansalaisen sana ja ennen kaikkea kahden oikeusoppineen asiantuntemus esteellisyydestä paina mitään Ylen johdon suhtautumisessa yhteen ajankohtaisimmista aiheistamme? Ilmeisesti Ylen päätoimittaja Atte Jääskeläistä tulisi muistuttaa 9.12. vietettävästä kansainvälisestä korruption vastaisesta päivästä. Korruptio on demokraattisia järjestelmiä häiritsevä, liiketoiminnan epätasa-arvoa aiheuttava ja hallinnollista epävakautta aikaansaava ilmiö, joka tavalla tai toisella näkyy jokaisessa maailman valtiossa.Ylessä alkoi kuohua perjantaina 25. marraskuuta sen jälkeen, kun Yle oli jukaissut uutisen pääministeri Juha Sipilän (kesk) sukulaisten omistamasta Katera Steel -yhtiöstä, joka oli saanut huomattavan kokouksen tilauksen valtion omistamalta kai
MASIK.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

#trump #syria #realdonaldtrump #jillstein #nwo #ukraine #pizzagate


Ei kommentteja: