sunnuntaina, joulukuuta 11, 2016

Riku Rantalan itkuvirsi tuohiveneistä


Riku tuhlaa ja ottaa hyvää liksaa 150000 euron edestä veronmaksajilta luodakseen valheita CIA:n käsikirjoittaman haittamaahanmuuton edistämisessä ja sitten ei tee poliisille tutkintapyyntöä "ilkeästä" nettikirjoittajasta vaan valittaa olevansa uhri Hesarin ideologisena toimittajana.

Nyt yleisöä lyödään tyhmyydellä, röyhkeydellä: Riku väittää olevansa työllistäjä vaikka on polttanut verorahoja 150000 ja väittää "kaarnaveneiden" olevan bisnes.

Partalasten esittäminen kaarnaveneitä hioviksi design-sissi-partiolaisiksi vetoaa väestönsiirtohysteriaan, jota väitetään suvaitsevaisuudeksi. Haittamaahanmuutto on tuhoamassa Ruotsin talouden ja elintason valtavalla taakalla maustettuna naisvihamielisellä fundamentalismilla. Ruotsin palavat autot ovat rasismia, sopeutumattomien fundamentalistien ja tuontisovinistien vihanjulistusta ja kiristystä, uhkailua vaatimuksilleen ja rasistisille klaanimafian nogo-zonetoiminnalle. Joku voi kutsua sitäkin työllistämiseksi, kun fundamentalistit aktivoituvat ja vaativat omaa sharialakia kaiken valtiollisen lainsäädännön ylitse.

Epä-älyllisyydn huipentuma on ensin hehkuttaa kiimahysteriaa "pakolaisista" ja ilman selityksiä vaihtaa nimike "maahanmuuttajiksi" ja nyt jopa "siirtolaisiksi".

Jos historia kiinnostaa niin siirtolainen on ollut nimike vain hyötymaahanmuutolle, ei nykyiselle valtavalla 8000 miljoonan euron kulujen haittamaahanmuuttajille Suomessa, 380000 maahanmuuttajaa, joille annetaan myös rasistisen reippaasti etuja perustuslain vastaisesti natiivisuomalaisten ohi. Ja sitten poliitikot ihmettelevät kun kansa ei luota rajojen avaamisen uskontoon maahanmuuttajien rikosmäärien ja raiskausten räjähtäessä käsiin.

Valheellisia unelmia valkoisen miehen uudesta taakasta "hyväntekijänä"  markkinoidaan väestönsiirtona, jotta USA voisi jatkaa imperialismia ja sotien sytyttämistä. Poliittinen motiivi on aivan selvä.

Valtio perustuu perustuslaille, jossa valtio suojaa kansalaisia ulkoisilta hyväksikäyttäjiltä. Ei enää suojaa, oikeistohallitusten ideologia on pörssikeinottelijoiden kolonisaatiota, Suomen lakien ja rajojen hävitystä eliitin voitonteolle ilman ihmisoikeuksia, rahan vuotamista kaappajille wall streetin & Lontoon ohjaamalla epätalouspolitiikalla, työttömyyden lisäämistä, halpatyövoiman luomista väestönsiirrolla, luomalla "pakkotilanne" "tehostamiseen" ja ulosmyyntiin, siirtomaaksi alistamista Amerikan hyökkäyssodille ja militarismille
Amerikan hyökkäyssodista Rikut ovat hiljaa ilman kritiikkiä  mutta globalisaatio-Rikut ylistävät väestönsiirtoja ja halaptyövoimaa jotta voivat luoda jalon sodan ihannetta itsestäänselvänä valkoisen miehen taakkana, globalisaatio-kolonisaationa.


Hypetystä joka suunnalla;

Iltalehtikin osaa nyt päästää esille uusliberalismia uhmaavaa kritiikkiäSlushissa on kuultu paljon inspiroivaa puhetta, mutta vähän asiaa, kirjoittaa Iltalehden digitoimittaja Jani Savolainen.
ILTALEHTI.FI

Poliisiammattikorkeakoulun (Polamk) erikoistutkija Kari Laitinen ja Polamkin…
HELSINGINUUTISET.FI|LISÄÄJÄ: MIKKO.VALIMAA@MEDIA.FI
 Eliitti on aina hyvä, mutta kansa aina väärä.

  - Janne Nummela 


 


Slash


A translator has revealed that Muslim migrants believe “Germany should be Islamised”, and loathe their hosts, according to a new report.
BREITBART.COM


Itsesäälin mediaorgiat - sananvapaus masentaa eliittiä
 

IL muutti otsikkoa! Yrittivät vedota "sipilän tunteeseen" ja itsesääliin säälin kerjäämisenä mutta huomasivat että siinä onkin antautumisen assosiaatio otsikkona ja vaihtoivat hyperaggressiiviseen vittuilu-uhkailuun - "Ilman isompaa visiota olisin jo sanonut, että pitäkää tunkkinne". Pettymys kummassakin otsikossa mutt narratiivi muuttuu, kansan syyllistämistä korotettiin oikeiston tyypillisessä mediadramaturgiassa;

I otsikkoversio:


Pääministeri Juha Sipilä (kesk) sanoo Yleisradion Ykkösaamun haastattelussa joskus miettineensä, onko hinta politiikassa toimimisesta liian kova.
ILTALEHTI.FI


-Tässä lukenut noita tän viikon uutisia. Lehdistörintamalla näyttäisi olevan ihan mieletön pääministerin lobbaus meneillään. Pohjois-Pohjanmaalta lähtöisin oleva miljonääri on pahoittanut mielensä ja masentunut. Liian rankkaa tuo hyvinvointiyhteiskunnan alasajo ja julkisen omaisuuden yksityistäminen. Toista se on suomalaisilla vähäosaisilla ja lapsiperheillä, jotka elävät sellaisessa yltäkylläisyydessä ja huolettomuudessa, että hallituksella on varaa leikkailla ja jäädytellä heidän indeksejään harva se päivä.SWEDEN - THE MOST CORRUPTED COUNTRY IN THE WORLD 1. government…
CORRUPTIOSWEDEN-BILDER.BLOGSPOT.COM

#
yleuutiset
 #journalismi #hsfi #hsuutiset #eu #kolonisaatio #docventures#korruptio #nato #syyria #imperialismi #globalisaatio fake news fakenews Orwell valtamedia massamedia

Ei kommentteja: