lauantaina, joulukuuta 17, 2016

Modernia kolonisaatioväkivaltaa Suomessa - Alias Lönnrot


Tässä on modernia kolonisaatioväkivaltaa.

Ohjelmassa ihmisiä pakotetaan kadulla pukemaan tuulipukuja.

    "Alias Lönnrot"-sarja.

Nolo sarja katsoa suomalaisia alaspäin.
YLE on tiiviisti mukana laittamassa Afrikan ja Irakin slummeista raahatut arvostelemaan ja nauramaan suomalaisille - ja väittämään itseään suomalaisiksi - ilman mitään ymmärrystä valtarakenteista ja historiasta, että ruotsalaiset ja vatikaani tuhosivat suomalaisen ruokakulttuurin ja vanhat rikkaat suvut löhöävät satojen miljardien eurojen päältä, jotka on saatu tappamalla suomalaisia ja varastamalla maat ja mannut. 
   
Ymmärtämättä että kaikki Ruotsin rikkaudet ja jopa olemassaolo on saatu alulle tapattamalla suomalaisia ruotsalaisten imperialistien sodiassa.

Psykohistoria on tärkein asia ymmärtää tuoda esille jotta poliittinen tietoisuus eliitin hegemoniasta, kolonisaatioeliitin vihasta, vallan keinoista ja EU-diktatuurista voi avautua.

Nämä ilkkuvat maahanmuuttajat eivät ikinä kerro kuinka laajaa valtaa rikkaat suomenruotsalaiset käyttävät säätiöissä ja virkamiehinä huikeasti yliedustettuina 3,6% vähemmistöstä, rikkaiden omaisuudesta Suomessa 70% omistaen. Kolonisaatiorakennetta ei ikinä purettu, Kekkonen oli suomenruotsalaisten mies klaanien puolustaja - siksi suomalaiset nousivat 1100 lakkoon 70-luvulla, suomenruotsalaisia klaanien ryöstelyä vastaan hyvän palkan ja pohjoismaisen veroprogression puolesta.

Ilman veroprogressiota meillä ei ole oikeudenmukaisuutta kolonisaatioeliitin alla. 


Elämme uskomattoman kolonisaatio-propagandan ja unohduttamisen alla.

Ei saa olla suomalaisuutta.
Ei saa olla valtion rajoja.
Ei saa olla valtiota joka toimii suomalaisten hyväksi.
Ei saa vangita terroristeja vaan on otettava kaikki passittomat partalapset suomalaisten elätettäviksi.

Sipilä vaati että haavoittunet Syyriasta otetaan Suomeen eli CIA-mossad palkkasotilaat teurastustyönsä jälkeen.


Suomenruotsalaisen eliitin voimakkaat uhriutumis-projektiot ovat meneillään ja käynnissä. "Suomi ei saa sulkeutua" - verotulot on ohjattava pörssifirmoille, pääosin suomenruotsalaiselle rikkaimmalle rahaeliitille, maahanmuuttajille ja natolle pois suomalaisten hyvinvoinnista. "Teillä on liikaa".

Eliitillä ei ole koskaan liikaa.

Eliitin veronkierto on nyt tärkein asia maailmassa: massamedia pakottaa samaistumaan eliitin arvomaailmaan ja yhteiskunnan tuhoamiseen eliitin vaatimuksien tähden. Suomen perustuslakia jauhetaan ja suomalaiset eivät ymmärrä mitä seuraamuksia sillä on kun oma valtio jauhetaan pois.
 
CIA:n ja mossadin kaaoksen ja hyökkäyssotien siunaamiseksi on lanseerattu väestönsiirto-ihanne ja velvoite Euroopalle. Samalla massamedia ihailee CIA:n ja mossadin palkkasotilaita eli terroristeja mm Aleppossa. Koko maailmankuva on väärennetty amerikkalaisen pörssi-imperialismin eli kapitalismin mainoskampanjassa hyökkäyssotien jatkamiseksi.  


La klo 1415 TV"   -    5/6. Tuulipuku ja ruoka-pong. Ali Jahangiri ja Eija Vilpas metsästävät kadonnutta tuulipukukansaa. Ali haastaa saamelaistähti Suvi Westin ruoka-pong-peliin, ja  tekee vatsahuuhtelun kalakukkosmoothiella.                                                

Sarjan jaksossa puhutaan tuulipukukansasta "vaikka tuulipukuja ei enää ole.
Väkisin puetaan kadulla tuulipukuja ihmisten päälle.

 Juontaja esiintyy suomalaisena. "Me" "Me" "Me". Ei ole uskottavaa. Ei tämä juontaja samaistu suomalaisiin vaan on kuin kirkkoherra, valstuspaatos ääni väristen ja suomalaisia syntejä ivallisesti listaten.

*   Tätä ohjelmaa ei nyt laitettu Areenaan vaan vain suoraan katsottavaksi, analysointi ja keskustelu ohjelmasta somessa on vaikempaa ja suppeampaa. Kuten eduskunnan videoinnit tuhotaan 1-2 viikon sisällä eivätkä ole suomalaisten käytössä.Rakas päiväkirja, avaudun sinulle luottamuksellisesti ja tunnustuksellisesti, sillä tätä kirjoitustani lukee tuskin kukaan muu.Erosin tänään Seksuaalinen Tasavertaisuus Seta ry:stä. Syynä on Setan pitkään…
      HANKAMAKI.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI   II

"Älkää siis väittäkö, että näissä leikkaustalkoissa olisi kyse välttämättömyyksistä ja pakosta. Kyse on ihan arvovalinnoista, halusta leikata juuri niiltä, joilta leikattiin, halusta ottaa niiltä, joilta otettiin ja halusta antaa niille, joille annettiin. .." Jori EskolinJoko vaihdetaan kansa, Juha Sipilä? #Visio 15.12.2016 18:35 -"Pääministeri Juha Sipilä kommentoi lyhyesti Ylen toimittajaeroihin johtanutta tilannetta torstaina…
JORIESKOLIN.COMVeronmaksajien rahoittama valemedia Yleisradio lähetti maanantaina dokumentin "Terrorin varjot ...
MAGNEETTIMEDIA.COM


  III


Psykohistorian traumat esiintyvät hyvin monimutkaisissa ilmiöissä.

  • "Ruotsalaiset jeesaavat toisiaan eteenpäin ja ovat innoissaan mukana tekemässä yhteistä juttua. Jos jollakulla on halu menestyä ja siihen löytyy ripaus lahjojakin, kaikki tekevät parhaansa auttaakseen kaveria eteenpäin. Suomessa potentiaali taklataan." - Saara Aalto 


Pelko, kirkkokulttuuri ja alistumisesta palkitseminen esiintyy katkeruutena.

Kirkkoherrat ja nimismiehet rankaisivat ankarasti erilaisuudesta ja suomalaisuudesta sillä syntikulttuuri oli höyryjyrä suomalaisen heimokulttuurin ja alkusosialismin tuhoamiseksi.

Yhteisasuminen kiellettiin, omavaraisuus, jakaminen ja vapaa seksi kiellettiin. Kaikki alistettiin verottamiselle, synnin korostamiselle vapautta vastaan ja statuskilpailulle verojen maksamisessa Tukholmaan.

Suomalainen identiteetti tuhottiin, kaiken toiminnan päämääränä oli ruotsalaisten kolonisaattorien ihailu.

Elämme traumojen vankeina ja myös konkreettisesti eliitin valtahierarkian vankeina.

Traumatodellisuus jäädyttää ihmiset. Eliitin terrori on ollut niin jäätävää ja yhä systemaattista alamaisten lamaannuttamista ja sabotointia. Suomalaiset erehtyvät peloissaan samaistumaan Vatikaanin mukaan marssivaan eliittiin joka on tuhonnut kulttuuriamme 900 vuotta. Ahdistus on murskaava hegemoniasysteemin kuristavuudessa, paljon valheita sivistysvaltiosta, paljon kulisseja...

Ihmiset ovat valinneet tyhmyyden eivätkä analysoi eliitin tietoista terroria eli valtakamppailua alamaisten alistamiseksi systemaattisesti.

Suomalaiset elävät lamauttavassa traumatodellisuudessa. Suomalaiset eivät ymmärrä kolonisaatioväkivallan jatkuvuutta traumoissa ja oudossa katkeruudessa:

Syy on kova, kirkko tappoi erilaiset, vain alistuvat alamaiset välttyivät terrorilta. Metsää piti pelätä ja sutta vihata kun metsä oli ennen suomalaisten pyhä ystävä ja kehto, temppeli, luonto viisauden lähde.


Suomenruotsalainen eliitti on 900 vuotta nostanut niitä suomalaisia kolonisaatio-hierarkiassa, jotka ihailevat ruotsalaisia, kirkkoa ja pilkkaavat suomalaisia.

Mutta kritiikki nyt on paikallaan suomalaisista jotka toistavat kolonisaatiokulttuuria ja eliitin valtaa. Massamedia pursottaa joka viikko viestejä että ei ole suomalaista kulttuuria, parempi on eliitin mielestä raahata afrikasta väkeä Suomeen. Suomalaisten alistuminen on trauman toistoa, tietysti monessa maassa on sama juttu. Identiteetti on isketty maahan vaikka selvästi suomalaisilla on oma terve ylpeys joka välkähtää välillä. Nokia oli vanhan heimokulttuurin todiste, ihmiset uhrautuivat iloiten vapaa ajallaankin rajuja teknologisia innovaatioita kehittäen ja tekivät todellisia ihmeitä kehittäessään Suomen Sampoa.
   IV


Lönnrot oli ruotsalainen vapaamuurari, rapparimafian aktiivinen ideologi, ja kun Kalevalaa käytetään naureskelun apuna niin peitetään se tosiasia että Kalevala oli ase suomalaisen kulttuurin väärentämiseen. Kaikki seksuaalirituaali-loitsut poistettiin Kalevalasta ja pyhän luonnon liitto, suomalaisten todellinen kulttuuri. Kalevala on osa rasistista kolonisaatiota, äärimmäisen vääristelevä, osa kulttuurin tuhoamisprosessia.

Kalevalassa suomalaiset ikuiset luonnonvoimat kirjoitettiin ja rajattiin, kahlehdittiin kuolevaisiksi epäsankareiksi.
   V


Globalisaatio = uusi Kolonisaatio


GLOBALISTIEN VASTAISKU  • Globalistien ja neokonien setä Tuomoksi valtakautensa aikana paljastunut Obama oli siis aivan varma, ettei Trumpista tule presidenttiä. Amerikkaliset foliopipot ja salaiittoteoreetikot alkoivat epäillä, oliko Washingtonin globalisteilla mahdollisesti suunnitelma, jolla se estettäisiin. Moni veikkasi jo kesällä, että Obama tulee mitätöimään vaalituloksen jollakin konstilla. Nyt spekulaatiot ovat levinneet jo hieman laajemmallekin.

Ei kommentteja: