sunnuntaina, joulukuuta 11, 2016

Itsesäälin mediaorgiat - sananvapaus masentaa eliittiä & Sipilää; "journalismi" elitismin nostajana

Kansa on syyllinen eliitin vastustamiseen.

Itsesäälin mediaorgiat - sananvapaus masentaa eliittiä
 

IL muutti Sipilän "haastattelun" otsikkoa!  Ja syyt ovat selvät säälittävässä mediasodassa.
Yrittivät ensin vedota "sipilän tunteiseen" ja itsesääliin säälin kerjäämisenä:
mutta huomasivat että siinä onkin antautumisen, irtipäästämisen assosiaatio otsikkona 
ja vaihtoivat hyperaggressiiviseen, projektiiviseen, kansaa syyllistävään vittuilu-uhkailuun - "Ilman isompaa visiota olisin jo sanonut, että pitäkää tunkkinne". Sipilä osoittaa implisiittisesti että ei ole osa kansaa vaan kansan vastustaja. Pettymys kummassakin otsikossa emotionaalisena aktanttina - mutta narratiivi muuttuu, kansan syyllistämistä korotettiin oikeiston tyypillisessä mediadramaturgiassa; Kansa on syyllinen eliitin vastustamiseen

I otsikkoversio:Pääministeri Juha Sipilä (kesk) sanoo Yleisradion Ykkösaamun haastattelussa joskus miettineensä, onko hinta politiikassa toimimisesta liian kova.
ILTALEHTI.FI
-Tässä lukenut noita tän viikon uutisia. Lehdistörintamalla näyttäisi olevan ihan mieletön pääministerin lobbaus meneillään. Pohjois-Pohjanmaalta lähtöisin oleva miljonääri on pahoittanut mielensä ja masentunut. Liian rankkaa tuo hyvinvointiyhteiskunnan alasajo ja julkisen omaisuuden yksityistäminen. Toista se on suomalaisilla vähäosaisilla ja lapsiperheillä, jotka elävät sellaisessa yltäkylläisyydessä ja huolettomuudessa, että hallituksella on varaa leikkailla ja jäädytellä heidän indeksejään harva se päivä.


    IINyyh, lakia ei saa rikkoa rauhassa


Eliitti on aina hyvä, mutta kansa aina väärä.

 - Janne Nummela  III


Tehokkuus on kaapattu nyt oikeiston luokkasodan termiksi.

"Älä usko valtaapitäviin – kilpailukyky tarkoittaa oikeasti kehnoa palkkaa"

Se on päinvastainen merkitykseltään kuin pohjoismaisen mallin tehokkuus-merkitys. Nyt tehokkuus tarkoittaa eliitin tehokkuutta ryöstää työn tuloksia itselleen ja heikentää laatua. Pohjoismaisessa mallissa se merkitsee resurssien jakamisen tehokkuutta ja työntekijän hyvinvoinnin tehokkasta sääntelysysteemistä sillä tesurssien kasautuminen eliitille ei ole tejokkuutta vaan talouden ja hyvinvoinnin stallaamista.

Kaikissa suurimmissa vetailuissa pohjoismainen malli eli resurssien jakaminen veroprogressiolla on todistettu TEHOKKAIMMAKSI talousmalliksi.

Se luo solidaarisuutta, työtehoa ja luottamuksen moraalia, tehokkuutta.


  Lehdessä luki, että Nokia putoaa kuin kivi. Tarkoitettiin, että Nokian osakekurssi on laskenut 6 prosenttia. Ei 100 prosenttia, niin kuin kivellä on tapana pu
HS.FI


  IV


Hyvä vihollinen, eliitti tarvitsee hyvän kauhean vihollisen joka on syypää Merkelin suosion laskuun ja CIA-mossadin väestönsiirtokaaokseen.

Oikeistomedia ja sos-hallitus on tosissaan sytyttämässä sotaa naurettavin keinoin ja vaatimassa poliisivaltiota demokrtian tuhoamiseen USA:n ja Lontoon pörssikapitalismin käskystä.

Oletko älykäs ja näet epätoivoisen propagandan?
Kuka käy informaatiosotaa?

Amerikkamielinen, pörssi-ideologiaa ajava eliitti.


Leaked footage has emerged of Charles Jaco when he was the CNN anchor made internationally famous for heroically covering the 1990 Persian Gulf War. The first…
BEFORETHECOLLAPSE.COM   

     Suuri kilpailukykykirja: 1984
.

Ei kommentteja: