torstaina, joulukuuta 01, 2016

Miksi Trump estää sodan - Caligula, paras roomalainen keisariTrump on hyvin perinteinen keisari.

Hän ei pidä salaliitoista.

Hillaryn ja Obaman "valta-asema" taas perustuu ainoastaan rahaeliitin, Rockefellerien ja Rotschidtin ja muiden pörssieliitin salaliittoverkostoon ja ohjaukseen.

Jos Trump valitaan vaaliväärennöksistä huolimatta, vain hän estää laajan sodan. Jill ei taida saada äänestäjiä heräämään aitoon humanismiin.


Massamedia on täysin pörssieliitin salaliiton ohjaamaa propagandaa Amerikan fasismin ja sotatalouden, ns uusliberalismin eli uusfeodalismin siunaamiseksi.

EU on vain operaatio alistaa Eurooppa dollari-sotataloudelle. Katsokaa Kreikkaa. Katsokaa Talvivaara.

Pieniä totuuden pilkahduksia tietysti tulee välillä paineen tasauksena jotta turhaa toivoa elättelevät älyköt luulee että journalistit tekevät hommansa kun massoja ohjaava rummutus on totaalista aivopesua.


  • Nimenomaan Trump on ainoa joka pystyy tuhoamaan wall streetin sotatalouden.
Rooman historiasta kiertää totaalisesti vääristelty historian ajanjakso. Kun keisari laittoi eliitin kuriin.

Caligula oli paras keisari sillä hän ei terrorisoinut kansaa vaan eliittiä. Koska Caligula otti vallan eliitin salaliitoilta ja teki kansan tyytyväiseksi eikä halunnut sotia hänet  aktiivisesti mustamaalataan ja hänen historiansa väärennetään toistuvasti, huikealla päämäärätietoisuudella, eliitin ideologisella vimmalla.


Trump on sanonut että hän ei hyökkää Iraniin.

Hilary on sanonut hyökkäävänsä Kiinan suojelemaan Iraniin.
Juxtaposition. The way to analyze the situation is to look at the factions comparatively. You do not compare Assad’s regime to the Danish…
MEDIUM.COM|LISÄÄJÄ: NASSIM NICHOLAS TALEBTrumpilla on tärkeimmät mielipiteet äärimmäisen selväjärkisiä ja haluaa muiden maiden johtajilta kunnioitusta, hyvää keisariainesta.
Valevasemmistolaiset ovat niin tyhmiä että luulevat Roomaa eli USAta demokratiaksi, ei se sitä ole eikä todellakaan ole ollut.
Trumpila on tarpeeksi iso ego jotta hän voi purkaa imperialistisia salaliittoja ja sotahulluja.


Stay up-to-date with the most damaging WikiLeaks released on Hillary Clinton's corruption, secrets, and scandals. Updated daily with new leaks!
MOSTDAMAGINGWIKILEAKS.COM
video Reality Check: Hillary Clinton​ the hawk, and the Honduran coup.

Hondurasin teurastukset ja Hillaryn vallankaappaus-2:15

636 357 näyttökertaa
UpFront lisäsi uuden videon Reality Check: Hillary Clinton​ the hawk, and the Honduran coup.
Hillary Clinton the hawk, and the Honduran coup
Mehdi Hasan on how Clinton backed regime change in the Latin American country.

"If the direction of America is to try to hold on to a unipolar world—[to be] militarily confrontational—[then] you want a president who is least able to do evil," Hudson says.


If Hillary Clinton is more capable of wielding U.S. military and financial dominance to do harm at home and abroad, does that make Trump the better choice in 2016? -…
TRUTHDIG.COM


Ei kommentteja: