lauantaina, joulukuuta 03, 2016

Sipilä on lahkonarsisti kuten kaikki puoluebroilerit


Financial Times tunnustaa tilanteenMitä voi sanoa miehestä, joka ministerinä tuomitsee veronkiertäjät, mutta on itse +10 miljoonan euron veronkiertäjä? 

Sipilä on esimerkki lahkonarsistista, joka odottaa kiitosta vain sen takia että tukee lahkomafiansa ja kapitalististen veljeskuntien hierarkiaa ilman mitään rehellisyys- tai totuuskäsityksiä. Lahkomafia määrittelee kaiken, ei ole todellisuutta lahkomafian hierarkian ulkopuolella, on vain hierarkia todellisuuden korvikkeena. Hierarkiamoralismissa ei ole moraalia vaan sinun on ylistettävä yläpuolella olevia jumalina.

  •     Lahkokasvatuksessa kehutaan alistumista ja lapsen tyhmyyttä tottelemisessa. Manipuloiva kasvatus ei luo realistisia lapsia vaan alistuvia, tottelevia, tyhmiä, narsistisen väkivaltaisia heikompien kiusaajia statuskilpailussa.  

Kapitalistisille Kokoomukselle ja RKP:lle heidän kapitalistisessa hierarkiassaan sikarikkaat ovat jumalia ja köyhät vihollisia, menestyksen sisällöllä ei ole mitään yleistä moraalia ihmisarvon kannalta, raha on heille ainoa moraali ja demokratian murskaaminen salaliitoilla. Kaikki europuolueet ovat nyt käytännössä kapitalistisen eliitin välinepuolueita, suurissa linjoissa ajetaan valtion ja demokratian tuhoamista kohti plutokratista diktatuuria elleivät Euroopan valtioiden kansalaiset herää nopeasti vastustamaan euroterroria ja Kreikan kohtaloa eliittiveronkiertäjien raiskaamana.


Sipilä on isoille pojille ja eliittikeinottelijoille uskollinen ja odottaa kansalta kiitosta hänen toimistaan elitismin hyväksi. Sillä kapitalistille vain elitismi ja häikäilemätön valta on jotakin suurta ilman humanistisen valtion sääntelyä ja pohjoismaisen mallin inhimillisyyttä."Nämä kaivokset näyttävät olevan perheyrityksiä Outokumpufamily, Terrafamily, Kevitsafamily, Kittiläfamily... mitenkähän on asian laita, kun aletaan katsomaan miten johtohenkilöt ovat suhteessa poliittiisiin päättäjiin ja ovatko kenties sukua keskenään? Mielenkiintoista tämä sukututkimus."


Monilla vanhemmilla on psykologi Keijo Tahkokallion mukaan väärä uskomus siitä, miten hyvä itsetunto saavutetaan. Laajojen tutkimusten mukaan väärin kehuttujen lasten arvosanat alkavat laskea yläkouluiässä.
ILTALEHTI.FI


 

  II

Institutionaalinen uskonto on vain suggestiovälineiden käyttämistä eliitin hyväksi, Sumerin eliitin luoma konstruktio mm ehtoollinen ja bränditemppelit yli 4000 v sitten. Suggestiossa tarjotaan narsistisia ja psykoottisia varmuuden ja täyttymyksen illuusioita ja räikein suggestio on alistumisen suggestion ajaminen alamaisille voimakkailla todellisuustajua vääristävillä emootioilla - eliitin vallan välineenä. Siksi valtionkirkko suojelee pedofiilejä koska vain uskollisuus eliitin systeemille merkitsee jotakin, ei totuus tai rehellisyys: uskollinen ja kiitollisuudenvelassa elävä pedofiili on eliitille tärkeä toimija ja väline. 

Suomessa eliitti haluaa pitää valtionkirkot tiiviisti kirkkolailla poliittiseen systeemiin kiinnitettynä vastoin perustuslakia. Lestadiolaisjohtajien arvovalta on suurelta osin kiinni valtionkirkon antamasta "virallsiesta" hyväksynnästä". 

Ooppiumia kansalle...


Utahin yliopistossa on tutkittu, miten uskonnolliset kokemukset vaikuttavat aivoissa. Tulosten mukaan uskonnolliset kokemukset kutittelevat samoja aivon osia kuin…
WWW.TALOUSELAMA.FIValtionkirkossa uskonnollisten kokemusten luominen jäsenille on mielukuvien ohjaamista, äärimmäisen ohjelmoitua ja käsikirjoitettua eikä instituutiouskontoa voi verrata shamanismiin ja ihmisen ainutkertaisiin kokemuksiin.

Instituutiouskonto on vain poliittista ohjausta varten ja henkisen maiseman lukitsemista eliitin ihailuun - kirkon hierarkiakin korostaa ja opettaa vain eliittihierarkialle alistumista. Seurakuntalaiset eivät edes saan erottaa kirkkoherraa tai pappeja itse.

Ehkä suomalaiset kyllästyvät vähitellen olemaan lapsia eliitin valheiden palvelijoina
 

VIIKON VIERAS. Kansan arvot 2016 -tutkimuksen mukaan suurimman luottamuskolhun on kuluneiden kolmen vuoden aikana kärsinyt hallitus, kertoo TAT:n toimitusjohtaja Kari Väisänen.
KAUPPALEHTI.FI|LISÄÄJÄ: KAUPPALEHTI    III


" Vaasan yliopiston professori Timo Rothovius jopa sanoo jutussa, että vakuutuskuoret ovat ”tavallaan veroparatiisi Suomen sisällä”.  
Toinen kiinnostava seikka on, että jutussa ei mainita pääministeri Sipilää lainkaan. Artikkeli on julkaistu pari kuukautta sen jälkeen, kun MOT:n toimitus oli pakotettu anteeksipyyntöön ja oikaisuun.
Ohjeistuksia ja kieltoja Sipilästä ja vakuutuskuorista ei siis ole annettu, sanoo Jääskeläinen. Suomen Kuvalehden lähteet ja Helsingin Sanomien juttu kertovat muuta. 
Lopputulos on joka tapauksessa tiedossa: aiheeseen ei ole enää palattu.
”Voi sanoa, että pääministerin vaikutus näkyy tässä. Mikä sitten on vaientamista, mikä itsesensuuria. Moni ei vain viitsi tehdä juttuja aiheista, joiden tiedetään olevan arkoja ja jotka ovat aiheuttaneet tyytymättömyyttä toimituksen johdossa”, eräs yleläinen kertoo Suomen Kuvalehdelle. "


YLE:ta on aina hallittu pelolla ja sensuurilla eliitin suojelemiseksi, kulissit ovat vain aikaisemmin pysyneet.
Atte Jääskeläinen kielsi Sipilän vakuutuskuoren käsittelyn muissa kuin puhtaasti uutisellisissa jutuissa. Lisäksi MOT-ohjelmasta poistettiin kyseiset 16 sekuntia ja Ylen illan pääuutislähetyksessä luettiin oikaisu liittyen ohjelmassa käsiteltyihin Sipilän vakuutuskuoriin.
Henkilön Veikka Lahtinen kuva.


Tapio Jankkila
Tässä istuu hallitus, joka ei ole saanut yhtään mitään aikaan.
Talvivaaran Tomppeli johtaa tätä sirkusta ja
hyödynsaajina ovat aina sukulaiset tai uskonveljet tai hyvävelikerho.
Kuinka paljon euroissa on suomen kansantalous kasvanut Talvivaaran Tomppelin hallituksen aikana?
Mitä merkittävää tämä hallitus on saanut aikaan?
Maa jakautuu aina kahtia.
On selittäjät ja suorittajat.
Suorittajia ei ole tässä porukassa yhtään ainoaa !


Suomalainen valvontakulttuuri on loputtoman neuvottelevaa, kärsivällistä ja ymmärtäväistä.
YLE.FI|LISÄÄJÄ: RIIKKA KAIHOVAARA


Terrafame ei ole hakenut lupaa uraanin kaivamiseen, eikä uraanin käsittelyä kaivoksella valvo kukaan, sillä sitä ei virallisesti ole olemassakaan. Uraani on kuitenkin mukana prosessoitavassa kivessä, joten selvitys sen mahdollisista ympäristövaikutuksista pitäis niinkun tehä. Tämä ei ole toki isoin kysymys, vaikka kyllin hyytäviä visioita herättääkin.
Terrafamella onkin olemassa ”käyttämätön uraaninrikastuslaitos”, selvisi yhtiön hallituksen puheenjohtajan Lauri Ratian puheista Ylen A-studiossa. Päämisteri Juha Sipilä reagoikin kiivaasti asiaan, eikä siitä sen koommin ole kuultu. di-goldTerrafamen asiakkailleen myymässä malmirikasteessa on uraania, jota yhtiö itse ei ota talteen. Se jää asiakkaan tehtäväksi, eikä Terrafamea kiinnosta mitä se sillä tekee. ”Tiedän, että yksi a…
NYKYSUOMI.COM
4.12.2016

SUOMI 100


 
Talouspuheen ensisijaisuus on yhteiskunnan sisäisen sabotaashi. Se on ironista aatelisväkivaltaa.
  
Yhteiskunta, joka on pakotettu sietämään jäsentensä välistä liiallista epäoikeudenmukaisuutta on sabotaashin kohteena. Kysymys on ironisesta aatelisväkivallasta.
 
Kunnianhimo on ihmisen pienuuden ja alhaisuuden merkki. Ne jotka voidaan ostaa moraalittomiin ja omaa itseä ja omaa kansaa tuhoaviin tekoihin rautaristeillä, palkinnoilla ja kunniamerkeillä ovat ihmiskunnan alin kasti.
  
Kirkko, joka huutaa naapurivihaa on kolonnialismin työkalu ja yhteiskunnan sisäinen aatelissabotaashi. Jumalan pohtimisella, mystiikalla tai uskonnollisella tunteella ei ole mitään tekemistä kirkon kanssa. Uskonasioiden ON OLTAVA yksityisiä ja valtiosta erotettuja. Vain sillä tavalla muslimit voidaa PAKOTTAA yhteisiin pelisääntöihin. 
   
Aatelisväkivalta on kolonnialismia. Aateliset ovat vieraan vallan palvelijoita. Aateliset jatkavat kyseenalaistamatonta työtään sukupolvesta toiseen. He ovat aluksi korkein ihmisrotu, mutta heistä tulee vähitellen alin ihmisrotu sokean ihmiskunnian (Platonilla Thymos, Freudilla Thanatos) palvomisensa seurauksena. 
     
Kapitalistit ovat kolonnialismin hyödyllisiä idiootteja.
     
Älkää ymmärtäkö väärin. En tarkoita, ettei talous sinänsä olisi tärkeä asia ja kuuluisi tärkeimpien asioiden joukkoon. Sanon vain, että se ei yleensä ole kaikista tärkein asia ja että se on aina sopimuskysymys. Paitsi silloin kun kolonnialistimiehittäjä alkaa kauppasodalla ja Tukholmasta huutamalla torpedoimaan alistamiensa kauppasuhteita, talous muuttuu diplomatian tärkeimmäksi keinoksi yhteiskuntaa kahtiajakavaa aatelissabotaashia vastaan. 

Demokraatti.fi 

Pekka Ervasti Demokraatille: 

Suomen Kuvalehti uutisoi 30.11., että Ylen uutisten johto hyllytti pääministeri Juha Sipilän vaatimuksesta häntä koskevia juttuja ja kielsi uusien juttujen tekemisen.
RTTL-FI.DIRECTO.FI
Olisi erikoista, mikäli Ylen vastaava päätoimittaja voisi edelleen jatkaa nykyisissä tehtävissään.
VASTAVALKEA.FI|LISÄÄJÄ: TAPIO KUOSMA


    YLE:n sensuuri-Atte on Bilderbergiläinen.

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne pitää erittäin vakavana julkisuuteen nousseita väitteitä, että pääministeri Juha Sipilä (kesk.) olisi yrittänyt vaientaa Yleisradion…
MTV.FIMiika Kurtakko  Vastavalkea - Tilannehuone

Esa-Pekka Salonen puhui "kansainvälisistä verkostoista", joita Guggenheim Suomeen toisi.
Guggenheimin toimitusjohtaja Armstrong kertoi, että "Guggenheim tekee lähinnä taidekasvatusprojekteja." Miten nämä liittyvät yhteen? 
Yhdysvalloissa paljastuneen Pizzagaten myötä on selvinnyt poliitikkojen, julkkisten ja lukuisten Guggenheimissa näyttelyitään pitäneiden taiteilijoiden pedofiilirinki. Hillary Clintonin kampanja- ja esikuntapäällikkö John Podesta ja hänen veljensä Tony Podesta ovat ringin keskeisiä tekijöitä.Artikkelissa kuvattua "taidetta" on ollut esillä lukuisissa Guggenheimin museoissa.


ja Ahtisaari ohjaavassa organisaatiossa, trialteraalisessa komissiossa.

" Eikö kansalaisen sana ja ennen kaikkea kahden oikeusoppineen asiantuntemus esteellisyydestä paina mitään Ylen johdon suhtautumisessa yhteen ajankohtaisimmista aiheistamme? Ilmeisesti Ylen päätoimittaja Atte Jääskeläistä tulisi muistuttaa 9.12. vietettävästä kansainvälisestä korruption vastaisesta päivästä. Korruptio on demokraattisia järjestelmiä häiritsevä, liiketoiminnan epätasa-arvoa aiheuttava ja hallinnollista epävakautta aikaansaava ilmiö, joka tavalla tai toisella näkyy jokaisessa maailman valtiossa.Suomen typerykset on pelanneet maamme ulkopoliittiseen paitsioon tukemalla Paviaani-Obaman roistoa ja Hillaryn kommunistia! Ai ai nyt on kivat ajat kun Trump soittaa Putinille? Maamme joutuu kohtaamaan ahdingon ja myrskyn!


Yhdysvaltain tuleva presidentti Donald Trump soitti tänään Norjan pääministerille Erna Solbergille.
MTV.FIHollanti on järjestämässä neuvoa-antavan kansanäänestyksen Euroopan unionin ja Ukrainan välisestä assosiaatiosopimuksesta (EUAA) 6. huhtikuuta 2016.  
  • Hallitus puoltaa sopimusta Ukrainan hyökkäyssodan puolesta ja vallankaappauksen jälkeisen vallan siunaamista. 

Hollantilaisten äänestäjien kannatus ei ole niinkään itsestään selvää. ”Korjatakseen” äänestäjien mielipiteitä pääministeri Mark Rutten hallitus teetti manipuloinnin asiantuntijoilla kommunikaatiostrategian, jossa päättäjiä opastetaan — valmiiksi laadittuja lausuntoja myöten — siinä, mitä ja miten asiasta kerrotaan, jotta hallituksen haluamaan lopputulokseen päästäisiin.

Suurin osa Maidanin uhreista oli EU-sopimuksen vastustajia. Useat oppositiopuolueet olivat vaalien aikaan kiellettyjä puolueita, ja Itä-Ukrainassa äänestäjät boikotoivat koko vaaleja, huomauttaa alkuperäisen artikkelin kirjoittaja Anneke de Laaf.
Hollannin hallituksen tilauksesta laadittu valehtelun strategia vuoti julki ja herättää närkästystä.
VASTAVALKEA.FI|LISÄÄJÄ: RIIKKA SÖYRING


Ylessä alkoi kuohua perjantaina 25. marraskuuta sen jälkeen, kun Yle oli jukaissut uutisen pääministeri Juha Sipilän (kesk) sukulaisten omistamasta Katera Steel -yhtiöstä, joka oli saanut huomattavan kokouksen tilauksen valtion omistamalta kai
MASIK.PUHEENVUORO.UUSISUOMI.FI
Hybris on valheilla sidottu - miten valehtelijat saavat jatkaa julkisissa viroissa? 


Guggenheim – valehtelu jatkuu päätöksen jälkeen

      2.12.2016 08:35 Tuomas Tiainen
Guggenheim-esityksistä Helsingin kaupungin puolella vastannut apulaiskaupungin- johtaja Ritva Viljanen oli tänään haastateltavana YLE Radio 1:n Ykkösaamussa. Viljanen väitti, että museo olisi maksanut Helsingille 80 miljoonaa ja vertaili hanketta vastaavan hintaisiin liikennehankkeisiin. Oikeasti Guggenheimin kustannukset Helsingin kaupungille eivät olisi olleet 80 miljoonaa, vaan huomattavasti enemmän. Oikean yksityisen rahan osuus rahoituksesta olisi ollut minimaalinen. Juuri tähän julkisen sektorin osuuden vähättelyyn, piilotteluun ja todellista pienemmäksi maalailuun kiteytyi minun ja monen muunkin Guggenheim-vastustus.
Joko apulaiskaupunginjohtaja ei ymmärtänyt, tai vielä pahempaa, ymmärsi kyllä hyvin mutta jätti tahallaan sanomatta, että julkiseen Guggenheim-panokseen tulee laskea mukaan:
Kaupungin takaama laina (HS: "Apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen pitää lainasummaa kaupungille riskittömänä")
Ilmainen tontti Helsingin arvokkaimmalta paikalta (arvo vähintään kymmeniä miljoonia)
Hankkeen edellytyksenä ollut arvonlisäverovapaus
Kaupungin Guggenheimiin liittyvät kulut, selvitysten teettäminen ja virkamiesten työaika
Guggenheim-säätiön ja kaupungin tiedotuksessa oli epäselvyyksiä koko hankkeen ajan. Ensin julkisuudessa kerrottiin, että 130 miljoonaa maksavasta rakennuksesta Helsingin kaupungin suoran rahoituksen osuus olisi 80 miljoonaa ja loput 50 miljoonaa rahoitettaisiin yksityisillä sijoituksilla ja lahjoituksilla. Sitten paljastui, että "yksityisistä" sijoituksista 35 miljoonaa olisikin kaupungin takaamaa lainaa. Jäljelle jää 25 miljoonaa.
Muutama päivä ennen valtuuston päätöstä uutisoitiin, että 15 miljoonaa taidesäätiöiden tukea olikin lainaa eikä lahjoituksia. Varsinaisia "yksityisiä" lahjoituksia jää 10 miljoonaa euroa. Kun listaa yksityisistä sijoituksista tarkastelee (Guggenheim-säätiö ei suostu julkaisemaan summia), löytyy sieltä valtion kokonaan omistama Finavia, enemmistö- omisteinen Finnair sekä mittavia valtiontukia nauttivia laiva- ja varustamoyhtiöitä. Valtionyhtiöiden rahat eivät ole yksityistä rahaa. Ne ovat julkista rahaa.
Kaupunginvaltuusto äänesti maanantai-iltana ja Guggenheim-ehdotus ei onneksi mennyt läpi. Naurettavuuden huippu oli Helsingin Sanomien julkaisema asenteellinen spekulointi siitä, että Guggenheim-vastustuksen takana olisi ollut juutalais- tai amerikkalaisvastaisuutta. (HS: "Oliko antiamerikkalaisuus tai jopa antisemitismi osasyynä vastustukseen?").

Ei kommentteja: