torstaina, joulukuuta 29, 2016

Haittamaahanmuutto, väestönsiirto ja valtiomalli


  Valtiokäsitys on aika kummallinen jos haittamaahanmuutto nähdään kansalaisten velvollisuutena - ja eliitin hyvänä bisneksenä verorahoilla. Koulutus leikataan, yksityiset firmat saavat maahanmuuttajista rahaa. Elitismi toimii.  

  Ei se ole hyvä velvollisuus eikä valtiolle hyväksi vaan julkinen Amerikan hyökkäyssotien eli dollari-imperialismin vastustaminen on humanistin ainoa velvollisuus ja Suomen toiminnan lopettamisen vaatimus.  

Saku Timonenkaan ei julkisesti vaadi Suomen toiminnan lopettamista hyökkäysodissa Irakissa, Malissa, Syyriassa, Afganistanissa ym. Suomi on verorahoilla lisäämässä YK-sopimusten vastaista kaaosta ja natomaiden aggressiota ihailemalla mossadin ja CIA:n suunnittelemaa väestönsiirtoa.  Irakissa, Syyriassa, Afganistanissa vain pieni osa maasta on konfliktialuetta eikä muuttoon ole välitöntä syytä.

Euroopassa reippaasti yli 10000 maahanmuuttaja-lasta ovat joutunut ihmiskaupan seksiorjiksi Euroopassa kun Eurooppa antoi myöten ihmiskauppiaille mossad-CIA:n ja Amerikan käskystä. Tämän lisäksi kaikki islamin pakkoavioliittojen sadattuhannet seksiorjat. Suomessakin muutettiin sataa lakipykälää jotta islamin naisia alistava pakko- ja moniavioisuus voi toteutua juuri nyt Suomessa.  

Suomeen siirretään nyt väkivaltaa, sotaa ja raiskauksia sen lisäksi että Suomessa asuvat maahanmuuttajat maksavat natiiveille väh 8000 miljoonaa euroa vuodessä.

Tietysti elintasopakolaisen unelma elintason nostosta on emotionaalinen asia mutta suomalaisten ei tarvitse kustantaa väestönsiirtoa Suomeen eikä hyväksyä musliminaisten pakkkoavioliittoja "perinteenä".Humanismi ei KOSKAAN vetoa perinteisiin.

 

”Meille kerrottiin, että Irak uhkasi maailman turvallisuutta. Meille vakuutettiin tämän olevan totta. Se ei ollut totta. – Totuus on jotain kokonaan muuta. Totuus liittyy siihen, miten Yhdysvallat ymmärtää asemansa maailmassa, ja kuinka se mielii asemaansa käyttää” (Harold Pinter, Nobel-esitelmä 2005).

   

    II


  Ihmisillä on vakavia vaikeuksia reaaliteettien kanssa:

 
ihmisten roudaaminen konfliktialueilta EI vähennä kuolleiden ja haavoittuneiden määrää mutta sitäkin innokkaammin etsityt sotarikolliset, epäsosiaaliset ylijäämämiehet, pedofiilit, varakkaat onnenonkijat ja muut rikolliset pyrkivät Suomeen.


Suomesta on tullut kansainvälisten sopimusten rikkoja sotarikollisten suojelijana. 1980-luvulla tulleet rikkaat somalimiehet ovat järjestään sotarikollisia ja kansanmurhaajia - suomalaisten veronmaksajien elätteinä. Journalistit ovat rikkoneet kaikkia journalismin periaatteita suojellessaan Somalian sotarikollista eliittiä. 


  Tämä on kaukana humanismista.

Taas väestönsiirto-projektin propaganda on ollut valtamediassa mautonta lavastusta ja journalismin raiskaamista. Maahanmuuttajat ovat jo neljässä mielenosoituksessa käyneet nationalisti-mielenosoittajien kimppuun, kuten tässäkin on todellinen tilanne ollut.Pirkko Marjatta Turpeinen-Saari  
Ahtisaari on Suomen kuvalehdessä oma itsensä/ USA:n paras tuki. Kuten Balkanilla,ensin tuetaan USA:n tukemia terroristeja, sen jälkeen vaaditaan "rauhanturvaajia"=NATO-sotilaita, jonka jälkeen maa/maat muuttuvat toinen toisensa perään USA:n ja sen liittolaisten miehittämiksi siirtomaiksi. Itsenäisesti ajatteleva Israelin ja USA:n sotapolitiikkaa arvosteleva valtio Syyria on saatava polvilleen.  Vuoden takainen (12.9.2015)     III


Millä logiikalla naisia halveksiva ja lapsia pakko- ja moniavioliittoon myyvä klaaniuskonto/kulttuuri on hyvä asia, jos sitä suvaitaan vain "suvaitsemisen" vuoksi?

Kyseessä on ideologinen väestönsiirto Israelin ja Amerikan lobbaamalla geopolitiikalla jotta heidän hyökkäyssotansa olisi rutiini ja standardi.    IV


Viranomaiset kieltäytyvät kertomasta rajan ylittäneiden ihmisten saamia viranomaispäätöksiä ja kaikia faktoja joita projektiin liitty.

Ei ulkomaalaisen statuksen salaaminen viranomaispäätöksissä ole lailla mitenkään "turvattu".

Tottakai ulkomaisen status, vieraillut maat ja rikosrekisteri tulee olla julkinen. 

Vain kansalaisella on valtion erityissuoja. Nyt tietysti Amerikan geopolitiikan ajajat haluavat avata Suomen rajat ja mitätöidä ylikuormituksella ja valheilla valtion alkuperäiset tehtävät, täydellisesti.

Täydellisesti.

Tuore murhakin tapahtui kun erittäin väkivaltaiset miehet vain siirrettiin toiselle paikkakunnalle eikä laitettu eristykseen tai vangittu tai lähetetty takaisin.

Eivät nämä ole pakolaisia.

Miestulva fantasioita täynnä olevia miehiä, jotka unelmoivat länsimaisesta elintasosta.

Tämäkö on muka määritelmä pakolaiselle nyt?

Tämäkö on peruste Suomen valtion lakkauttamiselle Amerikan hyökkäyssotien kaaoksen ruokkimiseksi?
"Kun tulee kyse sananvapaudesta, sodasta ääriliikkeitä
 ja suvaitsemattomuutta vastaan, olemme perääntyneet.”


Ranskalaislehden haastattelussa Saatanalliset säkeet –teoksen kirjoittanut Salman Rushdie arvioi 27-28 vuotta oman teoksensa ja 15 vuotta syyskuun 11. päivän…
MVLEHTI.NETKun ajattelu kumotaan muotiuskonnolla, muotisuggestiolla ilman realismia

Viisas ikä -luentosarja Tampere-talon Viisas elämä -messuilla oli suunnattu yli 60-vuotiaalle. Paikalla oli muutama vähän nuorempikin, mutta Jaana Venkulan...
AAMULEHTI.FI


  
#eduskunta#soshallitus #orpo #puolustussopimus #imperialismi #fascism #sota #oikeisto#rkp #kokoomus #keskusta #sipilä

Ei kommentteja: