sunnuntaina, joulukuuta 04, 2016

Imatra ja poliisin valheet - päivitetty -

+ päivitetty III


Kun poliisi ilmoittaa että on "varovainen tiedotuksessa" mutta kiirehtii heti väittämään ja painottamaan että Imatran ampumistapaus ei ollut harkittu eikä poliittinen murha... niin se on siis sitä.

Poliisi itse kerta toisensa jälkeen tunnustaa ja osoittaa valheensa shokkitapausten ensilausunnoissa, niissä aiheissa missä poliisi hirvittävällä kiireellä julistaa tuloksia kun tutkimuksia ei ole edes käynnistetty. Poliisin poliittista toimintaa eli propagandaa poliitikoiden pompottamana.

Tutkinnanjohtaja lisäksi väitti ENNEN TUTKIMUKSIA että ammunta oli sokkona tehty vaikka kohteena oli vain selkeä poliittisesti yhtenevä ystäväporukka. Selvää harhautustoimintaa poliisin toimesta.

Poliisi määrittelee tavoitteensa ennen tutkimuksia.


II

Ja ampuja oli selvinpäin. Todella harvinaista "sekoilua". Ammattimainen rauhallisuus ja tehokkuus ampumapaikalla kertoo muusta kuin sekoilusta.

Suuria kysymyksiä nousee: mikä on ollut kyseessä nopeasti latautuvana puoliautomaattiaseena, että on kerinnyt ampumaan 4 ihmistä?


III

Imatran ampumistapausta käytetään nyt tekosyynä aselain tiukentamiseen parin päivän pika-asetuksilla - vaikuttaa siis lavastetulta iskulta, valtioterrorilta.

Liittovaltiodiktatuuri tarvitsee kansan riisumista aseista.

Sipilä kaipaa helpotusta ja huomion siirtoa uutisoinnissa pois despootin toimintatapojen paljastumisesta ja demokratian nujertamisesta - "uhka yhteiskuntaa" vastaan on varsin sopiva Sipilän serkusklaanille, valtiovarainministeriölle ja laajalle valtionkirkon suojelemalle lestadiolaismafialle.

CIA:n väestönsiirto-kaaostaktiikkaa toteuttavat kaipaavat lisää suomalaisten demonisointia - samalla kun väestönsiirron tuomat lukutaidottomat ja sopeutumattomat onnenonkijat tekevät n 70 kertaisesti rikoksia suomalaisin nähden.

Miettikää, suhtellisuudentajuiset ihmiset: kuulimmeko siirtolaisten Otanmäellä tekemän kidutusmurhan jälkeen samanlaista järkyttyneisyyttä ja tahtotilaa poliitikoilta: "Tämä ei saa toistua" "Äärimmäisen julmaa" "Osanotot läheisille".  Miettikää.  
  • Imatran ampujan Facebooksivulta on käynyt selväksi että hän ihailee EU:n rahoittamia Kiovan natseja ja venäjänkielisten ukrainalaisten tappajia, jotka ovat siis venäjänvihaajia ja CIA:n sekä Mi6 kouluttamia ja aeistamia. 

Poliisivaltiota ja diktatuuria ajavat oikeistopuolueet ja klaanit - RKP ja EVA kärjessä - nimenomaan haluaisivat strategisesti pelotella demareita ja toimittajia pelokkaiksi poliisivaltion kannattajiksi - ja niitähän tässä iskussa kuoli. Aivan liian selvä dramaturgia. Tappaja oli rauhallinen tapahtumapaikalla ja pidätettäessä.


* lisäys: kuva. Miten voi olla mahdollista ettei verta näy lumella? Ja veriroiskeita, kivääri on voimakas ase. 
Lumella ei näy verta vaikka on ammuttu tehokkaalla aseella ja pitäisi olla useamman kerran ammuttu koska kuolivat "välittömästi". Todella epäuskottavalta alkaa lavastus näyttämään. kts orig https://static.ylilauta.org/files/49/orig/jmutd03b/received_1352144091462611.jpgImatran aikaisemmat poliittiset murhat.

Aikoinaan äärioikeistolaisen, varusmieskarkuri Murasen suorittamat jalkajousimurhat samoilla seuduilla puitiin "rynnäkkökiväärimiehen" monen päivän seikkailujahtina. Meiltä salattiin täysin poliittinen motiivi. Murhattu pariskunta oli Etelä-Karjalan Pioneeripiirin puheenjohtajapariskunta.


Kokonaiskuva. Brysselin juntta ajaa kovalla, epätoivoisella vauhdilla euromaita liittovaltioon yhden armeijan kontrollin alle Trumpin hajottaessa kylmän sodan ja euroeliitin nato-dinosaurusta, joka näyttää olevan suurin huumekaupan suojelija Euroopassa: Afganistanissa CIA-Nato tuottaa nyt 90% oopium-heroiinista maailmassa!
IV

"Journalistit" eivät tee työtään tiedon hyväksi vaan hegemonian teatterin.

V

Jugoslavian hajottaminen Amerikan ja brysselin geopolitiikan alle: video


VI

Yleisradion ja amerikkalaismielisen äärioikeiston informaatiosota - thahallinen harhautuksen metodi:

Kuinka uutinen Twitterin valetilistä muuttui valeuutiseksi
" Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä keskiyöllä Imatralla tapahtui järkyttävä kolmoismurha. Suomalainen nuori mies ampui keskellä Imatran keskustaa kolme suomalaista naista teloituksenomaisesti.
Heti seuraavana aamuna Twitteriin ilmestyy @ImatranUutiset –niminen valetili, joka tviittaa suomeksi ja englanniksi väitteitä, että ampuminen olisi tapahtunut etnisistä syistä ja uhrit olisivat olleet venäläisiä.
Tällä Twitter-tilillä oli alle kymmenen seuraajaa ja sen tviiteillä oli vain muutamia tykkäyksiä ja uudelleentviittauksia. Tilin epäaitoudesta ei ole pienintäkään epäilystä, niin tökeröjä tilin tviitit olivat.
Heti samana aamuna kello 10:54 puolustusvoimien palveluksessa oleva sotatieteiden tohtori Saara Jantunen tviittaa aiheesta näin:
“Fake pro-Russian account @ImatranUutiset is spreading ‪#disinformation about a shooting incident in ‪#Imatra Finland. Please retweet.” https://twitter.com/saara_ilo/status/805334863230472192
Tänään (7.12.) tällä tviitillä oli jo 394 uudelleentviittausta. Iso määrä ottaen huomioon, että alkuperäisellä tilillä oli alle kymmenen seuraajaa.
Heti tämän jälkeen, klo 11:27 Uutisvuoksi tekee aiheesta uutisen, jossa lainaa mm. Jantusen tviittiä. Uutisessa kerrotaan tämän @ImatranUutiset –tilin levittämästä väärästä tiedosta. http://www.uutisvuoksi.fi/Online/2016/12/04/Trollitili%20yrittää%20kääntää%20Imatran%20ampumisen%20venäläisvastaiseksi%20hyökkäykseksi%20—%20poliisin%20mukaan%20uhrit%20ovat%20suomalaisia/2016521598734/16
Kello 12:32 Yle tekee asiasta myös uutisen. Ylen uutisessa somessa jo ”velloo” huhut siitä, että uhrit olisivat venäläisiä. Ylen uutisessa ei enää tarkenneta väärien uutisten lähdettä. http://yle.fi/uutiset/3-9333820
Useat toimittajat, tutkijat ja muut vaikuttajat jakavat nyt Twitterissä varoitusta tästä valetilistä.
Seuraavana päivänä tämän Twitter-tilin ylläpitäjä itsekin myöntää tilin olevan valetili. ”Kyllä. Tämä oli trollitili.”, hän tviittaa ja kertoo, että toimittajat voivat haastatella häntä jos haluavat selvittää motiiveista ennemmän.
Yle tekee asiasta uuden uutisen saman päivän iltana klo 20:18.
Ylen uutisessa puhutaan useista eri tileistä joissa levitettiin tietoa, että uhrit olisivat olleet venäläisiä ja murhien motiivi uhrien etninen tausta. Jutussa haastatellaan myös valetilin ylläpitäjää. ”Motiivikseen hän kertoo sen, että hän nauttii huijaamisesta ja pitää sitä helppona”, ylen toimittaja kirjoittaa.
Samassa jutussa haastateltiin myös ulkoministeriön ajankohtaisviestinnän yksikön päällikkö Vesa Häkkistä.
Häkkinen arvio twitter-trollaamisen tarkoituksen näin: “– Tarkoitus oli vahingoittaa Suomea ja mahdollisesti Suomen suhdetta toiseen valtioon ja ehkä toisen maan kansalaisiin. Oli joitakin Twitter-tilejä ja yksittäisiä viestejä, joissa oli viittauksia Venäjään ja venäläisiin. Viestit olivat todella aggressiivisia.
– Venäjällä liikkui sellaista tietoa, että Suomen rajaseudulla tapahtuneet surmat voivat olla merkki Donbass-ilmiön syntymisestä. Venäläiset voivat ajatella, että Donbass-ilmiöllä tarkoitetaan sitä, että paikallista vähemmistöä pitää lähteä suojelemaan, voimakeinoinkin, Vesa Häkkinen kertoo esimerkin tahallisesta väärästä tiedosta.” http://yle.fi/uutiset/3-9336510
Motiiviksi arvellaan nyt siis sitä, että halutaan synnyttää Donbass-ilmiö Imatralle/Itä-Suomeen. Donbass-ilmiö Ukrainassa tarkoittaa sisällissotaa itä- ja länsi-ukrainalaisten välillä.
Näin jyrkkää arviota virkamieheltä ihmetellään Facebookissa ja mm. eduskunnan suuren valiokunnan sihteeri Peter Saramo kommentoi sitä näin:
“UM:kään ei ole immuuni julkisuuskipeille ja harkitsemattomille virkamiehille. Selvästi puheet twittertilin tarkoitusperistä eivät voineet perustua muuhun kuin miehen mielikuvitukseen. Huolestuttavaa, jos tällainen ihminen on vastuussa kriisiviestinnästä.”
Otavamedian päätoimittaja Petri Korhonen otti kuvakaappauksen tästä Saramon kommentista, tviittasi sen Twitteriin saatteella: “Eduskunnan suuren valiokunnan virkamies ‪@PSaramo paheksuu, että virkamies ‪@vesahakkinen varoitti mediaa ‪#imatra valeuutistilistä. ‪#turpohttps://twitter.com/Petri2020/status/806067072300158976 Tviitti saa 50 uudelleentviittausta.
Korhonen ei liitä tviittiinsä linkkiä alkuperäiseen uutiseen, joten lukijat eivät voi tarkistaa mihin Saramo alun perin kommentoi. Tviitistä jää lukijalle kuva, että Saramo kritisoi sitä, että virkamies varoittaa valetilistä, kun Saramo selvästikin kommentoi Häkkisen outoa Donbass-ilmiö lausuntoa. Sama kuvakaappaus leviää myös muiden toimijoiden tviittaamana ilman alkuperäistä lähdelinkkiä.
Asiaa penkonut henkilö tviittaa ettei löydä yhtään venäläistä sivustoa, jossa kerrottaisiin uhrien olleen venäläisiä. Yhden ukrainalaisen sivuston hän löysi, InformNapalmin. “Mediaselvitykseen haussa esimerkkejä ‪#Venäjä ‪#Imatra ‪#Donbass -keissistä. Yksi löytyi, mutta ‪#Ukraina:lainen. Ping” https://twitter.com/tanelid/status/806053833931685889
Korhonen tviittaa: ”Mä näin näitä vain suomenkiel. törkysaiteilla. Viranomaisten oikaisujen jälkeen menivät suvakki-puheiksi.” https://twitter.com/Petri2020/status/806465989961510913
Kysyn häneltä millä suomenkielisillä törkysaiteilla on väitetty uhrien olevan venäläisiä. En saa vastausta.
Tänään Yle uutisoi, että “Venäläisdelegaatiot peruvat vierailujaan Suomeen – Imatran kolmoissurma säikytti”-otsikolla. Jutussa toimittaja kirjoittaa, että “Huolen syynä on nähtävästi Venäjällä Internetissä levinneet väärät tiedot ampumistapauksesta.”
Ilmeisesti tämä on toimittajan oma arvio, koska näyttää siltä, että mitään lähteitä väitteille ei löydy ja hän käyttää lauseessa sanaa “nähtävästi”. Onhan mahdollista, että venäläiset ovat vain säikähtäneet järkyttävää uutista kolmoismurhasta Imatran keskustassa. http://yle.fi/uutiset/3-9338311
Kaikki tämä siis alkoi yhdestä Twitterin valetilistä jolla oli alle kymmenen seuraajaa. Tarina muuttui hyvin nopeasti väitteeksi, että Venäjällä velloo huhut, joiden mukaan uhrit olisivat olleet venäläisiä. Ulkoministeriön viestinnän päällikkö menee vielä pidemmällle ja arvelee näiden “vellovien huhujen” tarkoittavan, että Venäjällä voitaisiin valmistella sisällissotaa Suomeen. Tämän lisäksi toimittajat ja muut toimijat twitterissä levittivät valeuutissivustomaisesti väitteitä asiayhteydestä irrotetuin kuvakaappauksin ja väittäen lausutun jotain jota oikeasti ei ollut lausuttu. Väärät huhut velloivat kuuleman mukaan myös suomalaisilla “törkysaiteilla”. Itse en googlaamalla tällaisia huhuja suomalaisilta sivustoilta löytänyt.
Twitterin valetili oli muuttunut suomalaisiksi valeuutisiksi. "VII


Tapaus Breivik

Poliisina ensin koulutettu psykiatri väittää perusteettomasti, että Breivik on skitsofreninen. Selvästi valhdellen tehty väite. Muut oikeuden psykiatrit kumoavat väitteen nopeasti. Mielisairaalasta sosiaalidemokraatteja tappanut B olisi voitu vapauttaa 2 vuodessa.   Link 

"Tämä Breivikin teko, sen taustat ja nyt valtion poliisin ahkerat toilailut on iso kimppu, jota on vaikea selittää."

  ja

CIA-Naton tekemä terrori 15000 iskua.Poliisi on muutenkin kovien paineiden alla poliitikoiden takia

"Valtiovalta maksimoimassa vaaratekijät" 
Suhosen mukaan poliisi ei kerro koko totuutta turvapaikanhakijoihin liittyvien rikosepäilyjen kasvusta. Vaikenemisen syynä on se, ettei poliisi halua lietsoa muukalaisvihaa ja lisätä sitä kautta ongelmia entisestään, Suhonen huomauttaa.

Mitä on itsenäisyys ? Minulle on vuosia sitten opetettu jo ihan persukoulussa aikoinaan. Itsenäiselle maalla pitäisi olla oma valuutta, itsenäinen keskuspankki, itsenäinen lainsäädäntövalta, joka nykyinen johdetaan Brysselistä, sekä perus
JANERIKFINSKAS.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI

Valtion epädemokraattinen kontrolli on monen tason terroria ja eliitin strategiaa; mediaterroria, koulutusterroria, köyhien alistamisen terroria, talousterroria, eliitin veronkiertoa, elitismin ja idolien ylistämistä: 

”Kuten olen maininnut,
olemme kaikki tyytyneet haukkumaan/alentamaan hallintoa, poistamaan yleissivistys kouluista, ja yleisellä tasolla suunnittelemaan kansan tyhmentämistä tottelevaiseksi ja tietämättömäksi. Tietämättömyys pysyy, mutta tottelevaisuus haihtuu nopeasti. Tämä ongelma vaatii todella tarkkaa harkitsemista, eikä vain mielipidemittausten ajamaa tiedotusta”

   
Näin siis kirjoittaa Hillary Clintonin neuvonantaja Bill Ivey sähköpostissaan Clintonin kampanjapäällikkö John Podestalle.

  Klaanien Suomi - Hyvä Veli, vapaamuurarien Suomi, amrikka/Saksa-mielisten Suomi, eliitin Suomi, salaisten sopimusten Suomi, Bilderbergissä salaisissa kokouksissa käyvät poliitikot avointa demokratiaa pilkkamassa:
There is a crisis at the top in Finland, the country that has been ranked first for the past five years in the World Press Freedom Index compiled by Reporters Without…
RSF.ORG
By Aleksandar Sarovic for Veterans Today Many people do not believe that conspiracy exists. My interest in conspiracies arose when I found out that they…
VETERANSTODAY.COM
Australia on Suomea ”edellä” uusliberalismissa kymmenkunta vuotta. Australialainen taloustieteilijä Bill Mitchell tietää, miten mieltä vailla oleva…
KANSANUUTISET.FI
Alamaisten todellisuus mediakaleidoskoopin rajaamana;

Jos ihminen uskoo mediaan "todellisuutena" niin sunnuntain media-annos oli todella psykedeelinen, suggestiivisen lamauttava ja harhainen mielikuvien päällekkäisyydessä - tämäkö on aito poliittinen todellisuus ja ymmärrys suomalaisten Todellsiten ongelmien taustalla mitä IS esittää:

  

1 kommentti:

DasBoot kirjoitti...

Jep, sananvapaus on hieno asia.. vaikka sitä voi käyttää myös tämän kaltaisiin tuotoksiin.
Enkä ihmettele yhtään jos maa on vähän sekaisin kun on Sinun kaltaisiasi sekopäitä kertoilemassa tarinoitaan. Ihan vaan siksi että joku voi vaikka uskoakin niistä osan. Vahingossa.
Hauskaa elämää sinne :D