torstaina, joulukuuta 22, 2016

Soini on fasisti - perussuomalaisten tragediaTe, jotka äänestitte perussuomalaisia, te loitte toisen kokoomuspuolueen ja viidennen rkp-(cia-nato-)puolueen. Te ette ymmärrä äärioikeiston historiasta mitään kun uskoitte Soinin äärioikeistolaista uhoa ja vihaa vasemmistoa vastaan - eliitin retoriikalla vedottiin köyhiin ja pettyneisiin. Pohjoismainen malli ja vanhuksista huolehtiminen & koulutus ym on tullut vasemmiston humanistisesta valtiomallista, jota Soinin eskaaderi nyt tuhoaa - esittäessään vasemmistovihan olevan puolueen korkein tavoita. Eliitin kikkoja ja terroria.

EU:ta ja Naton sodanjulistuksia ja väestönsiirtoja hysteerisesti puolustaessaan Soini on paljastunut supereliitin narriksi - mutta puolueen jäsenet eivät reagoi vihaisesti.

Soinin demagogia on fasistinen koska hän nostaa sille tyypillisesti vasemmiston "suurimmaksi uhaksi" kuin Reagan ja samalla irvokkaasti vie nyt Suomea Amerikan sotiin SEKÄ pitää rajat auki cia-mossadin väestönsiirrolla ja tukee Amerikan terroristeja Kiovassa ja Turkissa, kertakaikkiaan naurettava valehtelija, vaarallinen valehtelija sekä uskomaton Vatikaanin valehtelija koska ei todellakaan pidä palopuheittensa mukaisesti kansan puolta vaan Wall Streetin kumartaen kaikessa.

Mussolinikin ylpeili kunka hän on rahaeliitin palvelija ja rahan avulla koskematon ja ihailtu. Venäjäviha on Ruotsin kolonisatioeliitin suurie tekosyySuomenkin vlaloittamiselle, pois pakanuudesta paavin vallan sivistykseen. Nato on vain venäjävihaa luomaan eliitille tekosyitä feodaaliseen valtaan.


Perussuomalaiset takertuvat totaaliseen itsepetokseen ihmeellinen isäkuva kourissaan kuin Stalinin kannattajat. Soini myi itseään vasemmiston hyvinvointivaltioarvojen ajajana, isä köyhien ystävänä mutta on nyt cia-mossadin käsikirjoituksen lukija kuten jokainen älykäs osasi räikeän kontradiktisen vasemmisto-vihadiskursin kautta lukea.

Nyt Soinin eskaaderi on järjestämässä köyhille lahjaksi pakkotyön eliitin ja ei-suomalaisten jättifirmojen laajentaessa huikeaa veronkiertoa - vastoin perustuslakia ja kansainvälisiä sopimuksia.

 
Rajojen aukaisu on oikeiston ja rkp-kokoomuksen, siis EVA&EK klaanien suuri projekti Suomen tuhoamisessa dollarivallan alla mutta Soini syyttää pelokkaita, oikeistolle alistuneita, sekavia "vasemmistopuolueita" siitä  ja sotkee tahallaan "ymmärrystä" mitä Amerikan sotataloudessa ja euroterrorissa tapahtuu valtioiden tuhoamisessa.

Suomi kieltäytyy ottamasta vastaan amerikkalaisia sotilaskarkureita mutta ottaa vastaan Irakilaisia ja somalialaisia sotilaskarkureita sekä vaarallisia palkkasotilaita ja ISIS-terroristeja - perussuomalaisten avulla. Viranomaiset vain koleerisesti nyt toteavat että 300 ISIS-kannattajaa on Suomessa - eikä luovuta heitä oikeuden eteen Syyrian tai Irakin hallitukselle.  

Amerikka lietsoo todellista sotaa talousromahduksen alla ja Soinin fasistinen eskaaderi on selvästi kiihottunut Suomen alistamisesta uuden Rooman kolonisaatiosodan kohteeksi kaivokset ja vedet luovuttaen Wall streetille ja Lontoolle, fasistiselle pörssi-ideologialle.

Soini ja Halla-aho ajavat nyt Soroksen suunnitelmia, raja on avoin perussuomalaisten voimilla. Joka päivä tuodaan nyt jopa keski-Afrikasta populaa. Pakolais-sana on muuttunut myös perussuomalaisten keikareilla "maahanmuuttajaksi", EU-vastuuksi, pysyväksi siirtolaiseksi noin vain.Jokainen älykäs ja ehkä diskurssianalyysiä yliopistossa lukenut ymmärtää kuinka hellien HS on kohdellut äärioikeistoa RKP:ssä ja perussomalaisissa ja onnistunut luomaan kuvan Eurooppalaisista arvoista tavallisen fasismin suojaksi: 


- Helsingin Sanomat julkaisi tänään pääkirjoituksen, joka kertoo hyvin lehden ajattelutavasta. Otsikon ja ylösnoston mukaan: ”Naton on syytä puolustaa arvojaan”    RISTOVOLANEN.FI

  • Naomi Klein: Shock Doctrine, osa 1


- Chilen vallankaappaus 1973, Neuvostoliiton jälkeinen ryöstökapitalismi Venäjällä, 9/11, Irakin sota, hurrikaani Katrina... Sekä väkivaltaiset poliittiset mullistukset että luonnonkatastrofit muuttavat maailmaa, mutta tietokirjailija Naomi Klein esittää niille uuden tulkinnan kirjassaan The Shock Doctrine - The Rise of Disaster Capitalism. Hänen mukaansa kapitalismi syvenee shokkien kautta ja tarvittaessa shokkeja luodaan itse, jotta kovapäiset kansalaiset saadaan ymmärtämään, ettei vaihtoehtoa välttämättömille uudistuksille kerta kaikkiaan ole olemassa.


  • Taloustieteilijöiden linja on vasemmiston linja


- Sekä Yhdysvallat että IMF ovat muuttaneet kantojaan, kun käytäntö on kylmästi osoittanut, että leikkauspolitiikka ei toimi. Aalto-yliopiston professori Haaparanta totesi Helsingin Sanomien haastattelussa, että ”on vaikea enää löytää akateemisesta tutkimuksesta yhtään mitään, joka tukisi kiristystä. Mutta Suomessa kaikki hokevat vain leikkauksista.”        Vanha tekstini ja taas niin oikeassa


          Arhi Kuittinen
        Nato ja uusi kolonisaatio - vanha terrorismi eliitin luokkasodassa


Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin…
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN


John Batchelor has an extremely popular political talk show on America’s largest radio network, WABC.He has Stephen Cohen on live in the studio almost every…
RUSSIA-INSIDER.COM
Monet maatilat ovat joutumassa maksuvaikeuksiin. Esimerkiksi Pohjois-Savossa…
SAVONSANOMAT.FI|HENKILÖLTÄ JUKKA PATRAKKA
  • Maaseudun etninen puhdistus jatkuu täysin suunnitelmien mukaisesti. Alkuasukkaat poistetaan seuduilta, joita ylikansalliset suuryhtiöt pääsevat sitten hyödyntämään tehokkaammin kun ei ole villejä häiritsemässä.
    Maaseudulta vietiin koulut, sitten postit, kaupat, poliisit, lääkärit, pankit jne. Nyt viedään alkuasukkaiden omat maatilatkin. Ja vallassa on nimenomaan Keskusta, maalaisten äänillä valtaa pitävä puolue.
    Sellaiset maajussit kuten Björn Wahlroos tai Antti Herlin kyllä saavat satojen tuhansien eurotukensa ja maataloustukensa. See the pattern??
 clinton, Hillary Clinton, hillary emails, Rothschild, Rothschild & Co., rockefeller, 2016 election,
THEFREETHOUGHTPROJECT.COMThe harm and destruction caused by psychopaths in positions of power can now be felt everywhere. This world-wide problem worsens daily as the totalitarian whims of…
WWW.SOTT.NET


Kongressin jäsen puhuu valtataistelusta ja korruptiosta
Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin…
RAYHABLOGI.BLOGSPOT.COM|HENKILÖLTÄ SAMI PARKKONEN
 


Ei kommentteja: