torstaina, joulukuuta 08, 2016

Suomalaisen draaman farssiIhmiset ihmettelevät taas suomalaisia surkeita draamaohjelmia mutta eivät kykene poliittiseen analyysiin vallasta media-alalla.

Sorjonen on oksettava matkielma "kunhan tehdään jotain samankaltaista" YLE:n vammaisella periatteella. Tehdään ja sählätään jotakin matkimalla niin voidaan sanoa että on jotakin tehty.

Kai te oikeistolaisen massamedian käyttäjät ymmärrätte että Suomessa tuottajat valitsevat tahallaan huonoja ohjaajia eli orjia, joilla ei ole mitään analyyttistä sanottavaa eivätkä varsinkaan poliittisesti paljastamalla uhmaa millään tavoin oikeistolaista hegemoniaa kulttuurin "tulkinnassa" ja oikeistolaisessa propagandassa, suomalaisten ongelmien sekä korruption peittämisessä.

Viihde ja draama ovat myös poliittisesti hallittu ja kaapattu rkp-kokoomus hegemoniaan kuten kaikki muu kuten vihreiden oikeistolainen, luonnon tuhoava talvivaarapolitiikkakin talvivaaran korruption hyväksymiseksi on farssien farssi äänestäjien vedättämisenä ja oikeistolaisen maailmankuvan voittona, vihreyden brändääminen tuhokapitalismin ja eliitin suojelemisena oikeistolaisen maailmankuvan kautta.

Maailmankuvan hallinta on tärkeintä poliittista valtaa, kirkkokulttuurin mielikuvavaltaa - ja keinoja.

Suomi on kokonaan kaapattu ja hallinnoitu ideologisesti. Se on politiikkaa, ei ole vapaata taidetta tai viihdettä Suomessa.


#yledraama #ylefi #yleuutiset #elitismi #oikeisto #uusliberalismi #suomi #draama #viihde #propaganda

Ei kommentteja: