keskiviikkona, joulukuuta 14, 2016

Metsän laki ja susiviha - susien sukupuutto


    Metsän laki ja susivihaMiksi susi tappaa koiran?
 
 Koska suden täytyy tappaa koira ja ihminen tarjoaa koiraa sudelle makupalaksi  

Metsässä ihmisen on turha näytellä loukkaantunutta jumalaa.


Metsässä on metsän laki ja on aivan turha näytellä kauhistunutta, jos ei osaa elää metsän lain mukaan.

 - Eivät ole tenavien silmät vielä kuivuneet, mies sanoi tiistai-iltana.

Voiko olla taas parempaa syytä lietsoa susivihaa? Turhempaa, typerämpää, lapsellisempaa?


Ei se lasten itku ole susien syy vaan metsästäjän syy!

Ei kukaan pakota viemään lapsille rakasta eläintä tarjottimella metsään metsästäjän helppoa saalistusta avittamaan. Se on metsästäjän laiskuuden ja ylimielisyyden valinta vaarantaa lasten koira - jos puhuu metsästyskoiran menetyksen jälkeen "lasten koirasta".  Valheellista itsesääliä. Ei mikään rukous suojele herkkupalaa metsässä, jos sen sinne itse talutat. Metsästäjähän menee metsään tappamaan eläimiä - eivätkä lapset itke tapettujen metsäneläimien takia.

Nisäkkäillä on kuitenkin aivan samat tunnekyvyt kuin ihmisellä. Iloa, surua, pelkoa, aggressioita, lojaliteettia, ryhmään kuulumisen läheisyyttä yms. Susi ja karhu ovat tuntevia ja sosiaalisia eläimiä.
Tietysti susilla on oikeus syödä koirat, jos niitä sinne vie avuttomien ihmisten apulaisiksi.
Metsänlaidalla asuvat ihmiset luottavat nyt luonnosta vieraantuneina kristittyinä omaan vihaansa ja tyhmyyteensä eivätkä kouluta toisiaan kohtaamaan karhuja.
  • Suurin osa karhujen hyökkäyksistä on ihmisen oman tyhmyyden syytä (pakeneminen, juokseminen, kiljuminen, heitetään epäkohteliaasti ruokaa karhua kohden - se on karhua loukkaavaa, halveksuva ele karhujen viestinnässä heittää jotakin päin karhua). Vain  prosentti karhujen hyökkäyksistä on vääjäämättömiä, kontrolloimattomia (ehkä kerran 15 vuodessa koko Suomessa) ja nekin karhujen kostoiskuja metsästyksen traumamuistojen takia.  Enkä laske hyökkäyksiä metsästäjiä kohtaan tähän - jos liikut aseen kanssa, niin tietysti olet kerjäämässä verta nenästä karhuilta, tietysti, loogisesti. Ja se ei ole karhun syy vaan ihmisen, jos karhu haistaa tappovälineen. 


Teknologian avulla vihatappaminen
on raukkamaisinta ja luonnosta vieraantuneinta mitä on olemassa maan päällä.

Karhut ja sudet eivät Saatanan lemmikkejä, pirun karjaa, kuten kirkko on opettanut. Tai kirous tai metsän kieroutuneita eläimiä vaanimassa ihmisiä. Karhut ovat ihmisen jälkeen älykkäimmät nisäkkäät tässä maassa. Suomalaisten esi-isien pyhin eläin, viestintuoja, kultainen Ohto. 
 
Moralismi "lasten itkusta" ja pelosta (jota aikuiset lietsovat) ei ole eikä voi olla mikään peruste susivihalle. Ikinä.


Autoilijat tappavat lapsia, eivät sudet tai karhut.
Menkää ampumaan autoja jos noudatatte tunteittenne sokeaa vihan logiikkaa. 

Susi on osa luontoa, ihminen ei enää niinkään ylimielisyytensä ja taantuneen, degeneroituneen laiskan ruumiinsa kanssa.

Susien tappaminen vihan "ratkaisuna" on metsän tappamista, typerintä ylimielisyyttä mitä on.

Jos odottaa antimia luonnolta, täytyy kunnioittaa luontoa ja sen ammattimetsästäjiä ja riistakannan todellisia hoitajia, susia, joilla on suurempi oikeus olla metsän kuningas, osa tasapainoista luonnon kietokulkua pitämällä riistakannat terveinä. Luonnon pyhä tasapaino. 

  • Sitten kun susikauhua levittävät ihmiset asuvat metsässä eläinten tavoin ilman mitään metallista tai muovista ja tappavat rehellisesti paljain käsin ja kepeillä, niin sitten, siitä vain susijahtiin.  Siitä vain sitten aitoa kunniaa hakemaan luonnosta luonnon keinoin. 


Jos ei arvosta susia ja karhuja, ei arvosta metsää.

 Jos susi nostaa pintaan metsästäjältä epämääräistä ja hallitsematonta vihaa, se ei ole susi vaan ihmisen traumaattinen, torjuttu lapsuus, suvun salaisuudet ja sieltä nousevat ongelmat.
Jotka korostuvat nyt kitkerästi sekavan poliittisen laman ja eliitin välinpitämättömyyden vyöryessä Suomeen.
  • Jopa sensuroitua ja torjuttu sisällissota suvun kiellettyinä kokemuksina kummittelee ihmisten metsävihassa.
Järjettömällä vihalla, joka nousee 900 vuoden mittaisesta luonnon demonisoinnista kirkon luontovihassa  on kauheat jäljet;  


Susiviha on hyvin uskonnollista vihaa

- metafyysistä saatanaa on hyvä vihata, siihen voi rituaalisesti yhdessä yhdistää ne negatiiviset tunteet, jotka muuten yhteisö kieltää ilmaisemasta ja keskustelemasta.

Tämä susiviha ja luontoviha on kirkon luoma sublimaatio alistavan yhtenäiskulttuurin hierarkian luomien paineiden yhtenä purkamiskanavana "sivistyksen" eli kuninkaan kolonisaatiovallan ja verotusvallan ulkopuolelle. Metsään.
Kuninkaan kirkko opetti Ruotsin kolonisaatiota ja aateliskulttuuria sivistykseksi sekä suomalaisten omaa rakasta metsää Saatanan kirotuksi syntien metsäksi, pimeyden voimien alueeksi.  Jopa yrttien käyttö kiellettiin.

 Paha on nähtävä yhteisön ulkopuolella kirkon omahyväisten opetusten mukaan. Yhteisön ja suvun omaa pahaa ei saa näin nähdä ja käsiteltävä vaan tunteet on kanavoitava erilaiseen ja ulkopuoliseen, outoon ja symboliseen.   http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/iisalmen-...
Susia kuollut ennätysmäärä MOY YLE


Suomessa on kuollut vähintään 75 sutta runsaan puolen vuoden aikana, vaikka susi on suojeltu eläin. Määrä on noin kolmannes Suomen susista. Viranomaiset ovat myöntäneet entistä enemmän poikkeuslupia susien kaatamiseen.

Suomessa on kahden vuoden ajan kokeiltu suden kannanhoidollista metsästystä. Metsästyskausi on neljä viikkoa vuodessa, tammikuun ja helmikuun aikana. Tälle vuodelle myönnettiin 46 kaatolupaa, ja 43 sutta kaadettiin.


Tukholman yliopiston tutkimuksen mukaan Suomessa pitäisi olla vähintään 800 sutta, jotta susikanta säilyisi elinvoimaisena. Riistakeskuksesta tunnustetaan tutkimuksen…
MTV.FI   Susivihaajien terrori vaikuttaa luontoon nyt tuhoavasti
- missä on kiitollisuus ja kunnioitus luonnon tasapainolle?
  • Susikanta romahtamassa geneettisesti
Oulun yliopistossa perjantaina väittelevän tutkija Eeva Janssonin mukaan Suomen susikanta on jo liian pieni, ja geeniperimää ennen parantanut yhteys Venäjän susiin on katkeamassa metsästyksen takia.   http://yle.fi/uutiset/susikanta_romahtamassa_genee...Saksalainen kylä elää sovussa 13 susilauman kanssa.

Sopua, ymmärrystä ja rakkautta.
Saksan susikylässä ei pelätä.
Saksalaiskaupungin pormestarin mukaan sudet ovat tuoneet kylälle enemmän kuin vieneet.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013031016766341_...
* linkki korjattu :
  •  Dokumenttiprojekti: Hukkamies (12)
            video   areena.yle.fi

  Vuosien ajan kuvattu elokuva sudesta ja susien kanssa työskentelevästä Seposta. O: Juha Suonpää O: Oktober Oy
Vauva.fi:-   Susidokumentti HUKKAMIES, mitä mieltä? Helsingin mielenosoitus kokoontuu 28. tammikuuta kello 14 Mannerheiminaukiolla, minkä jälkeen se siirtyy kulkueena kohti maa- ja metsätalousministeriön toimitiloja Kruununhaassa.

Mukana mielenosoitusta järjestämässä ovat Luonto-Liiton lisäksi Eläinsuojeluliitto Animalia, Oikeutta eläimille, Maan ystävät ja Vegaaniliitto. Kokoonkutsujina toimivat myös rescueyhdistykset Rekku Rescue ja Viipurin Koirat sekä Rhythms of Resistance. Samana päivänä järjestetään myös tukimielenosoitukset Joensuussa ja Tampereella. Joensuun mielenosoituksen järjestävät Oikeutta eläimille Joensuu ja Luonto-Liiton Savo-Karjalan piiri, ja Tampereen mielenosoituksen takana on Suomen Susi ry.

Helsingin tapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/events/1537082929884589
Joensuun tapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/events/423391827812394
Tampereen tapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/events/605186266280722


http://www.luontoliitto.fi/susiryhma/blogi/sudentappolupia-vastaan-osoitetaan-mielta-helsingissa-joensuussa-ja-tampereella


Ei kommentteja: