sunnuntaina, joulukuuta 25, 2016

Kauppasodan joululahja europuolueille - vienti kuristetaan, Venäjä elpyy



Joululahja suuruudenhulluille suomalaisille europuolueille ja tyhmennetylle passiiviselle kansalle,

kaiken uhraamassa USA:n tukemien Kiovan natsien suorittaman laittoman vallankaappauksen puolesta.
  • Venäjä "iskee" tuonninkorvausohjelmalla eli ns. vastapakotteilla. 

Suomi aloitti kauppasodan ja tämä on eduskunnan ihan oma valinta, ei ole edes EU-lakia joka velvoittaisi kauppasotaan. On vain USA:n hyökkäyssotia ja geopolitiikkaa tukeva eurojuntta kiljumassa kauppasotaa ja Naton sotilaallista laajentamista. CIA ja Nato toimittavat aseita ja koulutusta Kiovan natseille jotka ovat osa Ukrainan armeijaa ja hyökkäyssotaa ukrainalaisia kaupunkeja vastaan - joka viikko pommittamalla tykistöllä siviilejä.


Europuolue ei voi olla oppositio, "vasemmistoliitto" on todistanut palvelevansa oikeiston sodanlietsontaa ja pankkiirien terroria Kreikassa ja Suomessa. Brysselin vallankaappausta kohti diktatuuria, liittovaltiota ja siihen vievää Brysselin ohjaamaa jättiarmeijaa.

Valevasemmiston joulurauha: omatunto ei vaivaa kun on siunattu Syyrian hyökkäyssota, Kiovan natsit ja Afganistanin hyökkäyssota maan tavan mukaisesti läntistä imperialismia ylistäen



Juha Kovanen jakoi linkin   
  • Venäjä "iskee" tuonninkorvausohjelmalla eli ns. vastapakotteilla. Venäjä laajentaa 15 % tullin ulkomaisille ostoille julkisesta sektorista myös valtionyhtiöihin. Suomalais-venäläinen kauppakamari pitää laskentatapaa törkeänä, mutta Tikkurila ja Ponsse eivät ole huolissaan.
     





PROFESSORI antaa huutia myös Rehnin kehumalle EU:n komissiolle.
– Korjauksiin tarvitsemme kaikkien vähiten oppia Euroopan unionin komissiosta, jossa demokratia ja avoin keskustelu eivät todellakaan kukoista.






"Kuuselan ja Ylösen mukaan valtio on myynyt hyvän it-osaamisensa firmoille, jotka nyt keräävät itselleen valtavat voitot juuri noilla valtion ”tehottomilla palveluilla”. Ne kun myydään niiden alkuperäisille kehittäjille. Pinnallisia laatumittaristoja ja yksipuolista ”arviointia” ostetaan konsulteilta. Hintapyyntö palveluista on usein 29 900 euroa eli sata euroa alle kilpailutuspakon. Eihän verorahoja junailla kaverille, eihän?
Edustuksellista demokratiaa ja kansanedustajia on helppo moittia, ja usein aivan syystä. Eduskunnasta kuluu liikaa itsetyytyväistä höpinää, josta puuttuu johdonmukaisuus ja aitous. Moni puhuva pää julistaa siihen ohjelmoitua propagandaa. Mutta onko parempi siirtyä harvainvaltaan, jossa itsevarmoille, sekavaa markkinakieltä puhuville saarnaajille annetaan valta konsultoida meidät innovatiivisuuden ja tehokkuuden taivaaseen – ja vielä kutsua itseään viisaiksi!
Voikin käydä niin, että elämme pian tyhmyyden ja sivistymättömyyden teknohelvetissä. Siellä kaikuvat suuret puheet, siellä fluidit ja ketterät besserwisserit konsultoivat ja rahastavat kansalaiset tuottaviksi ja nöyriksi. Siellä palkitaan häntä, joka kumartelee oikeaan suuntaan ja toistelee sanoja innovatiivisuus ja osaaminen. Sanat oikeudenmukaisuus ja suhteellisuudentaju kannattaa unohtaa, jos haluaa kiipiä viisaiden ryhmän apupojaksi tai aputytöksi."


Sitran yliasiamies Mikko Kosonen on esitti heinäkuussa 2013 Suomen Kuvalehdessä näyttävästi liike-elämän ”ketterän ja fluidin” konsernijohtamisen siirtämisestä valtion hallintoon: Valtioneuvoston k…
KARIUUSIKYLA.COM





Kiev’s military shelled Debaltsevo when children went to see Christmas tree lighting December 23, 2016 C. Archive photo 23.12.2016, Debaltsevo. Kiev’s…
EU.EOT.SU


















Vientikielto

#sipilä #eu #finland #suomi #uusivuosi #eduskunta #suomeneduskunta#keskusta #persut #soini #kokoomus #rkp #vihreät #vasemmisto#työttömyys

Ei kommentteja: