maanantaina, joulukuuta 12, 2016

Jungner ja kolonisaatioihanteetIlmoitus alamaisille ja kikatus päälle.
Jungner ja kolonisaatioihanteet. Amerikka, demokratiasta ahdistuneen eliitin toivo. EU, keskiajan feodaaliunelma.


   Miksi ei ole suomalaista ruokakulttuuria?

 Jopa yrttien kerääminen oli kiellettyä Ruotsin kolonisaaton aikana (suomalaisten usko metsään ja luontoon piti tuhota) ja siksi ei ole enää olemassa suomalaista ruokakulttuuria. Kirkko tuhosi kaiken oman kulttuurin jotta kirkko olisi ainoa kulttuuri ja maailman ja identiteetinmäärittelijä.

1805 Ruotsin kuningas kielsi suomenkielen käytön julkisissa tilaisuuksissa, virkamiehiltä ja kirkossa sekä dokumenteissa suomalaisen kulttuurin lopullisessa tuhoamisvaiheessa. Kokkaridemarit ja muut RKP-puolueet edustavat tyypillistä amerikkalaisen ja ruotsalaisen kolonisaation ihailua.  

Suomalaiset eivät ymmärrä kuinka järkyttävää ruotsalaisten suorittama pakkoverotus Suomessa oli kolonisaation aikana koska historiaa Ruotsin imperialistisesta historiasta ei opeteta realistisesti. Jos vastustit kirkkoherraa, aatelisia tai uskontoa, sinut ruoskittiin, sinun maasi otettiin pois ja sinä kuolit orjana tai yksin metsässä ilman metsästys- tai kalastusoikeuksia. Suurin osa suomalaisista ei saanut metsästää ja kalastaa Ruotsin vallan aikana.

" Jokainen suomalainen, joka ei tahdo oppia ruotsia ja käydä kirkossa, on hän jokaisen ruotsalaisen edessä henkipatto " 
- AD 1622, käräjäoikeuden pöytäkirja 
* (kuka tahansa sai tappaa ja ryöstää henkipaton omaisuuden ja maat, kirkkoherrat yleensä ensimmäisenä ottamassa)


Suomenkieli on se alkuperäinen natiivikieli Euroopassa kivikaudella.

Suomalaiset ovat se natiivirotu eurooppalaisista, joka on elänyt 43000 vuotta ja jonka geeneille eurooppalaiset hahmopiirteet perustuvat.


 • 1520 Ruotsin kuningas antoi lain, jonka mukaan varsinaisen Ruotsin alueen vanhoja suomalaisia paikannimiä ei saanut käyttää ja kaikki vanhat kartat oli poltettava, joissa oli alkuperäiset paikannimet. 
 • Tanska, Viro, pohjoismaat olivat kaikki vuonna 300 suomenkielisiä mutta Rooma ja paavi-keisari jatkoi imeprialismia "ristiretkinä" ja laaja kireä lahjonta, uhkailu, palkkasotilaat, huijari-silmänkääntäjät heimojohtajien "uskonnollisina" käännyttäjinä ja lisää lahjontaa laajensivat imperialismia. Etelä-Ruotsi valloitettiin v. 400 paavi-keisarin palkkastoilaiden avustamana läntisen paavikeisarinn sekakansalle
 • Tanska käännytettiin verellä ja miekalla, Norjan suomalaiset heimot, Ruotsin, Viron ja lopulta Suomen länsiosa 1050 Antti Kautiainen Mikael Jugnerin aksioomien vastaisesti, Suomessa arvostetaan juuri niitä asioita, joita meidän eliitti arvostaa vähiten. Me emme vain osaa arvostaa meidän arkeamme, joka on oikeasti vuosi toisensa jälkeen nostettu muiden maiden ihmisten toimesta arvokkaaksi. Sen sijaan omat johtajamme ovat vuosi toisensa jälkeen tehneet kaikkensa sen kaiken tuhoamiseksi,koska arvostavat vain amerikkalaisuutta.


Sande Parkkonen
: " Tässä on mies,
 Mikael,
joka on suurin syypää siihen, että sosialidemokraattinen puolue tuhoutui lopullisesti. Hänen päästään olivat lähtöisin sellaiset työväenpuolueelle sopivat nerokkuuden kuten "Rakkauspuolue", pinkkiväri, sekä ajatus siitä, ettei työväenpuolue tarvitse enää lainkaan työläisiä äänestäjikseen, Suosittelen suhtautumaan kaikkiin tämän miehen ajatuksiin tuo taustatieto mielessä."


Poliittinen vaikuttaja ja viestintätoimiston johtaja Mikael Jungner vaatii sijamuotojen poistamista suomen kielestä
TALOUSELAMA.FI
EU ja teknokraatit ajavat diktatuuria, byrokraatit ovat innoissaan identiteetin tuhoamisestaThe team found that the early European was most closely genetically related to people in Sweden and Finland.
But while his eyes were blue, his genes reveal that his hair was black or brown and his skin was dark.
"This was a result that was unexpected," said Dr Lalueza-Fox.
Scientists had thought the first Europeans became fair soon after they left Africa and moved to the continent about 45,000 years ago.   "Kolonisoitu suomalaisuus"

 

 • "Suomi on kolonnialismin tunnistamisen takapajula" 
                   - Vadén

  " Vadén kirjoittaa siitä, kuinka kolonisoidun aseman huomiottajättäminen millä tahansa hengen elämän alueella on yhä edelleen ns. "sivistyneen" suomalaisen kunnia-asia. 
  Koetaan kunniakkaaksi kärsiä hyvällä statuksella mutta alistetussa asemassa. Onhan aateliset asemat aina kuninkaan myöntämiä ja "Suomessahan ei kuninkaita ole omasta takaa". Tekstijakso on täynnä hyviä ja tuoreita huomioita tyyliin: "Samaan aikaan ei-eurooppalainen henkinen perintö on laiminlyöty, ellei aktiivisesti nujerrettu ja tuhottu". Tähän täytyy huomauttaa, että koko eurooppalainen kulttuuri on itsessään tätä aktiivista nujertamista ja mustaa magiaa muistuttavaa tuhoamisrituaalia täynnä. Eurooppa on itse tuhonnut valtavan osan itsestään ja henkisestä lajirikkaudestaan. Ja tuon häviölle jääneenkin eurooppalaisen hengenilmapiirin pelastaminen Suomeen on tabu. 
  "Juha Pentikäinen on todennut, että Suomesta tunnetaan varmuudella 43 karhunkallosaarta, joista yhtäkkään ei ole arkeologisesti tutkittu. Samaan aikaan museovirasto suojelee ja ylläpitää jokaista kivirakennelmaa, jonka ruotsalainen tai venäläinen aatelisto on pystyttänyt." 
  On tuskin liioiteltua sanoa että Suomen museovirasto harrastaa aktiivisesti vieraan vallan toimesta mustana magian tuhoamisrituaalia suomalaisuutta vastaan. Tämä tilanne saa jatkua vapaana kenenkään puuttumatta, koska kaikki tärkeät valtapoterot on miehitetty kansalliselle edulle vihamielisellä aineksella. Toisaalta tässä on vastakkain hyvin energinen ja ylenpalttisesti resursoitu kolonnialismi ja toisaalta poliittisesti täysin neuvoton alkuperäiskansaisuus.  "


              * < 
  Elonkehä 1/16 lehdessä Tere Vadénin juttu alkuperäiskansaistumisesta

       CIA on USA


  They want to keep people pitted against each other. They want to keep people in line so they will work for them, go to war for them, and obey them. This is all just an illusion; one ultimately has the power to say no.
  What are they going to do if everyone stops participating in the current system?


  Life is the greatest gift in the known universe. It is incredibly precious, vastly diverse in its scope, and without judgement or prejudice, it just happens. One does not…
  SOTT.NET

  Berliiniläinen taz-päivälehti raportoi Sipilä-Yle-jupakasta. Se on lehden mukaan herättänyt kysymyksen, voidaanko valtiota johtaa kuin yritystä, onko yritysjohtaja pätevä pääministeriksi, ja onko Ylellä oikea henkilö päätoimittajana.


  Der finnische Ministerpräsident Juha Sipilä setzt das öffentlich-rechtliche Fernsehen unter Druck. Mit Erfolg – bis die Geschichte auffliegt.
  TAZ.DE|LISÄÄJÄ: REINHARD WOLFF
  imperialismin kasvot


  Doesn't it seem strange that just as Aleppo was being liberated from four years of al-Qaeda control President Obama signed a waiver allowing more US weapons to flow to those fighting to overthrow the Syrian government? It's almost like the US does not want the war to settle down. Unfortunately there is a precedent for US foreign policy setting brushfires and then pouring gas on them. But why?


  Last week US President Obama waived military aid restrictions for “foreign forces” and others in Syria. When hopes were raised for an end to the...
  RONPAULINSTITUTE.ORG
  Selvitys toimenpiteistä suomen kielen uudistamiseksi koneiden ymmärtämään muotoon

  Taivutuspäätteistön poistamiseen tähtäävän uudistustyön perusteet ja toteutus

  ”Fixed mindset or growth mindset.  You choose.” -Mikael Jungner-
   

  Tässä dokumentissa on hyviä analyysi- ja näkökumaperiaatteita mutta tekijä itse ei noudata niitä eikä näe kuin puolet läntisen CIA-massamedian propagandasta... silti mielenkiintoinen mutta kyvytön näkemään amerikkalaisen aggression laajuus ja terroristien palkkaamisen syvyyttä eikä Rockefellerien rahoitusta ja ohjausta feminismissä ja taktisessa väestönsiirrossa
  1 kommentti:

  Kati Sinenmaa kirjoitti...

  Laitetaan nämä pari linkkiä tänne ihan esimerkin vuoksi, mitä kannattaisi googlata, kun kuulee Suomea, suomenkieltä ja suomalaisuutta mollattavan, eli suomalaisten korkea äly kompensoisi tehokkaasti myös kielen puutteita, jos niitä olisi:

  IL, 28.6. 2014: Suomalaiset ovat Euroopan fiksuin kansa

  Soininvaara, 16.11. 2007: Suomalaiset, “valkoisen rodun” älykkäin kansa?

  IS, 16.3. 2016: Nyt se on tutkittu: Suomea äidinkielenään puhuvilla korkeampi älykkyysosamäärä kuin suomenruotsalaisilla